سلام شما لطف کن یه درگاه دیگه تست کن
امکان داره مشکل از کد های درگاه باشه
بعدش اگه بازم نشد ببین احتمالا مشکل از فایل های اسکریپت هست یعنی ممکنه چیزی جابجا شده یا در قسمت کال بک آدرس رو اشتباه وارد کردی
سلام شما لطف کن یه درگاه دیگه تست کن
امکان داره مشکل از کد های درگاه باشه
بعدش اگه بازم نشد ببین احتمالا مشکل از فایل های اسکریپت هست یعنی ممکنه چیزی جابجا شده یا در قسمت کال بک آدرس رو اشتباه وارد کردی
سلام دوستان.من سایتم روش قالب freer هست.یه دفعه به مشکل برخوردم و بالای سایت یه چیزایی مینویسه !! تیکت زدم به مرکز هاستینگ گفتند :
تنها تغییری که در سرور داده شده است این است که نسخه پی اج پی سرور به 5.4.19 بروز رسانی شده است
بررسی نمایید که اسکریپت شما با این نسخه پی اج پی مشکل دارد یا خیر
چه کارکنم؟ www.rapid***6.tk
بالای سایت را نگاه کنید
Warning: Illegal string offset 'action' in /home/rapid***/public_html/index.php on line 17
ویرایش توسط sardam : September 23rd, 2013 در ساعت 22:41
دورد بر شما
در اسکریپت فریر (Virtual Freer) وقتی کلید پرداخت کلیک میشه در همون صفحه صفحه پرداخت payline باز میشه و میگه در حال اتصال به درگاه بانک
این امکان واسم خیلی مهمه که وقتی کلیک پرداخت زده شد در صفحه جدید صفحه پرداخت payline باز شه (blank)
سلام
چجوری میشه قالب پیش قرض رو با قالب های آکاده ی دیگه عوض کرد ؟
کسی میدونه چطوری لیست منوی خرید سمت راست رو بیشتر کرد که اسکورل ماوس نباشه ؟
آخه بیشتر از 7 یا 8 تا محصول ادد کنی جمع میشه محصولات به عبارتی یک سره باز نمیشه
سلام
خسته نباشید من می خواستم اگر میشدماژول ارسال پيامک محصول مخصوص سایتبا تشکردرست کنید چون این سایت هم به قیمت مناسب پنل میده.کد HTML:http://www.0098sms.com/
تو قسمت تمپلیت ها تمپلت جدید تو هاستم اضافه کردم اما قالب عوض نشد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)