در مورد vps به شرطی که فروشنده پورتها رو نبسته باشه و یا محدودیتی رو اعمال نکرده باشه، شما هیچگونه محدودیتی ندارید. یعنی یک vps در شرایط نرمال وقتی از دیتاسنتر خریداری میشه، محدودیت ارسال ایمیل نداره. (البته من فروشنده نیستم و ممکنه این جمله من اشتباه باشه!)
اما مسئله اینجاست که در دیتاسنترهای حرفه ای، اگه شکایتی از شما به دیتاسنتر بشه، مبنی بر ارسال اسپم، برای فروشنده دستور میاد که vps شما رو مسدود کنه و معمولا این انسداد بدون اطلاع شما صورت خواهد گرفت! چون درحقیقت خریدار vps یه جورایی تخلف کرده.حالا از اونجایی که بعضی از فروشنده ها نمیخوان درگیر شکایت و بحث و جدل با دیتاسنتر و خریدار بشن، خیال شما و خودشون رو راحت می کنن و یا این پورت رو می بندن و یا به دقت فعالیت این پورت رو زیر نظر میگرن و یا ممکنه محدودش کنن.
توجه داشته باشید که به نظر من فقط برای محدودیت در ارسال ایمیل، خودتون رو درگیر vps نکنید که دردسرهای خاص خودشو داره و هزینه زیادی (از وقت گرفته تا هزینه های مالی) باید متحمل بشید. بهترین راه حل برای شما صحبت با ادمین هاست است و اونو قانع کنید که اسپم نمی فرستید و فقط برای کاربران سایتتون که اعلام آمادگی جهت دریافت ایمیل کردن، میخواد ایمیل ارسال کنید.