همانطور که در متن قبلی ذکر شده بود حساب پی پال را برای فعالیت های تجاری (فروش مجازی و فیزیکی) می خواهم که محصولات حداقل قیمت 100-200 دلار و حداکثر 3000 دلار هستند. سوال من در مورد واریز دیگران به حساب پی پال و برداشت هزینه از حساب (با مبالغ ذکر شده) می باشد.بدون اینکه از طرف پی پال و... دچار مشکل شوم
با شما تلفنی در این مورد صحبت کردم و متن آبی رنگ زیر را گفتید و با یکی دیگر از شرکتها که صحبت کردم متن قرمز رنگ زیر را گفتند
یکی از فروشندگان گفتند که می توانند با انجام چند تراکنش و ترنفسر این مسئله را حل کنند که دیگر پی پال از شما ایراد نگیرد و به مشکل برنخورید یا با خریداری اکانتهای پی پال 3 ماه مصرف و 6 ماه مصرف (یعنی حساب هایی که در طی 3 ماه یا 6 ماه با آنها فعالیت مالی و تراکنش انجام شده) دیگر هیچ وقت پی پال به شما کاری ندارد و ایرادی نمیگیرد. شرکت دیگری صحبتهای فروشنده قبلی رو نقض کردند و گفتند چنین چیزی نیست و صحبتهای اون شخص که از بانک سوال کرده صحت دارد و شخص اگر دارنده حساب 100% قانونی پی پال (شخصی که خارج از کشور است) باشد باز هم برای تراکنش های حسابهای زیاد باید به پی پال پاسخ دهد و همچنین گفتند این حساب ها به دلیل اینکه 100% قانونی نیستند (حسابهای پی پال که از ایران خریداری می شود) هر لحظه امکان دارد از سوی پی پال لیمیت و یا مسدود شوند.
ممنون میشم اگر افراد دیگری نیز در این زمینه اطلاع دارند راهنمایی کنند
با تشکر