گیریم 15 سالش باشه با این ادبیات!
من به هر کسی احترام میذارم و میگم حق داره؛ چون زحماتش به بادمیره
اولا از جناب علمدار نهایت تشکر رو میکنم بابت این حرکتشون...
دوما جناب فرجاد البته اگه اشتباه نکنم، اینجا تالاریه برای خرید و فروش و بحث و تبادل اطلاعات، خریدار که شما باشید باید قبل خرید خوب پیگیری میکردید ببینیدید چند ماهه داره این لایو سرور فعالیت میکنه چندتا مشتری داره خودش مستقیم سروراشو خریده یا از شخصی خریداری کرده، سخت افزار ماله خودشه یا اجاره هستش، تو تالارای دیگه مثل پرشین تولز و تالارای هاستینگ دیگه اصلا اسمی ازشون هست یا فقط قصد کلاه برداری دارن، شماره تماس ثابت دارند یا خیر...
در ضمن وقتی کسی سرور ارزون میفروشه 100% علت خاصی داره
و اینکه این تالار از کسی کیمیسوینی نمیگیره و تمامی خرید ها به عهده ی خود خریدار هستش طبق قانون 7 این تالار که بالای همین تاپیک هم هستش...
متاسفانه این تالار تو فاصله ی 25 خرداد ماه تا 25 مهرماه دچار چنین مشکلاتی میشه و وقتی که میخواد دوباره تالار درست بشه باز مشکلات جدید اضافه میشه ما دوستان زیادی داشتیم که دم از تجربه میزدن ولی همین که مهراماه شروع شد هم اکانتشون بن شدو وهم سایتشون حذف شد...
در هر صورت آرزو میکنیم که این کاربران تابستانی حذف بشن (البته آرزو بر جوانان عیب نیست)
و انشاالله مدیریت رو قضیه ی این پریمیوم کردن بخش فروش و امتیازی کردن بخش فروش یه خورده بیشتر وقت بذارن و تالار رو به حال خودشون نذارن
ارادتمند شما
هادی امیری
مدیریت یوزر اعتباردار ایشون رو بن کرده که دیگر نتونه به فروشش ادامه بده..اگر باز باشه میتونه همچنان به عنوان کاربر فعال و همینطور درخواستهای قبلی که داشته به فروشش ادامه بده پس بن کردن ایشون کاری درست بوده..اما راجب شما که میگید بن شد چطوری جواب بده؟ عزیز اگر آن میخواست جواب مشتریهاشو بده سرور رو 8 روز بی پرداخت ول نمیکرد.در ثانی نام کاربریش بن شده که شده یکی دیگه بسازه بیاد همینجا اعلام کنه جواب مشتریهارو بده.ولی میبینید که کلا ایشون فلنگ رو بسته جواب نمیدند..! راه ارتباطی هم خیلی هست اگر میخواست جواب شماها رو بده..نهایتش یک ایمیل همگانی یا پیامک همگانی بود!!
یه مرد پیدا شد تو این هزاااار ُ چندی سرویس پروایدر ... خیلی خوشم اومد آقا ..
موفق و پیروز باشی![]()
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life
آقا وقتی یه نفر اینجوری زحمات آدم رو به باد میده آدم عصبانی میشه این آقای شاعر هم حق داره. البته نمیدونم مدیر این سایت چه کاری میتونه بکنه که این اتفاقات نیوفته.
من به صادقی Sms زدم اول میگفت متاسفانه سرور ovh فرانسه سوخته!! بعد پریشب چند با بهش Sms زدم گفتم عزیز من دوست ندارم تو این سن جوونی پات به دادگاه و این جور جاها باز بشه که گفت مسئول امور مالیشون پول ها رو زده به جیب و فرار کرده! البته من نه حرف اولشون رو باور کردم و نه این حرف آخری رو! چیزی که واضح هست با شروع ترم جدید در دانشگاه ها و پرداخت شهریه و ... اشخاصی رو که با یکی دو میلیون سرمایه قرضی و قوله ای اقدام vps فروشی میکنن رو دچار مشکل میکنه.
ما خودمون هم گیر افتادیم این وسط..... 4 تا vps تهیه کردیم ازین آقایون الان ضعف اعصاب گرفتیم روی یکیش هم یه سایت خبری بود که الان فقط به بک آپ میخواهیم...
در ضمن هر چند بک آپ های ما روی سرور فرانسه بوده ولی از آقای علمدار بخاطر این حرکت شرافتمندانه شون تشگر میکنم.
آقای علمدارم که جواب نمی دن نه شماره شرکت رو نه اینجا نه پ.خ و نه تیکت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)