نقل قول نوشته اصلی توسط diges نمایش پست ها
شما در شهر خیالی خودتون زندگی می کنید اینجا ایران هست جواب منظقی دادم بهتنون نمی دونستم توهمات قوی هم دارید

خوش باش .
نقل قول نوشته اصلی توسط diges نمایش پست ها
شما در شهر خیالی خودتون زندگی می کنید اینجا ایران هست جواب منظقی دادم بهتنون نمی دونستم توهمات قوی هم دارید

خوش باش .
یعنی آنقدر توهم دارم که ترس از معرفی خودم داشته باشم ؟ خیالی همین قوانین شماست که بند و ماده و تبصره من درآوردی را قوانین فضای مجازی می دانید

به شما پیشنهاد می کنم وقتی این قوانین را تایپ می کنید یک مطالعه ی کوچک هم از قوانین جاری و ( غیر توهمی ) کشور داشته باشید .

این تخلفات در این سایت انجام گرفته و بعد از طی مراحل قانونی می توانید ماده لایحه ی شماره 7 _ را ارایه دهید تا برایتان توهم و خیال را معنی کنند .

بدون ترس و توهم نام خود را اعلام کنید که متوجه باشیم با چه شخصیتی مکاتبه می کنیم .

شما هم خوش باشید با این اسامی غیر ایرانی که دم از ایران میزنید. ( تمایل داشتید در فرهنگسرا از ساعت 4- تا 7 ) منتظر گفتگوی غیر توهمی با شما هستم _ شنبه ها و چهارشنبه ها _ شهریار تهران _ فرهنگسرای الغدیر ) _ بقیه ی ایام در دبیر خانه ی فرهنگ و هنر بیرلیک _ تبریز خیابان بهار جنب بیمارستان اسد آبادی . لطفن یک آدرس توهم آمیز نیز شما عنایت بفرمایید .