سلام
بهتره سیستمی بگیرید که ویندوز اورژینال روش نباشه - چون اگر باشه چیزی حدود 200 دلار بابت ویندوزی که اورژینال روش نصب شده به قیمت لپ تاپ اضافه میشه و این حداقل برای ما ایرانی ها منطقی نیست .
-----------------------------------------------------------
Come as you are, as you were , as I want you to be
-----------------------------------------------------------
حرف دوستمون تایید میشه الان دیگه شرکت ها با ویندوز اصلی به دلیل قیمت بالا نمیدن
پیشنهاد میکنم خودتون وین بزنید
دوست عزیز
فوجیستو یکی از مارک های خوبه و در مقایسه با لب تاپ های دیگر تفاوت آنچانی نداره
موفق باشین
آفر های ویژه سرور مجازی از آمریکا
تاپیک فروش در انجمن
تلفن تماس:09178819626
ایمیل و یاهو:fitserver_ir@yahoo.com
این همه pc کدوم دیدید اروجینال بگیرند ب غیر افرادی
الان بنده در کامپیوتر خودم به غیر از لپ تاپ یک ویندوز 8 نصب هست حدود 9 ماه هاست بدون مشکل کار میکنه اورجینال بودن یا نبودن در کارایی و روند کارای تاثیر آنچنانی نداره
امه به شخصه برای ویندوز 8 بایسنس قانونی پیشنهاد میکنم
من هم فوجیستو دارم
واقعا راضی هستم
البته من کار خواصی باهاش نمیکنم
اما واقعا خوب هستش
موفق باشید
من Lenovo رو بهتون پیشنهاد میکنم. قیمت های Core i5 و Core i7 این برند هم مناسبه.
گـــُزگـــا هاستینگ
هاست دانلود اختصاصی حجیم (دو ترابایت به بالا) - هاست پربازدید اختصاصی - کانفیگ اختصاصی و... برای هرگونه سوال پیش از خرید با ما تماس بگیرید
دوست عزیز فجیتسو خوبه فکر نکنید چون ارزونه بده!!!
ویندوزتون ارجینال باشه گرونتره! خودتون رو گیراون نکنید اگر خاستید میتونید ویندوز ارجینال جدا بخرید!! ولی غیر ارجینال هم مشکلی نداره!
Fujitsu تا همین دو سال پیش با نام تجاری Fujitsu/Siemens لپ تاپ هاش رو به بازار میداد. من دو نفرو سراغ دارم که فوجیتسو داشتن و خیلی راضی بودن. خصوصا یکیشون که با لپ تاپش کشتی میگرفت هزار دفعه رفته بود گارانتی و خیلی راضی بود. هم دی وی دی رایترش رو رایگان براش عوض کرده بودن هم پنل LCD شو. بدون یک ریال هزینه!
فوجیتسو دارای صفحه نمایش ضعیف تری نسبت به بقیه برند هاس
LET'S GO
tele : @sa2jad
من هم از فوجیستو چیز بدی تو نت نشنیدم و از کیفیت قطعات و گارانتیش خیلی ها راضی هستند گزینه خوبی به نظر میاد .
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)