-
September 10th, 2013, 18:32
کار با سرور مجازی
سلام
من میخوام کار با سرور مجازی رو یاد بگیرم و یه چیزایی دستم بیاد ازش ولی انصافا زور داره واسه یادگیری ماهیانه 50 تومن پول بدم براش .
کسی میتونه یه وی پی اس در اختیارم بزاره فقط برای یاد گیری؟ در عوض منم تبلیغشو توی یکی از سایت هام به صورت متن یا بنر میزارم .
حالا افراد ناشناس این درخواست رو داشتن همه دوستان اعتماد نمیکردن میشد بهشون حق داد .
منه وب مستر فقط میخوام یاد بگیرم همین
-
-
September 10th, 2013 18:32
# ADS
-
September 10th, 2013, 18:35
عضو انجمن
پاسخ : کار با سرور مجازی
با سلام با آیدی یاهو ما موجود در امضا در ارتباط باشید دوستِ گرامی
-
-
September 10th, 2013, 21:35
عضو انجمن
سرور مجازی 1 گیگابایت رم 40 گیگ هارد farsdc.com رو امتحان کن فقط ماهانه 10000 تومنه همه امکاناتم بهت میده
-
-
September 12th, 2013, 00:40
درود بر همه دوستان . چند وقتی است که بازدید یکی از سایتهام خیلی بالا رفته و منو سوسپند کردند میخوام یک سروز مجازی بخرم ولی نحوه کارکردن با اونو بلد نیستم و برای همین میترسم بخرم.به هر شرکتی هم زنگ میزنم میگن از 50 تا 100 هزار تومان باید پرداخت کنی تا مدیریت کنیم سرور مجازی شما را.این هزینه برای من سنگینه.من سی پنل را خوب بلدم.لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم.با سپاس.
-
-
September 12th, 2013, 01:11

نوشته اصلی توسط
shadow194
درود بر همه دوستان . چند وقتی است که بازدید یکی از سایتهام خیلی بالا رفته و منو سوسپند کردند میخوام یک سروز مجازی بخرم ولی نحوه کارکردن با اونو بلد نیستم و برای همین میترسم بخرم.به هر شرکتی هم زنگ میزنم میگن از 50 تا 100 هزار تومان باید پرداخت کنی تا مدیریت کنیم سرور مجازی شما را.این هزینه برای من سنگینه.من سی پنل را خوب بلدم.لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم.با سپاس.
میتونم سایت رو تو سرور براتون ران کنم بدون ساسپند شدن
هم رو هاست ، هم رو vps
-
-
September 12th, 2013, 22:14

نوشته اصلی توسط
hfuhost
سرور مجازی 1 گیگابایت رم 40 گیگ هارد
farsdc.com رو امتحان کن فقط ماهانه 10000 تومنه همه امکاناتم بهت میده
عزیز بخش اموزشی است ایشون یه سواال کردن ... افر نخواستند از شما...
-
-
September 12th, 2013, 22:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Saati
سلام
من میخوام کار با سرور مجازی رو یاد بگیرم و یه چیزایی دستم بیاد ازش ولی انصافا زور داره واسه یادگیری ماهیانه 50 تومن پول بدم براش .
کسی میتونه یه وی پی اس در اختیارم بزاره فقط برای یاد گیری؟ در عوض منم تبلیغشو توی یکی از سایت هام به صورت متن یا بنر میزارم .
حالا افراد ناشناس این درخواست رو داشتن همه دوستان اعتماد نمیکردن میشد بهشون حق داد .
منه وب مستر فقط میخوام یاد بگیرم همین

دورد !
کار با سرور مجازی؟ !
یعنی چی ویندوز لینوکس ...........
شما چی رو میخواید یاد بگردید! باید بگید.
نظر من این هست که سرور مجازی چیزی نیست که ادم بخواد براش آموزش یادیگیری داشته باشه! یا آموزش ببینه!
برای یاد گیری جزیات هم میتونید سرچ کنید بدونه اینکه 1 ریال خرج کنید.
موفق باشید
بدرود
-
تعداد تشکر ها از SamaN DL به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2013, 18:13
همچنان منتظریم !
-
-
September 25th, 2013, 18:36
فکر نکنم، رایگان بهت بدن یا در ازای تبلیغات. شاید بتونی تست یک روزه گیر بیاری ولی مدتش خیلی کمه. بهتره برای شروع یکه دونه ارزون (رم256 - ویندوز2003) بخری.
-
-
September 25th, 2013, 18:43
shadow194 یک هاست لایت اسپید بخر. یا هم هاستی بخر که مخصوص وبسایت هایی با بازدید بالا باشه.
Saati نصب php و دیتابیس و پنل چیزی نیست که بخوای هزینه کنی تو همین فروم آموزش های خیلی خوبی هست.
موفق باشی
-
تعداد تشکر ها از Witch King به دلیل پست مفید