هیچ کدامشون هیت درخواستی شما رو نخواهد داشت و کلا الکی هست.فقط مبلغ بالا میگیرند در صورتی که کمی عاقل باشید میتونید به جای اینکه 400 بدید برای یک سایت تبلیغ بگیرید بدید 10 سایت هم ردیف او تبلیغ بدید..
هیچ کدامشون هیت درخواستی شما رو نخواهد داشت و کلا الکی هست.فقط مبلغ بالا میگیرند در صورتی که کمی عاقل باشید میتونید به جای اینکه 400 بدید برای یک سایت تبلیغ بگیرید بدید 10 سایت هم ردیف او تبلیغ بدید..
صد درصد تاثیری زیادی داره
آفر های ویژه سرور مجازی از آمریکا
تاپیک فروش در انجمن
تلفن تماس:09178819626
ایمیل و یاهو:fitserver_ir@yahoo.com
ببین دوست من زیاد راجبش توضیح نمیتونم بدم چون خودم سایت دار دانلود هستم و ضررش مال خودم هست. اما دقت کنید سایتهای بزرگ اگر میخواستند پاپ اپ و بنرهایی بزارند که هیت زیاد به سایت طرف میده رتبشون الان این نبود!چون اینجور تبلیغات روی رتبه یک سایت تاثیر زیادی داره و هیچ سایتی مخصوصا بزرگ نمیزاره بهتون کیلویی هیت برسه!شگرد هم اینقدر داره که نپرس..
مشتریهای سایتهای دانلود فقط دانلود کننده ها هستند.وبلاگ نویس و سایت دار بیاد تو سایت دانلود چیکار کنه؟ شما باید سایتهایی رو انتخاب کنید که سایت دارها و وبلاگ نویسها بهش سر میزنند..مثلا سایتهای ابزار وب مثل پارس تولز یا 1 ابزار و.. و همینطور صد در صد سایتهای پشتیبانی سی ام اس آنها مثل وردپرس فارسی و نیوک مشهد تیم و جوملا و... تا وقتی میان تو سایت از خدماتشون استفاده کنند از خدمات شما هم با خبر بشوند و استفاده کنند..
هیت خالی به تنهایی به درد نمیخوره..باید آن هیتی که توسط یک کاربر ایجاد میشه بتونید ان کاربر رو جذب کنید و ماندگار..تا بتونید روزهای پس از تبلیغ نیز امار و کاربراتون رو حفظ کنید
آپ
دوستان دیگه نظری ندارن؟
با نظر همه دوستان موافقم.
اما هزینه که برای یک سایت پربازدید میشه میشه در چند سایت با بازدید کمتر انجام داد. که هیت ورودی به سایت شما از چند سایت بیشتر هست .
با توجه به سایتتون سعی کنید در سایت های اسکریپت،قالب،ابزار و... ادز بدید
لطفا تعدادی از این سایتهارا لیست کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)