آقای سعدونی شما فونت های قالب را اصلاح کنید بنده خدا حق دارد اصلا مناسب نیست و در ضمن
خوب الان با گفتن این حرف بسیاری از علایم سوال و گنگ های بین حرف های شما روشنتر شد همین گفته شما نتیجه این تاپیکو در این خلاصه می کنه
که این قالبو شما براش 200 زدین این یکی را انصافا قبول کنید بالا گفتین چون طرح ها ربطی به هم ندارد ولی خوب در کل قیمت مناسبی برای یک تمپلت آماده نیست مگر اینکه از اول داخلش کدنویسی بهینه شود و 100 تومان برای اختصاصی سازی هم که خوب می تونستید فرم را طراحی کنید و قائله را ختم به خیر کنید .
امنیت سایت بیشترش مربوط به افزونه هایی می شود که روی قالب سواره و بایستی حتما این افزونه ها تست شود تا باگی داخلشون نباشد خوب 100 تومان برای تست این موارد قیمت مناسبی است .
200 هم سئو که وقتش الان نیست باید محتوا گذاری شود و بعد از روی محتوا سئوی کامل انجام شود می تونستید 200 پول سئو را بعدا از ایشون بگیرید تا رضایت کامل داشته باشند .
آقای سعدونی شما هم یک بدی کردین و بنده خدا راست میگه قالبی که http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png نشون دادی اصلا شباهتی به هم نداشت قالب این کجا و طرح پیشنهادی شما کجا اما چون می گید من نشون دادم و توی ایمیل های شما دیدم که ایشون پسندیدن اینجا جای حرفی نمی مونه
آقای سعدونی بهتره همین قالبو http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png براش تموم کنید بدین و اینجا ختم به خیر کنید براتون مشکلی پیش نمیاد . چون ساختار کد نویسی ساده تری دارد .
اما دوست عزیزمون
شما چطور با شخصی که هیچ شناختی از آن ندارید قرداد می بندید یادتون باشد بهترین شاهد هر طراح مشتریان آن می باشد که می تونستید در سایتش به مشتریان ایشون دسترسی داشته و سوال بپرسید کارشون در چه حدی است . اینجوری شما ضرر نمی کردین هر چند اقای سعدونی لینک مشتریانشو در سایتش نگذاشته و ایراد داره که توصیه می کنم لینک سایت های مشتریان خود را قرار داهد تا مشتری با اطمینان به سایت مراجعه کند .
مشتری من اگه اطلاعاتی در زمینه مدیریت و قالب نداشته باشه ابتدا پیشنهاد می کنم از طرح های ساده تر استفاده کنه و سپس بعد از اینکه تسلطش بیشتر شد امکانات سایت را گسترده تر کنم .
مشتری کسی که برای اولین بار وارد دنیای اینترنت و وبمستری می شود بایستی اطلاعات کامل از پیچ و خم این کار داشته باشه و بدونه چطوری داره هزینه می کنه و با چه کسی می خواهد کار کند این حق شماست که این اطلاعات اولیه را رعایت کنید می تونستید از دوستان خود کمک بگیرید و اینقدر الاف نمی شدین .
برای محتوا و مطلب کذاری وظیفه شماست و اگ اینکارو بلد نیستید متن های پیش فرض را می دادین توی قالب قرار می دادن تا قالبو خودشو بالا بکشه اما طراحی فرم نه وظیفه مشتری نیست بلکه طراح باید اینکارو را انجام دهد که مشکل عمده شما روی این فرم است .
شما در ایمیل های خود وقتی از ناچاری گفتید پسندیدم دست خودتون را بستید و الان دیگه کاری نمی توان انجام داد چون با رضایت شما بوده ایمیل هم دال بر این می باشد .
بهتره آقای سعدونی این موردو با شما حل کنه اینجا تموم کنید خوب نیست اینجا چنین مسایلی مطرح شود .