-
March 26th, 2012, 18:32
عضو انجمن
پاسخ : NetAfraz یا ParsDev بگیرم
به نظر بنده شما هاست نگیرین بهتره!
چرا؟چون نمی تونین خودتونو قانع کنین به همه شک دارین یکی که میگه من خریدم خوبه 1 سال رو سرور نت افزار بودم لابد خوبه که 1 سال دوام آورده.
اگر شما از یه جای خوب هاست بگیرید هیچ سودی به ما نداره از لحاظ مالی از یه جای بد هم بگیرید هیچ سودی نداره پس اومدید تاپیک زدین که مشورت بگیرین 10 نفر میگن خوبه لابد خوبه میگن.
-
تعداد تشکر ها ازm2n به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2012 18:32
# ADS
-
October 25th, 2012, 23:56
پشتبانی شون خوبه قبول
قیمت هاشون توجه منو جلب کرده
علت ارزون بودن سرویس هاشون چی هست ؟ اختلاف قیمت زیاد هست
هاست حرفه ای, هاست ارزان, هاست نامحدود, خرید آنلاین هاست, نت افراز
-
-
October 26th, 2012, 00:07
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
hamids68
دوست عزیز هر شرکتی سیاست کاری خاص خود را دارد ! یک شرکت فروش کمتر و سود بیشتر را در کوتاه مدت ترجیح می دهد ! شرکت دیگر فروش بیشتر و کسب رتبه و اعتبار و سود را در بلند مدت ترجیح می دهد !!
در ک نت افراز شرکتی نیست که شما ارزانی را دلیل بر کلاه برداری و با تبلیغات بگذارید !
این شرکت با سابقه چندین ساله و میزبانی بسیاری از سایت های پربازدید ایرانی و خارجی امتحان خود را پس داده است ...
-
-
October 26th, 2012, 00:16
NetAraz تایید میشه کافیه یه بار زنگ بزنید و مشاوره خرید بگیرید متوجه خواهید شد!
-
تعداد تشکر ها از mr-secret به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2012, 00:21

نوشته اصلی توسط
Raminn
دوست عزیز هر شرکتی سیاست کاری خاص خود را دارد ! یک شرکت فروش کمتر و سود بیشتر را در کوتاه مدت ترجیح می دهد ! شرکت دیگر فروش بیشتر و کسب رتبه و اعتبار و سود را در بلند مدت ترجیح می دهد !!
در ک نت افراز شرکتی نیست که شما ارزانی را دلیل بر کلاه برداری و با تبلیغات بگذارید !
این شرکت با سابقه چندین ساله و میزبانی بسیاری از سایت های پربازدید ایرانی و خارجی امتحان خود را پس داده است ...
منظورم کلاه برداری نبود... فقط کنجکاوی بود...
من چند تا سوال ازشون داشتم خیلی سریع و مودبانه جواب دادن.
معلومه که سرویسشون خوبه تونستن رتبه خوبی تو هاستینگ های برتر بگیرن...چون خوب سرویس دادن بهترین تبلیغه
-
-
October 28th, 2012, 15:14
من اول يه خريد زدم بعد راجبش سرچ كردم
والا منكه زنگ زدم
دندون گردي نكردن اطلاعات واقعي بهم دادن و ازشون واقعا ممنون هستم چون بعد چند ماه گشت گذار اينجا به دلم نشت و دوستان قديمي تر كه هم دانشگاهي هم هستن اين سايت نت افراز پيشنهاد دادند
5 سايت در هاست 50 گيگ
-
-
October 28th, 2012, 21:48
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از teambieber به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2013, 11:20
Netafraz رو نمی دونم اما