من یک به یک پاسخ مواردی درخاستی شمارا میدهم .
آنچه در ابتدا مد نظر ما بود ، این لینک است که ایشان قول اجرا و تحویل کامل در 17 روز به ما دادند . این لینک :
Nutrition, Fitness, Beauty, Meditation, Inspiration, Wellness, Healthy Living | WorldLifestyle
و دقیقا چرب زبانی ایشان :
اما همانطور که بارها گفتم روز یازدهم به ایشان ایمیل زدم کو این اتود که قول داده بودی ؟
پاسخ داد اتود زده شده و در آزمایشگاه !!!! خود مشغول تست نهایی هستیم !
هفده روز تمام شد و گفتم آقا زمانت تموم شده . کو سایت ؟
پاسخ : جدا امروز روز هفدهم است ؟ من معذرت میخام . ببخشید سرم شلوغ بود . همین امشب ، آقا همین امشب قول میدم سایت رو نشون بدم !!
آنشب گذشت ، فردای آنرورز هم گذشت ، و دو روز بعد ، سایتی که قرار بود این باشه :
Nutrition, Fitness, Beauty, Meditation, Inspiration, Wellness, Healthy Living | WorldLifestyle
رونمایی نشد . چیزی که نمایش داده شده بود .همین بود : بی نام نشان و خالی !
پوسته مجله خبری و فروشگاهی فارسی 98Mag وردپرس - پرشین اسکریپت-پایگاه تخصصی اسکریپت
------------------------------------------------------
پاسخ سوال دیگر شما در مورد زمان :
سایت نهایی ایشون دیگر آن کار ناقص و با فونت مشکل دار و بی رنگ و لعاب نیست . بلکه من هزینه کردم و شخص جدیدی رو جایگزین کردم که انصافا هم به سرعت و دقت دقیقا طبق خواسته ما موارد رو " اجرا " کرد . در طول مدت کارش هم یکبار نگفت " من قوی هستم " ، " من حرفه ای هستم " ، " من رو دوست خود بدونید! " . دقیقا هر خواسته مارو یکی یکی به سرعت انجام داد . نهایتا بعد از چند روز زحمت ایشون ، نتیجه کار این شد :
pezeshkashna.com
اما به گفته این شخص ، هنوز قالب ایراداتی داره .
منم با ایشون قرار گزاشتم که یکماهه یک قالب سالم و تمیز برای ما آماده کنه و قالب فعلی رو بزاریم کنار .
کل زمان انجام مجدد که در واقع از زمانی که طبق خاسته " دیزاینا یا همان سعدونی شیاد " که بیاین دوباره براتون درست میکنم ، تاااا زمانی که با کم کاری و ناز و ادا اطوار ایشون مواجه شدم و دیگه رمز هاست رو عوض کردم و کار رو به کس دیگه ای سپردم . دقیقا : از 18 آگوست تا 15 سپتامبر (طبق تاریخ ایمیلها ) که جمعا میشود : 28 روز !!!!
در مورد بخش آخر حرف شما :
کااااملا موافقم .
دقیقا بی اطلاعی و عدم تحقیق و بررسی خودم بود که باعث شد 600 تومن پول رو دو دستی با احترام تقدیم کسی کنم که جواب اعتماد منو اینطور بده .
بله . خودم مقصر بودم و تجربه گرانی بود برام . ولی حداقلش اینه که درپیام خصوصیهایی که اینجا به من ارسال شد و کسایی دیگه ای که مشورت گرفتم ، هم اطلاهاتم زیاد شد تا در دام کلاهبردارانی مانند دیزاینا دیگر گرفتار نشوم و هم با چند نفر طراح و کد نویس حرفه ای و با وجدان آشنا بشم .
اما پاسخی هم به آقای سعدونی :
بله شما درست میفرمایید .
شما تا لحظه آخر متن ایمیلهاتون بدین مضامین بود :
ما قوی و پشتیبان شما هستیم . ما فونت را درست میکنیم .
ما شکل و شمایل رو درست میکنیم
درسته حتی فرم تماس هم وظیفه ما نیست و بقیه فرمهارا خودتان درست کنید و من وظیفم تحویل قالب بوده ! ولی ما را دوست خود بدانید .
قسم میخورم بهانه و درخواستی ایشون نداشتن که ما انجام نداده باشیم . هر چی خواست بلافاصله بهش دادیم : متن ، مقاله ، ریسایز کردن عکسها توسط خودمان ، عکس گنجینه مقالات ، اطلاعات فرمهای همکاری و هدیه ما ، اسکرین شات گرفتن از صفخات سایت و شماره گزاری و .... خلاصه هر چه که خواست . آنقدر مارا معطل کرد ( که پشت تلفن بهش گفتم شما اصلا بلد نیستی زمانبندی کنی کارت رو ) که در جواب ای آخر مستاصل شدم و چنین پاسخ دادم و کار را به کس دیگه ای واگذار کردم .
افزایش سئو