دوستانی که در خواست هاست رایگان دارند بشتابند به 10 نفر 100 مگابایت رایگان
به مناسبت عید 1389
www.irhost.org
دوستانی که در خواست هاست رایگان دارند بشتابند به 10 نفر 100 مگابایت رایگان
به مناسبت عید 1389
www.irhost.org
دقیقا به نظر من هم اگه توی سایت خودتون اطلاعیه بزنید بهتر از این هست که به دوستانی که اینجا همشون تو این کار هستن هاست رایگان بدید تا اون ها هم خدای نکرده با هر کاری مشکلی برای شما ایجاد نکنن.
در هر حال موفق و پیروز باشید.
تلگرام : @ramiz_jv
دوست گلم حرف شما متین هست ولی بعضی دوستان دوست دارند به دنیای نت و سایت وارد بشوند
ولی حالا به هر دلیلی پول این کارو ندارند ما برای دوستان محیطی را ایجاد می کنیم سالی 1 بار که دوستانی که علاقه دارند ثبت نام کنند البته هاست محدود است فقط 100 مگ و برای 1 سال به هر دامنه و پشتیبانی 100% و دوستان Cpanel می باشد و فقط لینوکس فعلا ارائه می گردد
با تشکر از همکاران محترم
ایران هاستینگ به جوانان ایرانی کمک می کند چون فقط پول مهم نیست عزیزان
دوستون دارم![]()
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
دوستان اطلاعات بیشتر را می توانید در سایت ایران هاستینگ | میزبانی وب | نمایندگی هاست | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت جویا شوید..
منم می خوام اینم رنبیلم داش دامین بدم
یـــــــــــو هــــــــو
سلام خدمت همه عزیزان
نمیدونم چرا بعضی ها فقط دوست دارن کارو به حاشیه بکشن
ما در سایت اکستار یه جشنواره گذاشتیم به نام جشنواره هفت سین که به برندگانش 15 نوع هاستنیگ رایگان از شرکت های معتبر به اضافه کپن تخفیف خرید هاستینگ از شرکت بزرگ و معتبر مشهد تیم جایزه میدیم . یه تعداد از هاستینگ ها رو هم شرکت معتبر ایران هاستینگ اسپانسر شدن که از همینجا ازشون نهایت تشکر رو دارم . دوستانی که میخوان تو جشنواره شرکت کنن به آدرس زیر مراجعه کنند :
دانلود نرم افزار|برنامه|کرک|موبایل|باز ی|قالب نیوک|والپیپر :: نمايش موضوعات - جشنواره بزرگ هفت سین
یا علی
خواهش می کنم دوست گلم وظیفه است![]()
دوستان عزیز برای دریافت هاست رایگان بشتابید هم از طریق دانلود نرم افزار|برنامه|کرک|موبایل|باز ی|قالب نیوک|والپیپر هم ایران هاستینگ | میزبانی وب | نمایندگی هاست | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت
به منم میدید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)