نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 116

موضوع: گول نخورید ، نتیجه اعتماد به دیزاینا ، یک طراح غیرحرفه ای Designa.ir

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    174
    تشکر شده در
    82 پست

پیش فرض پاسخ : گول نخورید ! نتیجه اعتماد به یک پیمانکار طراح وب غیر حرفه ای

خوب اینکه فرم تماس و غیره رو باید من درست میکردم یا کسی که خودشو طراح وب میدونه ............. بزارید دوستان قضاوت کنن
    کسی که ذره ای وجدان نداره که سایتی رو درست تحویل بده که هزینشو تماما پیش گرفته و در آخر بگه وظیفم تحویل قالب بوده ! ....

اما اینکه چرا در جایی از کار شما تعریف کردیم ؟
    چون چاره دیگری داشتیم ؟ ما با شخص بی ثباتی طرف بودیم که لحظه ای میگوید انجام میدهم با قدرت ! دو روز بعد میگوید : نه . زمان بر است انجام نمیدهم !!! (عکسها در صفحه قبل موجوده)
    باید هم به نحوی حتی اگر راضی نبودیم کار پیش میرفت . به قول دوستی در همین تاپیک ، اشتباه دوم ما این بود که دوبار به شما اعتماد کردیم . و هر دوبار لطمه خوردیم
    وقتی میبینم طرفم داره به دروغ میگه دارم فرمهارو کامپایل و رندر !!! میکنم . بزودی قرار میدم ! میدونم داره دروغ میگه ولی چاره نیست . هزینه رو دادم و دیگه اهرم فشاری ندارم که دیزاینا رو مجبور کنم کارش رو درست انجام بده . محبورم از کاش تا اینجا به نوعی تعریف کنم (علیرغم میل باطنی) که شاید اینطوری وظایف دیگش از جمله فونت و وووو رو درست کنه
    بله گفتی فونت و غیره رو بگین درست میکنم ولی کی گفتی ؟ 20 روز پس از اینکه به شما دقیقا گفتم چه فونتی ، چه فرمی ، چه رنگی میخایم .
    بله دوستان :
    بیست روز تمام هر روز به این آقا زنگ میزدم : آقای سعدونی ! مشکل کجاست ؟ چرا خاسته ها رو انجام نمیدی ؟ مبهمه ؟ ایراد داره ؟ چرا زنگ نمیزنی یا میل نمیزنی بگی ؟
    حتما من باید زنگ بزنم و ازت خواهش کنم که درستش کنی ؟ چرا زمان نمیگی که سایت رو کامل تحویل بدی ؟ چرا طفره میری؟

خلاصه که نه با خواهش و لطفا و جناب آقای سعدونی گفتن کار ما درست شد ، نه با توجیه و دلیل و برهان .

نه آقا شما اینکاره نیستی . وگرنه منم چیز عجیبی ازت نخاستم . ایمیلم هست که یه پیج خاستم برای مقالاتم که موضوع بندی شده باشه . براش عکس ازم خاستی هزار بار فرستادم . دیدی ، تایید کردی گفتی باشه . مشکلی نیست

وقتی هاست و رمز رو عوض کردم ، سایتم نه فونت داشت ، نه رنگ داشت ، نه فرم داشت !!!!
    البته فرم تماس رو ایجاد کرده بودی که به قول خود شما جزو وظایفت نبوده و جزو محتوی بوده !!!!! عکس صفحه قبل

بله آقای سعدونی :
    من ترجیج میدهم شخصیت پرتنش داشته باشم . تا شخصیتی که ثباتی در حرفش نداره .
    یا شخصیتی که بعد از اینکه کل هزینش رو گرفت ، باید کارفرما دنبالش بدوئه و هر روز زنگ و خواهش که ......
    یا شخصیتی که هیچ تعهدی و وجدانی نسبت به کارش نداره

در مورد تهدید :
    ما تهدید کردیم ؟ اگر وعده دادرسی در یک مرجع قانونی مثل دادگاه را تهدید میدونی ، بله ما تهدید کردیم .
    ولی فکر نمیکنم کسی رو به دادگاه بردن و درخواست قضاوت از یک مرجع قانونی اسمش تهدید باشه .
    ولی تهدید به سئو منفی و ... گوگل و بقیه صحبتهایی که فرمودید چطور ؟ تهدید نیست ؟
    اوکی

ولی من بجای شما باشم از این فروم و علنی شدن نامردی که درحق ما کردی نگران نمیشم
    بیشتر نگران دیدار حضوری در مراجع قانونی میشم .

افزایش سئو
    ویرایش توسط mobomas : January 23rd, 2014 در ساعت 13:42

2. تعداد تشکر ها از mobomas به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)