در پاسخ به شما عزیزان و آقای سعدونی :
چرا من نگفتم قالب مشکل داره و بابت قالب تشکر کردم ؟
بهتره یکبار خلاصه وار موضوع را بخوانید و ببینید ایشان به چه مواردی هیـــــچ اشاره ای نکرد :
1- در مرحله اول چه اتفاقی افتاد :
ایشان به ما قول داد سایت را اول اتود بزند وپس از تایید ما رونمایی کند . مهلت : 17 روز . اما چطور شد ؟ توجه کنید :
در مکالمه تلفنی پاسخ ایشان : ببخشید امروز روز چندمه ؟
من : امروز روز هفدهم است و مهلت شما به اتمام رسیده
سعدونی-دیزاینا : جدا ؟ آقا من شرمنده ام . همین الان ، همین امشب رونمایی میکنم . شما ببین سایت رو .
افزایش سئو
آنشب گذشت و هیچ چیز رونمایی نشد . روز بعد چه دیدیم ؟ این :
http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png
دقیقا همین . بدون هیچ تفاوتی . این قالبیه که حداقل بیست نفر از همکاران شما تایید کردن یک قالب آماده و بیخوده .
چرا ؟ چون 600 تومن پول منو گرفته بودی و دنبال انجام کار نبودی آقای سعدونی . چون وجدان نداشتی که از اعتماد ما سو استفاده نکنی
اما پاسخ دیزاینا سعدونی به اعتراض ما چه بود :
بله ، با کمال وقاحت توقع سپاسگذاری داشتند !
در پاسخ به اینکه چرا برخلاف قولت بای ما سایتی اتود نزدی ؟
دیزاینا (این عکسیه که از ما توقع سپسگذاری داشت !!! ) :
پاسخ ما :
اما بعد چه اتفاقی افتاد ؟
من با وکیل همکارم صحبت کردم و منو راهنمایی کرد که شکایت کنم . کمک ما کرد تا بتوانیم از دوست و کارشناس پلیس فتا استفاده کنیم . آدرس ایشان را پیدا کنیم . فکر کنم از طریق دامین ایشان
موضوع را به ایشان گفتیم که حتما ازت شکایت میکنیم . پاسخ دیزاینا : ما از قطع رابطه استقبال میکنیم .
دوستانی که تخصصی در این زمینه دارند . انصافا خود بفرمایید این قالب هزینه ای 600 تومنی دارد ؟ دقیقا به همین شکل . هر کس خواست بکاپی که ازش گرفتم را براش میفرستم دقیق بررسی کنه :
http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png
چند روز گذشت ،
افزایش سئو
چه اتفاقی افتاد :
دیزاینا دوباره میل زد :
ما شما را پشتیبانی میکنیم . نگران نباشید . اینبار طرح شمارا دقیقا به شکلی که مد نظر دارید پیاده سازی مینماییم :
سوال : چرا کسی که خود گفته بود از قطع رابطه استقبال میکنم ؛ دوباره خودش اظهار تمایل میکند که سایت را اجرا خواهد کرد ؟
دلیل : خودش میدونه چه قالب و چه شیادی در قبال پولی که دریافت کرده انجام داده . بنابراین سعی در جبران داده .
افزایش سئو
دوست عزیز _AF_ که فرمده بودین چرا از ایشان تشکر کردیم . دلیل همین است که وقتی دو راه پیش رو داریم :
پیمودن راه پر پیچ و خم دادسرا و دادگاه و پلیس فتا
و دیگری سازش با همین شخص ، مسلما راه دوم را انتخاب کردیم . مجبور بودیم با زبان لطفا و خواهشا که سایت رو درست کنید بسازیم . دیگه هزینه را به دست فرد غیر متعهدی داده بودیم
دیگر مجبور بودیم بسازیم . با اینحال پس از درخواست ایشان برای طراحی مجدد سایت نیز به ایشان اعتراض کردم :
اما دیگر منطقی بود راه ساده تر یعنی سازش را انتخاب کنیم
وقتی کل هزینه پرداخته شده بود ( که بزرگترین اشتباه ما اعتماد به دیزاینا بود) و یکبار این شخص مارا تهدید به این کرده بود که اگر ناسپاسی کنیم ....
پس قبول کردیم :
افزایش سئو
بنابراین میبایست اینبار با لحنی ملایمتر با ایشان حرف میزدیم .
قالبی که شباهتی داشت به خاسته هامون رو به ایشان معرفی کردم . در پاسخ :
فایل پیوست 15807
و بعد از مدتی قالبی که چندان شباهتی هم نداشت طراحی شد . اما خیلی کاستی ها داشت . طبق معمول ایشان تا ما زنگ نمیزدیم ؛ نه ایمیل میزد که چی میخاین و نه زنگ .
ولی خوب چاره چه بود ؟ حق هم داشت . کل پول رو گرفته بود و ....
تماس گرفتم و ...
قرار شد لیستی از خاسته هامون رو بدیم که ایشون رو قالبی ! که جدیدا برای ما اجرا کرده بودن اعمال بشه .
سه روز طول کشید تا از صفخات سایت عکس بگیرم ، شماره گذاری کنم ، با همکارانم مشورت کنم و تمامی خاسته ها که شامل فرم ها و فونت ها بود اعمال بشه .
دقت کنید دوستان شامل فرمها و فونتها .
سپس به صورت کامل و دقیق 40 مورد در فایل ورد با عکس و شکل آماده گردید به آدرس ایشان ایمیل شد و ازش خواستم بررسی کنه . خوب ببینه چی میخایم . اگر ایرادی داره و ابهامی هست بگه و پاسخ دیزاینا :
همگی موارد بررسی شدند و با قدرت ! برای شما اجرا میگردند
افزایش سئو
چند روز بعد ما :
پاسخ دیزاینا :
به معنای واقعی کلمه از ایشان خواهش میکردیم که آقا لطفا کارتو انجام بده
حاضرم قسم بخورم
:
یکبار .... حتی یکبار !
ایشان حتی یک زنگ یا یک ایمیل به من نزد که آقا رنگ فلانجارو چطور دوست داری باشه . فونت فلان قسمت چی باشه .
بعد از آن اعتماد دوباره هر دو سه روز یکبار از مشهد به شاهین شهر و موبایلش تماس میگرفتم چرا کارت رو انجام نمیدی آقا ؟ چرا یک زمان تحویل نمیگی ؟ چرا فونت فلان جارو درست نمیکنی ؟
اما دوستانی که میخان سفارش کار به این تیم بدن توجه کنن که ایشون به هیچ وجه زمان تحوی به مشتری نمیده . چرا ؟
چون واقعا در توانش نیست که طبق زمانبندی اجرا کنه . بعد از تاخیر چند روزه . ما هیچگاه در این مدت کمتر از جناب و لطفا و آقا به ایشون نگفتیم
حتی یکبار به ما زنگ نزد که بگه چی میخاین . حتی ایمیل نزد که چه دلخواه شماست . چه فونتی چه رنگی چه استایلی .... هیچی. ولی پر از ادعا ، همانند همیشه :
دیزاینا : 40 مورد اجرا شده
چندتا از آن چهل مورد فرم بودن ، فونت بودن .به صورت فیزیکی ؟ چطور اجرا شده که ما نمیبینیم ؟!
اینبار آیکون دسته بندی مقالات بهانه شد . که همه موارد اجرا شده . فقط آیکون ها رو بدین
نه فرمی هنوز آماده بود و نه فونتی !
میدونستم بهانه است
با اینحال آیکون دسته بندی ها رو هم آماده و ارسال کردم
افزایش سئو
کسی که گفت چهل مورد و از جمله فرمها رو انجام میده :
آقای سعدونی ، مدیر دیزاینا ، اصلا من بی اطلاعات و کم سواد . قرار نیست به چنین مشتری توهین کنی که بگی کسی که چنین کار ساده ای رو نمیتونه انجام بده ....
شما هزینش رو گرفتی و موظفی فرم رو درست کنی نه اینکه اینطور با وقاحت در ایمیل پاسخ بدی :
فایل پیوست 15808
فرم تماس هم وظیفت نیست ؟!!!!
وظیفه کیه ؟
دوستانی که دستی در طراحی دارند ، بفرمایید که فرم های سایت و فرم تماس به عهده مشتریه ؟
یعنی قالب تحویل میدین و بعدش اینطور پاسخ میدین ؟ :
فایل پیوست 15809
و اما فرمها :
اول که عکس هم گزاشتم دیزاینابیان کرد که همه موارد رو انجام میدیم !
دو روز دیگر گذشت و باز بهانه ای دیگر :
کد فرمها نوشته شده و در مرحله کامپایل و رندرینگ !!! میباشد .
دوستان توجه نمایید که :
فرمهایی که آسون بود و به ما محول شده بود ، اینجا کد نویسی شده و در مرحله کامپــــایل و رندرینگ است !!!
اگر باز یکی از دوستان میتونه اینو ترجمه کنه ممنون میشم . یعنی چی فرمها کامپایل و رندرینگ بشن در ورد پرس ؟ تاگفته نماند که بعد از اتمام رابطه با ایشان ، شخص متعهد و درست کاری ،
در عرض نیم ساعت تمام فرمها را برای ما درست کرد . وقتی پرسیدم شما کامپایل و رندرینگ کردی بهم خندید و پرسید یعنی چی ؟!
باز گذشت و باز بهانه سوم :
میدانستم . چاره ای ندارم . متاسفانه این هم بهانه بود . فیلد فرم را کاهش دادم . توضیحات اضافه کردم و مجددا فرستادم. پاسخ ما که در ضمیمش فرم کوتاهتر بود :
و
و عکسی که ایشون هم گذاشتن ولی وقیحانه (بله وقیحانه) پاسخ خودشون رو حذف کردن . چرا از جواب خودت عکس نگرفتی آقای سعدونی ، مدیریت تیم کلاهبردار دیزاینا :
و در آخر پاسخ دیزاینا چه بود ؟ کسی که بارها گفت انجام میدیم و نداد :
بله دوستان . کد فرمهایی که قبلا کامپایل و رندرینگ !! شده بودند ، در این مرحله زمانبر شدند و نا ممکن .
این مشود همان دروغگویی . بله . هیچ کدی وجود نداشته . هیچ کاری انجام نشده بود .
و پاسخی با چنین وقاحتی که عبارت شیاد و کلاه بردار واقعا برازنده ایشان است . باز هم سوال از دوستان طراح وب . آیا شما برای مشتری خود فقط قالب آماده میکنید ؟
آیا به مشتری خود زنگ میزنید و بپرسید چه خواسته ای داره ؟ یا ممکنه یک ایمیل بزنید و بگین خاستتون چیه ؟
آیا شما به مشتری خود لینک آموزش ساختن فرم و غیره میدین و میگین ساده است و برو خودت یاد بگیر ؟؟؟؟
بزارید در مورد ایشون بگم که پر هستن از این جملات (از بس شنیدم حفظ شدم ! ) :
افزایش سئو
ما تیمی قوی هستیم !
ما با قدرت تمامی موارد را انجام میدیم !
ما تیمی باتجربه هستیم و مارا دوست خود بدانید !
حتما تمامی مواردی که شما خواستید لحاظ میشود !
اما عمل و تعهد کیفی و زمانی ..... هیـــــچ
اما پاسخ وقیحانه ایشان در آخر کار :
فایل پیوست 15809
دوستان بد نیست که چند تا از ایمیل ها من به ایشان را هم بخانید :
و نقل قول دوستی که بعضی حقایق رو برای من روشن کردن :
آقای سعدونی مدیر دیزاینا :
بنده شمارا فردی میدانم که ثباتی در حرف ندارید .
مشخص نیست میخاهید چه کنید .
هر خاسته ای که ما داشتیم و انجام دادید ، جزو الطاف و محبت های شما نبوده .
بلکه جزو وظایف شما بوده که به طور ناقص تحویل دادی .
من هزینه کردم ، وقت گذاشتم و نفر جدید رو جایگزین کردم
درسته از نظر مالی ضرر کردم . ولی شما نیز اعتبار و آبروت رو از دست دادی . درسته که باز نقل قول میکنی ولی نگران نباش . قبل از اینکه این تاپیک به شماره 7 برسه ، من شمارا در مشهد و پلیس فتا ملاقات میکنم و همونجا هر گلایه ای داری بکن . با کمال میل گوش میدم
افزایش سئو
طراح وب درستکار و با اخلاق بسیاره . مثل خیلی ها که در همین تاپیک نظر دادن یا مطلب رو خوندن
فقط باید تحقیق کرد و پرس و جو . بازم تاکید میکنم به کارفرمایی که میخاد پروژه وبسایت راه اندازی کنه :
اگر فرد متعهد و با اخلاقی در این حرفه پیدا کردین حتما قدرش رو بدونین . براش پاداش و تشویق مالی در نظر بگیرین . وجود افرادی مثل دیزاینا و سعدونی دلیل بر این نیست که همه را به یک چشم دید و قضاوتی سطحی انجام داد .
ضمنا تمامی اسکرین شاتها از ایمیل بنده بود و هر کس نیاز داشت تا صحتش رو مورد تایید قرار بده مشکلی نیست . میتونه هماهنگ کنه و با Team Viewer داخل باکس ایمیل من بشه .
پیروز باشید .
افزایش سئو