با سلام
بنده حدود 3 سال از شرکت آسیاتک اینترنت داشتم.2 سال اول واقعا کیفیت بالایی داشت و همچنین بنده اینتزنت تمامی شرکت هایی رو که تو شهر ما ارائه می دادند رو بطور کامل تست کردم و خیلی از آن ها سر تر بود.1 سال آخر روند کاملا نزولی رو طی کرده بودند،پشتیبانی روز به روز ضعیف تر می شد و همچنین کیفیت اینترنت به شدت کاهش پیدا کرده بود(تایم اوت های فراوان و در اواخر سرعتی نصف آن چیزی که پولش رو می دادم).
تمامی این موارد رو حدود 1 سال تحمل کردم،به امید روزی که مثل قبل کیفیت بالایی پیدا کند،ولی این اواخر دیدم که به غیر از بستر اینترنت بلکه اینترانت هم تایم اوت های فراوانی پیدا کرده و دیگر قابل تحمل نیست.مهمتر از آن این است که خودشان قبول نمی کردند که مشکل از آن هاست و هر روز بهانه ای می آوردند؛یک روز بستر مخابراتی کل کشور مشکل پیدا کرده و تا روز های آینده برطرف می شود،یک روز شرکت زیرساخت قرار است فی***ینگ جدیدی را اعمال کند و تا روز های آینده مشکل برطرف می شود و از اینجور بهانه ها که به سادگی هر شخصی با اندکی سواد کامپیوتری قادر به فهمیدن این موضوع است که دروغ می گویند یا راست.
بالاخره اوایل تابستان گفتم برویم از شرکت دیگری بگیرم تا ببینم آن ها چطور هستند.به آسیاتک درخواست نگهداری پورت به مدت یک ماه را دادم و رفتم روی خط تلفن دیگری که داشتیم،از های وب اینترنت گرفتم.خدا رو شکر پشتیبانی خوبی دارند و همچنین کیفیتی به مراتب بالاتر از آسیاتک.
تا الآن که از های وب راضی هستم و واقعا سرویس خوبی را ارائه میکنند.ان شا الله که به همین صورت باقی بماند و بلکه بهتر شود و همچنین آسیاتک و سایر شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت هم روند رو به رشدی را پیدا کنند و یا اگر دارند ادامه دهند.
در پناه حق