صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 47

موضوع: فاجعه ای به اسم آسیاتک

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض فاجعه ای به اسم آسیاتک

سلام

من از اینترنت آسیاتک استفاده میکنم لازم دونستم مشکلی که با این سرویس دهنده دارم رو اینجا مطرح کنم تا کس دیگه ای مثل من تو دام این کلاه بردار ها نیوفته

متاسفانه آسیاتک(اصفهان) به اسم اینترنت ۴ مگ به کاربر ها اینترنت ۲ مگ یا حتی بد تر میده
    به طور مثال سرعت اینترنت من که ۴ مگ طرح کولاک هست از ساعت ۹ صبح تا ۴ شب به سختی از ۲۰۰ کیلو بایت فراتر میره این در حالی هست که از ساعت ۴-۵ صبح سرعت دانلود من به بالای ۵۰۰ کیلو بایت میرسه و تا ساعت ۸-۹ صبح این سرعت برقراره

من قبلا شاتل ۲ مگ داشتم و امکان نداشت سرعت دانلود من از ۲۵۰ کیلوبایت پایین تر بیاد ولی آسیاتک علاوه بر قطعی های طولانی مدت سرعت افتضاحی داره

و تازه بد تر از همه ی اینها آسیاتک خودش علاوه بر فیلت رینگی که هست خودش هم به صورت خودجوش سایت هایی که خوششون نمیاد رو ***** میکن

با پشتیبانی هم که تماس میگیرم فقط جواب سر بالا میدن میگن خط ارتباطیتون رو چک کنید احتمالا وجود نویز موجب کاهش سرعت شده میگم آخه بی سواد این همون خطی هست که من باش از شاتل اینترنت با سرعت درست حسابی میگرفتم و همون خطی هست که من از ساعت ۵ صبح تا ۹ صبح با سرعت ۶۰۰-۷۰۰ کیلو بایت دارم باش دانلود میکن

من واقعا اصلا آدم گیری نیستم که الکی به چیزی گیر بدم ولی به حدی اینترنت آسیاتک اشغال هست که واقعا لازم دونستم بیام اینجا پست بزنم تا دیگران رو آگاه کنم
    ویرایش توسط behrouz_p1985 : September 22nd, 2013 در ساعت 13:29

2. تعداد تشکر ها ازbehrouz_p1985 به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : فاجعه ای به اسم آسیاتک

در ضمن کسی که اینجا به من آسیاتک رو معرفی کرده بود فهمیدم خودش تو آسیاتک کار میکرد و اگر دیدین کسی داره از اینترنت آسیاتک تعریف میکنه شک نکنید کارمند آسیاتکه
    من خودم و ۴ تا دیگه از دوستام که اصفهان از اسیا تک اینترنت میگیریم هر ۵ نفرمون مشکل داریم و سرعت افتضاحی داریم در مقابل پولی که میدیم
    ویرایش توسط behrouz_p1985 : September 22nd, 2013 در ساعت 13:30

5. تعداد تشکر ها ازbehrouz_p1985 به دلیل پست مفید

عضو انجمن bmi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    235
    تشکر تشکر شده 
    324
    تشکر شده در
    231 پست

از آسیاتک بعید هست
    سرویس های خوبی ارایه میدن ، نباید اینطوری بشه

7. تعداد تشکر ها ازbmi به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bmi نمایش پست ها
    از آسیاتک بعید هست
    سرویس های خوبی ارایه میدن ، نباید اینطوری بشه
    قبلا بله خوب بود ولی جدیدا انقدر موفتی به همه اینترنت با پهنای باند نا محدود میده که منی که پول اینترنت ۴ مگ دادم با اونی که پول ۵۱۲ داده سرعتمون یکی شده
    باور میکنید؟ دوست من اینترنت ۵۱۲ اسیاتک داره با من که ۴ مگ هستم سرعت دانلود یکسان داره بعد اون داره ۱/۳ من پول میده

9. تعداد تشکر ها ازbehrouz_p1985 به دلیل پست مفید

عضو جدید mobin96 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    230
    تشکر تشکر شده 
    126
    تشکر شده در
    104 پست

با سلام
    بنده حدود 3 سال از شرکت آسیاتک اینترنت داشتم.2 سال اول واقعا کیفیت بالایی داشت و همچنین بنده اینتزنت تمامی شرکت هایی رو که تو شهر ما ارائه می دادند رو بطور کامل تست کردم و خیلی از آن ها سر تر بود.1 سال آخر روند کاملا نزولی رو طی کرده بودند،پشتیبانی روز به روز ضعیف تر می شد و همچنین کیفیت اینترنت به شدت کاهش پیدا کرده بود(تایم اوت های فراوان و در اواخر سرعتی نصف آن چیزی که پولش رو می دادم).
    تمامی این موارد رو حدود 1 سال تحمل کردم،به امید روزی که مثل قبل کیفیت بالایی پیدا کند،ولی این اواخر دیدم که به غیر از بستر اینترنت بلکه اینترانت هم تایم اوت های فراوانی پیدا کرده و دیگر قابل تحمل نیست.مهمتر از آن این است که خودشان قبول نمی کردند که مشکل از آن هاست و هر روز بهانه ای می آوردند؛یک روز بستر مخابراتی کل کشور مشکل پیدا کرده و تا روز های آینده برطرف می شود،یک روز شرکت زیرساخت قرار است فی***ینگ جدیدی را اعمال کند و تا روز های آینده مشکل برطرف می شود و از اینجور بهانه ها که به سادگی هر شخصی با اندکی سواد کامپیوتری قادر به فهمیدن این موضوع است که دروغ می گویند یا راست.
    بالاخره اوایل تابستان گفتم برویم از شرکت دیگری بگیرم تا ببینم آن ها چطور هستند.به آسیاتک درخواست نگهداری پورت به مدت یک ماه را دادم و رفتم روی خط تلفن دیگری که داشتیم،از های وب اینترنت گرفتم.خدا رو شکر پشتیبانی خوبی دارند و همچنین کیفیتی به مراتب بالاتر از آسیاتک.
    تا الآن که از های وب راضی هستم و واقعا سرویس خوبی را ارائه میکنند.ان شا الله که به همین صورت باقی بماند و بلکه بهتر شود و همچنین آسیاتک و سایر شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت هم روند رو به رشدی را پیدا کنند و یا اگر دارند ادامه دهند.
    در پناه حق
    .:Powered by Old Buddies:.

11. تعداد تشکر ها ازmobin96 به دلیل پست مفید

عضو انجمن hack2hacker آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,413
    تشکر تشکر شده 
    628
    تشکر شده در
    464 پست

تاپیک های زیادی در مورد کیفیت افتضاحه اسیاتک زده شده
    بنده خودم داشتم
    همون روز اول در خواست جمع اوری دادم

13. تعداد تشکر ها ازhack2hacker به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    388
    تشکر شده در
    218 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط behrouz_p1985 نمایش پست ها
    سلام

من از اینترنت آسیاتک استفاده میکنم لازم دونستم مشکلی که با این سرویس دهنده دارم رو اینجا مطرح کنم تا کس دیگه ای مثل من تو دام این کلاه بردار ها نیوفته

متاسفانه آسیاتک(اصفهان) به اسم اینترنت ۴ مگ به کاربر ها اینترنت ۲ مگ یا حتی بد تر میده
    به طور مثال سرعت اینترنت من که ۴ مگ طرح کولاک هست از ساعت ۹ صبح تا ۴ شب به سختی از ۲۰۰ کیلو بایت در ساعت فراتر میره این در حالی هست که از ساعت ۴-۵ صبح سرعت دانلود من به بالای ۵۰۰ کیلو بایت در ساعت میرسه و تا ساعت ۸-۹ صبح این سرعت برقراره

من قبلا شاتل ۲ مگ داشتم و امکان نداشت سرعت دانلود من از ۲۵۰ کیلوبایت پایین تر بیاد ولی آسیاتک علاوه بر قطعی های طولانی مدت سرعت افتضاحی داره

و تازه بد تر از همه ی اینها آسیاتک خودش علاوه بر فیلت رینگی که هست خودش هم به صورت خودجوش سایت هایی که خوششون نمیاد رو ***** میکن

با پشتیبانی هم که تماس میگیرم فقط جواب سر بالا میدن میگن خط ارتباطیتون رو چک کنید احتمالا وجود نویز موجب کاهش سرعت شده میگم آخه بی سواد این همون خطی هست که من باش از شاتل اینترنت با سرعت درست حسابی میگرفتم و همون خطی هست که من از ساعت ۵ صبح تا ۹ صبح با صورت ۶۰۰-۷۰۰ کیلو بایت دارم باش دانلود میکن

من واقعا اصلا آدم گیری نیستم که الکی به چیزی گیر بدم ولی به حدی اینترنت آسیاتک اشغال هست که واقعا لازم دونستم بیام اینجا پست بزنم تا دیگران رو آگاه کنم
    کاملا حرفتاتون تائید میشه خود من هم آسیاتک دارم و در اولین فرصت درخواست جمع آوری رو میدم و از جای دیگه اینترنت میگیرم
    به حدی پشتیبانی آسیاتک دروغ گو هست که بعضی وقتا مادر من که از اینترنت چیزی سر در نمیارن میگن که داره دروغ میگه به فلان دلیل و فلان دلیل
    به نظر من باید این مدل پست ها موضوع مهم و داغ تو سایت ها باشه و تا زمانی که هیچ مرجعی به این مدل د ز دی ها رسیدگی نمیکنه ما خودمون همچین شرکت هایی رو به زمین بزنیم

15. تعداد تشکر ها ازnightman به دلیل پست مفید

عضو انجمن mirhendi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    255
    تشکر شده در
    190 پست

شاید خنده دار باشه ولی جای مودم خیلی تاثیر داره من مودم را بغل کامپیوتر یا تلویزیون که میزارم سرعتم به 200 نمیرسه ((نویز میندازه))ولی دور از اینها که میزارم سرعت میشه 400!!

17. تعداد تشکر ها از mirhendi به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    5 پست

به نظر من اسیاتک برای سود بیشتر یک خط رو بین تعداد بیشتری شیر میکنه و به همین خاطر ما این مشکل رو پیدا کردیم چون اوایل تا یک سال پیش اصلا مشکلی نبود ولی همین که تعداد مشتری هاشون بالا رفت افت شدید کردن

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mirhendi نمایش پست ها
    شاید خنده دار باشه ولی جای مودم خیلی تاثیر داره من مودم را بغل کامپیوتر یا تلویزیون که میزارم سرعتم به 200 نمیرسه ((نویز میندازه))ولی دور از اینها که میزارم سرعت میشه 400!!
    بله احتمالا تاثیر داره ولی ربطی به مورد من نداره چون من با همون مودم و همون اینترنت آسیاتک دارم صبح ساعت ۵-۹ صبح سرعتی بیشتر از ۶۰۰ کیلو بایت میگیرم ولی تا به ظهر و شب نزدیک میشه این سرعت میاد رو ۱۰۰ کیلوبایت تا ۲۰۰ کیلوبایت

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)