▌ ||SKYNETWORK . Since 2010||▌
Area Of Experties : Cisco ASA -Juniper - MikroTik - PfSense
vMware vExpert
بگید iis رو براتون پاک کنند . با زمپ کلا کار کنید بهتره
vMware vExpert
آخه قبلا که وی پی اس خریده بودم با همون dl کار میکردم راحت هم بود
راه حلی برای درست کردن اون ندارین ؟؟؟
وب سرور iis بهترین گزینه برای شما می باشد، استفاده از وب سرورها سلیقه ای است، تحت تاثیر گفته ها و شنیده های دیگران قرار نگیرید.
قصد بنده رفع مشکل شما بوده است اما به دلیل وقت اندک نمی توانم تبرای این مورد کوچک توضیحات بسیاری بدهم، از شما اطلاعات طلب شد اما همکاری نداشتید، امیدوارم موفق و پایدار باشید
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
S@DeGh عزیز کاری که گفتم انجام بدید - اگه نه هم به مدیر سرور بگید براتون دایرکتوری رو allow کنه - و سعی کنید خودتون هم یادبگیرید لازمتون میشه -از سرور آماده استفاده نکنید و خودتو.ن با مفاهیم سرور آشنا بشید
aligoli درسته دوست عزیز ولی ایشون رو باید راهنمایی کنیم تا در آینده به مشکل بر نخورند و اذیت بشن
ویرایش توسط par30shop : September 21st, 2013 در ساعت 19:03
vMware vExpert
با تشکر از شما
من نمیتونم که اطلاعات رو همین جوری بدم خب باید درک کنید عزیز
ممنون از هر دو باز اگه مشکلی بود ازتون کمک میگیرم
vMware vExpert
شما جوری صحبت می کنید که ظاهرا بنده سعی داشتم ایشون رو گمراه کنم !
هر شخص، گروه، شرکت و جناحی نظری دارند که قابل احترام است، شما آن مورد را مد نظر و به دیگرها ترجیح می دهید، دلیل نمی شود جوری صحبت کنید که iis از ریشه مشکل دارد و بنده در حال گمراه نمودن این شخص هستم !
شما با ایجاد تنش در بحث و ارایه و ادامه مورد دیگری ایشان را به شک و مانعی در حل مشکل شدید و نظرات دیگران را اشتباه و باعث اذیت شدن دیگران می نامید، این اخلاق و رفتار از اساس اشتباه است، موفق و پایدار باشید.
صرفا برای احترامی که به قوانین تالار گفتگو می گذارم این مساله را همینجا به اتمام می رسانم و در ادامه اگر موردی باشد که بازگو نمایید قطعا به آن پاسخی داده نخواهد شد و دلیل آن احترام به قوانین و عدم منحرف نمودن بحث ها است.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
شرایط شما قابل درک است، سعی میکنم خلاصه توضیح دهم : به administrator tools رفته ، روی IIS کلیک کنید یک صفحه ای باز می شود، قسمت My Sites را باز کنید، و سایت پیشفرض را انتخاب کنید، در آنجا گزینه ای به نام " Directory ... وجود دارد، به داخل آن رفته و از قسمت سمت راست Enable نمایید.
بله حرف شما درسته - قصد کمک داشتم که ایشون از ساده ترین راه بتونن کارشون رو انجام بدن -
همچین قصدی نداشتم - ممنون که گوشزد کردیدصرفا برای احترامی که به قوانین تالار گفتگو می گذارم این مساله را همینجا به اتمام می رسانم و در ادامه اگر موردی باشد که بازگو نمایید قطعا به آن پاسخی داده نخواهد شد و دلیل آن احترام به قوانین و عدم منحرف نمودن بحث ها است.
vMware vExpert
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)