شما سایت را فعال کردید سپس بالافاصله مسدود کردید
در تیکت خدمت شما اعلام شد کنترل پنل برای شما فعال شد تا اطلاعات خود را حذف بفرمایید ، اعلام نشد که سرویس در دسترس قرار خواهد گرفت
در پایان تیکت نیز ذکر شد که پس از حذف اطلاعات اعلام بفرمایید تا سرویس درد سترس قرار گیرد
1- ایران سای (IranSci.org) یک سرویس نامحدود را با شرط آنکهبیش از 50 کانکشن همزمان نداشته باشد خریداری کرده است بعدا شرط دیگری در قوانینسرورپارس (7 ماه پیش) اضافه شد که دانلود سنتر هم نباشد امروز هم که همکارم بافروش ایشان صحبت کرده بودند فرمودند یک شرط دیگر هم سرور پارس اضافه کرده که حداکثر تعداد ایمیل ارسالی نباید بیشتر از 1000 مورد در روز باشد! (این تا اینجا)
مواردی که می فرمایید همیشه در سرورپارس وجود داشته و عدم مطالعه قوانین را دال بر عدم وجود قوانین ندانید
پیش از این نیز خدمت شما اعلام شده است که عدم آگاهی شما باعث برزوز مشکل شده است
پیشنهاد : همیشه قوانین را پیش از خرید مطالعه بفرمایید
2- من از همه بازدیدکنندگان و متخصصین اینجا می خواهم معنی دانلود سنتر را بهایشان و بنده توضیح دهند؛ تا جاییکه بنده می دانم سایت هایی همچون Microsoft Download Center، یا پایگاههایی همچون دانلودها،پی سی دانلود و امثالهم دانلود سنتر است. ایران سای هیچگاه هیچ منبعی را رایگاننخریده است و رایگان هم به هر بازدیدکننده ای نمی دهد بنابراین دانلود سنتر نیست.با این حال تعداد کاربران ایران سای محدود و مشخص است و از همه مهمتر میزان پهنایباند مصرفی ایران سای است که حتی به 1 گیگ در ماهنمی رسد!!! این چه دانلود سنتریاست که در ماه یک گیگ دانلود ندارد!!!؟؟؟
3- فرض کنیم که دانلود سنتر بود (که بنده قویااین را رد می کنم) من که گفتم فایلها را حذف کنید چرا بازهم نپذیرفتید؟ اگر مسئلهشما حجم فایلها بود بسم الله من که اجازه حذف آنها را به شما دادم و حتی پذیرفتم شما حذف کنید یا من خودم حذف کنم پس ظاهرا مشکل این نبوده. (کپی تیکت شامل این گفتمان در ضمیمه)
به فرض اینکه از دید شما این مورد دانلود سنتر نیست ، موردی نیست ، ما این مورد را سرویس backup شناسایی می کنیم که اطلاعات خود را در هاست خود نگهداری کرده اید که باز هم نقض قوانین است
شما تنها حق استفاده از این سرویس را برای راه اندزای سایت دارید ولا غیر !
در تیکت نیز خدمت شما عرض شد تنها با اجازه شما فایل ها حذف خواهد شد که دسترسی نیز برای حذف اطلاعات به شما دادیم
4- شما فرمودید در ساعت اداری تیکت نزدم؟!! پس لطفا این بار فایل ضمیمه (05) را که تیکتهایی است که خودتان پاسخ دادید را ببینید (قبلا عرض کردم به شعور بنده یابازدیدکنندگان بی احترامی نکنید) احتمالا شما ساعت 16:04 دقیقه کار می کنید و 16:11نه!!!
شما تمایل دارید تنها به تیکت های شما پاسخ داده شود ؟ آیا شما تنها کاربر سرورپارس هستید که حق تاخیر در پاسخدهی را نخواهیم داشت ؟
شما تیکت را در خارج ساعت اداری ارسال کردید و تاخیر در پاسخگویی امری بدیهی است
5- نفرمایید تهدید به مراجع قانونی! این تهدید نیست این دقیقا احقاق حقوق سایتمذکور است و چنانکه عرض کردم بنده این کار را نخواهم کرد آن سایت خودشان مسئول اینمسئله هستند ولی این را در مطالبم هم به شما یادآوری کردم که در این خصوص که قبلاهم این سایت را تعلیق کرده بودید وکیل ایشان قرار به پیگیری داشتند که باپادرمیانی بنده مسئله خاتمه یافت. لذا مطمئنا و مسلما این حداقل حق ایشان است کهبدانند چرا شما نباید پاسخگوی تعهداتتان باشید. بنده حداکثر تلاش خودم را بعنوان برنامه نویس واسط انجام داده ام
اگر برنامه نویس وب سایت هستید بهتر است صاحبان سایت مشکلات را پیگیری کنند ، طبق موارد قبلی تایمی چند روزه به شما داده شد تا اقدامی برای خرید سرویس ، انتقال یا ... کنید ولی متاسفانه پیگیری نکردید با این حال ما دو ماه نیز به شما زمان دادیم ولی باز هم تاثیری نداشت و حق خود می دانیم به دلیل عدم توجه شما به اخطارهای قبلی سرویس شما را مسدود کنیم ، جای هیچگونه شکایتی نیز در این مورد وجود نخواهد داست ، راکه کمال همکاری را با شما داشته ایم
6- در جایی از صحبت هایتان فرمودید بنده پشتکار بالایی دارم، این قبلا به شما اثبات شده است شک نکنید تا انتها هستم.
همچنین اگر چه تا همینجا کاربران بخوبی خود قادر به تعیین درست و غلط ماجرا هستند ولی جهت هر چه بیشتر روشن شدن ماجرا بنده تعدادی از 16 سند دیگر از قطعی ها و اختلالات فقط همین یک مورد سایت را فردا صبح (پس ازارسال به وکیل مربوطه) در اینجا آپلود می کنم تا بینندگان ملاحظه بفرمایند که ما طی ماههای گذشته چه مسائلی داشتیم. چنانکه از دو ماه گذشته تمام اطلاعات این سایت به سرور دیگری انتقال داده شده است و فقط چنانکه در پست اول عرض کردم دامین دراینجا فعال بود که ریدایرکت می شد و اگر آن موقع من دامنه را انتقال می دادم الان ایشان امکان معلق کردن سایت و بازی با آبروی یک شرکت را نداشتند (این قصور من بود)
اگر مسدود شدن سرویس برای شما اهمیت زیادی داشت قطعا پیش از این فایل ها را حذف می کردید و به اخطارهای ما توجه می کردید ، بی توجهی شما باعث بروز مشکل شده است که شما شخصا مسئول بروز این مشکل هستید