با سلام
سرور ما چند وقتیه داون شده و دسترسی به دایرکت ادمین ندارم
راهی هست که بدون دسترسی به دایرکت ادمین بشه فایل هایی رو که قبلا بک آپ گرفته بودم رو بردارم؟ دسترسی به روت هم دارم با ssh
با سلام
سرور ما چند وقتیه داون شده و دسترسی به دایرکت ادمین ندارم
راهی هست که بدون دسترسی به دایرکت ادمین بشه فایل هایی رو که قبلا بک آپ گرفته بودم رو بردارم؟ دسترسی به روت هم دارم با ssh
سلام
فایل ها داخل سرور موجود هست؟
اگر بله امکانش هست.
بله فایل ها روی هارد سرور هستند
ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری بردارمشون ؟
یکی ج.اب بده بد نیست کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکل داریم بخداا؟؟
چه فایل هایی هست؟
میتونید پوشه هارو با اس اس اچ فشرده کنید کلا دانلود کنید
مشکل اینه که از طریق ssh با نرم افزار putyy یا cute ftp وصل نمیشه و حتی از طریق ای پی هم بالا نمیاد فقط از طریق پنل وی ام ویر دست رسی دارم میشه توضیح بدین چه طوری اس اس اچ رو بالا بیام که بتونم با cute ftp وصل شم و فایل های بک اپ سایت رو بردارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اول هم دسترسی نداشتید؟
با همون اس اس اچ وی ام ویر هم میتونید این کار رو انجام بدید در نهایت هم به پوشه وب منتقل و دانلود کنید
کد:$ zip -r myvacationpics.zip /home/you/pics/
کلا موضوع این هست که از اول همه چی کار میکرد ولی الان یهو دایرکت ادیمن بالا نمیاد و همچنین سایت ها به چند کانفیگر حرفه ای هم دادیم ولی نتونستند درست کنند همه چی رو هم اوکی میده تا نیم ساعت پیش به اس اس اچ دسترسی داشتیم ولی الان یهو اونم بالا نمیاد . نمیدونیم مشکل چیه !!!!حجم فایل ها زیاده اینطوری نمیشه انتقال داد میخواییم فایل هارو برداریم بعد ریلود کنیم سیستم عامل رو دوباره بر گردونیم . ایا هنگام نصب مجدد دایرکت ادمین (بدون تعویض سیستم عامل در حالت کنونی ) فایل های بک اپ از بین میرند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با نصب مجدد دایرکت ادمین فایل ها از بین نمیرن
ولی کانفیگ ها و دسترسی ها ممکنه ریست بشه و دردسر ایجاد کنه
اگر حجم فایل ها بالا هست مراحل بالا رو انجام بدید لینک فایل فشرده رو ارسال کنید من براتون بکاپ می گیرم و بعد از ریلود سیستم عامل دوباره آپلود می کنم رو سرورتون
ای دی منو اد کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)