نقل قول نوشته اصلی توسط kourosh2001 نمایش پست ها
سایت مشتری دوم در دسترس بوده است ولیکن چنانکه در اسکرین شاتها مشخص است کنترل پنل از دسترس خارج بوده است (ساعت 6:50 دقیقه هم در دسترس قرار گرفت، بعد از نشر این تاپیک)

اما بحث بر روی سایت اصلی است که شما فرمودید دانلود سنتر است من اولا و قویا رد می کنم که دانلود سنتر است دوما اگر هم هست بنده پذیرفتم تمام فایلها پاک شود ولی چون شما بعد از چندین ساعت سایت را مسدود نگه داشتید و پاسخ هم ندادید وظیفه خودم دانستم که در اینجا جهت اطلاع سایر افراد اطلاع رسانی کنم.

ضمنا بازدیدکنندگان خودشان از جملات شما نتیجه گیری می کنند که چگونه بنده را ملزم به حذف این تاپیک کردید و فکر می کنم نیاز نیست برای شعور بازدیدکنندگان من یا شما تصمیم بگیریم.
جناب آقای Mahdi Jampour که نام خود را در تیکت پوشانده اید ، دقت داشته باشید که تیکت شما در خارج تایم اداری ارسال شده و قطعا زیر یک ساعت پاسخ داده نخواهد شد، ما در روز چند صد تیکت پاسخ خواهیم داد ، آیا هر کاربر باید برای هر تیکت تاپیک ایجاد کند و تهمت بزند ؟!!
اینکه چه سایتی قوانین را نقض کرده قطعا سرویس دهده تصمیم می گیرد ، شما بیش از 80 گیگابایت اطلاعات در سرویس خود دارید که تمام آنها مقالات مختلف است ، اینکه شما این مورد را دانلود سنتر نمی گذارید یا نگهداری فایل backup نبوده است ، دید شماست ، ولی از دید ما این مورد نقض قوانین است که پیگیری انجام شده است ، اگر نیاز به مدارک در همین تاپیک باشد قطعا ارائه خواهد شد
پس لطفا همانگونه که در تیکت تهدید به مراجع قانونی کردید ، در دادگاه نیز باید مدرک ارائه بفرمایید ، پس لطفا مدارک خود را در زمینه اتهامی که وارد کرده اید ارسال بفرمایید
بنده هنوز از شما مدرکی ندیده ام