راستش داستان عجیبیه ما دیگه به خودمون هم نمی تونیم اعتماد کنیم ببینید این صفحه رو. چرا هاست سرور پارس؟
راستش با دیدن این جملات زیبا دیگه ممکنه کسی اعتماد نکنه؟! یعنی از هر زاویه ای که نگاه کنی فاجعه است من دلم به حال خودمون میسوزه که داریم تو یک ... میلولیم به قیمت هر چی که فکرشو بکنید
یعنی باور کنید من شرمنده اون مدیر سایت هستم چون به من گفته بحث پول ندارن و فقط می خواد اعتماد بین مشتریاش داشته باشه ولی دقیقا برعکس همین شد. و اینها الان فقط می خوام دماغ بسوزونن ولی اصلا فکر نمی کنه یک مجموعه با چه زحمتی دارن کار می کنن تا نتایجش از طریق این سایت به فروش برسه. یعنی نون همه اون آدمه زیر پای ایشون است.
از شما دو دوست عزیز هم متشکرم مطالبتان بیشتر باعث همدردیم شد ولی هنوز موندم از کجا و با چه پارامترهایی یک هاستینگ خوب رو بتونم انتخاب کنم
باور کنید خیلی ها به خاطر همین رفتارهای غیرحرفه ای فدا میشن. ممکنه بعضی از شما شرکت های کوچک ولی بسیار با تعهدی رو بشناسید که اینقدر ادعا نداشته باشند ولی همون اندازه که ادعا دارن پاسخگو باشند. نه اینکه مثل این دوستان برن و تیکت ها رو پاسخ ندن. به هر حال هر چند گران ولی تجربه شد منتهی لطف کنید اگر هاست خیلی مطمئن که چندسال باهاشون کار کرده باشید می شناسید و معتبر است معرفی کنید.
نمی خوام هاست ها از خودشون تعریف کنند می خوام برنامه نویس ها توصیه کنن. مرسی