01.png02.pngبه نام خدا
ابتدا قصدم از ایجاد این پست تخریب یا تبلیغ کسی نیست
چرا این پست را می نویسم: من یک برنامه نویس هستم و مطمئنا مثل خیلی از حرفه ای های اینجا اطلاعات لازم برای مسائل مربوط به سرور و غیره را ندارم، قاعدتا برای تهیه سرورهای مشتریانم بسته به نیازشان جستجو می کنم و از تالارهای گفتگو و تجربیات دوستان بهره می گیرم. این انجمن برای من جزء یکی از رفرنس هام بشمار می آید و تا به حال بیش از 10 خرید بواسطه راهنمایی دوستان در این انجمن داشته ام.

در میان همه سرویس هایی که استفاده کرده ام یک سرویس آنقدر من را اذیت کرد که نمی دانم باید با آن چه کرد و هنوز و هنوز با آن درگیرم. کار به جایی رسید که وکیل حقوقی شرکت مربوطه شکایت نامه ای تنظیم کرد که اقدام حقوقی بکنند ولی با پا درمیانی من مسئله رفع شد.

خواهشمندم لطف بفرمایید دوستان فقط نظراتشان را درباره اینکه آیا من در مراحل کارم دچار اشتباه شده ام و کجا؟ را راهنمایی بکنند آنچه من در این پست به دنبال آن هستم کسب تجربه با تجربه هاست و اینکه چه کنم که دیگر در دام چنین مشکلاتی نیوفتم.

نه ماه پیش سرویس هاست نقره ای سرورپارس هاست سرورپارس, هاست, هاست لینوکس, هاست ویندوز,دامنه ,SSL گواهینامه ,دامین, سروراختصاصی, میزبانی هاست,هاستینگ را به قیمت حدود 40 هزار تومن سالانه خریداری و برای یکی از مشتریان نصب و استفاده کردیم این سرویس از خدمات فضای نامحدود برخوردار بود مسلما برای من جمله باارزشی بود که یک هاست با فضای نامحدود می خرم. خب مطابق همیشه خرید را انجام دادیم و گذشت. بعد از حدود شش ماه دیدم سایت تعطیل شده (مسئولیت پشتیبانی سایت هم با خودم است یعنی اگر با مشکلی مواجه شد من باید اون رو رفع کنم). پس از پیگیری متوجه شدم سرورپارس در پاسخ مدیر سایت گفته است شما دانلود سنتر راه انداز کرده اید و لذا طبق مقررات داخلیمان سایت شما معلق می شود! در حالیکه رئیس مجموعه به من گفتند کار ایشان تهیه منابع است و انتقال آن به ایران است ضمن اینکه حجم پهنای باند مصرفیشان در ماه به 3 گیگ نمی رسید منتهی دپوی اطلاعاتی زیادی دارند یعنی حدود 40 گیگ هارد استفاده کرده اند.

به هر حال با پادرمیانی و کلی اینطرف و اونطرف سایت پس از 24 ساعت قطعی بالا اومد. رئیس مجموعه که شخصیتی موجه هستند به من فرمودند که علاقه مند نیستند مجدد چنین اتفاقی برایشان رخ بدهد حتی اگر شده هزینه بیشتری برای هاست پرداخت کنند. لذا ما از همان سرورپارس یک سرویس هاست دانلود به اندازه 50 گیگ خریدیم که قرار شد اطلاعات را به آنجا انتقال بدهند، متاسفانه کار انتقال را انجام نداده و مجدد پس از یک ماه سایت بدون هیچ اخطار یا اطلاع قبلی معلق شد. این بار پس از گفتگو با مسئولین سرورپارس مجدد فرمودند شما دانلود سنتر راه انداخیتد و من هم گفتم ما از شما هاست دانلود خریدیم و ایشان پاسخ دادند ما وظیفه جابجایی داده های شما را نداشتیم (در حالیکه در تیکت موجود است که قرار بود ایشان انتقال را انجام دهد)
به هر حال به دستور مدیر سایت ما از خدمات یک سرور دیگر استفاده کردیم و بدلیل اینکه نمی خواستیم بحث تعلیق سایت بیشتر بشود آدرس سایت را در همان کنترل پنل ریدایرکت کردیم به سرور جدید.

پس از دو ماه که عملا بر روی سرورپارس هیچ فعالیتی جزء ریدایرکت نداشتیم دوستان مجدد دامنه ها را نیز معلق کردند و فرمودند "در حال حاضر طبق قوانین سرویس شما مسدود خواهد شد"

بدتر اونجاست که ما سرویس یک مشتری دیگه مون رو هم از همین سرورپارس گرفته بودیم و سرویس کنترل پنل ایشان رو هم مسدود کردن که دیگه این در حد تیم ملی تعجب آور است!!

متاسفانه این اشتباه برام مسجل شده که اینکه حداقل 4 سرویس از ایشان خریداری کردم به این تصور که اگر مشتری بهتری براش باشم بهتر باهام کنار می آد ولی حالا اونها هم در خطر هستند کمااینکه بجز سرویس مورد مناقشه مون یک سرویس دیگر رو که اون هم توسط من سفارش داده شده مسدود کرده!
ولی این سوال پیش میآد که من برنامه نویس چطور باید هاست رو بشناسم؟ چطور باید از یک هاست بخوام با آبروی مردم بازی نکنه؟ برای مسائلی که حتی محل مناقشه است از بنیان علمی استفاده کنه؟ چطور میشه بقیه مشتریان رو درگیر یک مشکل نکرد؟ و بالاخره اینکه فرض کنید الان من می خوام یک هاست بخرم بجز پارامترهای فنی با توجه به این ماجرا حالا چطور باید یک هاستینگ خوب رو انتخاب کنم؟؟

قصه تلخی بود دوستان راهنمایی کنند