-
September 18th, 2013, 18:55
عضو انجمن
پاسخ : کلاهبرداری سایت ارائه درگاه شتاب بیز shetab.biz
منم قبلا مشکل داشتم ....البته 400 تومان بود...کی بعد پیگیری های بسیار توسط ایمیل + تلفن ریخت برام...
الآن هم کاسپین سرور پول رو پرداخت کردیم سرور نداده بهمون حدود چند هفته میشه....عادت کردن دیگه به پول خوری....
امیدوارم مشکل شما برطرف بشه دوست عزیز.....اگر فروش ***** شکن و .... نیستید خیلی راحت میتونید شکایت کنید.
-
-
September 18th, 2013 18:55
# ADS
-
September 18th, 2013, 19:01
عضو انجمن
وافعا دوستان ناراحت نشوند
ولی تقصیر از تنبلی دوستان هست
یا دلیل خاصی داره که دوست ندارند درگاه بانکی بگیرند
پس دوستان عواقبش رو هم مدنظر داشته باشند
:پی
-
تعداد تشکر ها از fanous_m به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2013, 08:14

نوشته اصلی توسط
Parti_Baz
من شکایت تو wht زیادم دیدم از این دوستمون ولی نمیدونم چرا با من مشکلی نداشته دیر واریز میکنه ولی اخرش واریز میکنه ! واریز بالای 1 میلیون هم داشتم و هنوز هم بالای چند صد تومن ازشون واریزی داشتم !
اولین باره از کسی میشنوم با شتاب مشکل نداره
-
-
September 19th, 2013, 12:11
عضو جدید
پاسخ : کلاهبرداری شتاب بیز shetab.biz

نوشته اصلی توسط
KIACOMPANY
با سلام خدمت دوستان و همکاران محترم
ببینید الان بیش از دو ماه هستش که جناب احسان ملت یا همون shetab.biz پول بنده رو که از سقف 4 میلیون گذشته رو واریز نمیکنند و شماره تلفن بنده را گذاشته تو بلک لیستش. گه گاه اگر حال کنه اس ام اس ما رو شاید جواب بده و هرروز قول فردا رو میده.
میگه مبلغ سقف پایین حواله بده سریع بریزم که سریعش 10 روزه. آخه نمیدونم ملتو چی فرض کردی : سقف تراکنش کارتهای شتاب از خودپردازها روزانه 3 میلیون و اینترنت بانک 5 میلیونه که میشه 8 میلیون در روز بدون نیاز به حضور فیزیکی در بانک که 2 روزه میشه واسه منو تصفیه کنی و کار به 48 روز نکشه
میدونم قبلا هم راجع به این موضوع داخل انجمن تاپیک زده شده... و بعضی فرمودند واریز میکنه و کلاه بردار نیست!
ولی این آقا اصلا نمی خواد پول منو بده... دو ماهه داره می پیچونه منو. امروز.... فردا .... امروز .... فردا ....
پول ما رو میزاره تو از این بانک های خصوصی که سود روز شمار میدند و به همین راحتی داره سو استفاده میکنه و همه چشماشون رو بستند !!!!
داخل عکس ضمیمه درخواست تسویه هام و تاریخشون و موجودی حسابم مشخص هست.
من میخوام از این آقا شکایت کنم... شما دوستانی هم که مثل من, این آقا داره ازشون سو استفاده میکنه، لطفا نظرتون رو داخل همین تاپیک بنویسید تا به یک نتیجه نهایی برسیم!
من واسه اولین بار تا هر جا که بشه تا ته این موضوع رو میگیرم حتی با شکایت و دادگاه تا لااقل سایتش بسته بشه و از اشخاص دیگر نتونه کلاهبرداری کنه...
عکس ضمیمه شد و لینک هم گذاشتم.
لینک عکس رو میزارم که فردا نگه تهمت میزنم :
http://axupload.tk/shetab.jpg
axupload.tk/shetab.jpg
حرف ایشون تاید میشه 2 ماه و نیم هست بالا 10 میلیون به من بدهکار هروقت تماس میگیرم میگه چشم انجام میشه ولیم یره تا دو هفته که انجام بده تا باز دوباره تماس بگیرم هی بگه چشم و...
-
تعداد تشکر ها ازParsi-shop به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2013, 12:18
عضو انجمن
دز انجمن به جایی نخواهید رسید
از طریق مراجع قانونی پیگیر باشید
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
-
تعداد تشکر ها از paradiseserver به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2013, 12:24
عضو جدید
تا به حال با این سایت کار نکردم
اما به نظرم بهتر بود
مبلغ به 500 هزار تومان که میرسید درخواست واریز بدید
و اگر در واریز کوتاهی میکردند درگاه های دیگر رو انتخاب کنید
به هر حال امیدوارم مشکلتون حل بشه
-
تعداد تشکر ها ازyazd-host به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2013, 13:05
پاسخ : کلاهبرداری شتاب بیز shetab.biz

نوشته اصلی توسط
Parsi-shop
حرف ایشون تاید میشه 2 ماه و نیم هست بالا 10 میلیون به من بدهکار هروقت تماس میگیرم میگه چشم انجام میشه ولیم یره تا دو هفته که انجام بده تا باز دوباره تماس بگیرم هی بگه چشم و...
دوست عزیز اگر دوست داری بیا با هم اقدام کنیم. من امروز از طریق پلیس فتا و پرداخت الکترونیک پارسیان شکایت تنظیم کردم و طرح دعوی رو طوری ارائه دادم که ایشون کلاهبردار اینترنتی هست تا لااقل اگر به پولم نرسیدم که میرسم هم سایت ایشون جمع بشه هم بره پیش بچه ها....
-
تعداد تشکر ها ازKIACOMPANY به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2013, 13:29
عضو انجمن
مثل اینکه این آقای شتاب با سایت هی فروش قند شکن مشکلی نداشته وگرنه کسی که 1 میلیون درآمد داره واسش مشکلی نداره که از بانک مستقیم درگاه بگیره
Amin | Graphic █
me [@] amin dot pw █
-
-
September 19th, 2013, 13:32

نوشته اصلی توسط
paradiseserver
دز انجمن به جایی نخواهید رسید
از طریق مراجع قانونی پیگیر باشید
صحیح میفرمایید
شکایت تنظیم و از طریق مراجع اقدام شد