کاربر racefa سرویس شما کاملا لغو و حذف شد هیچ هزینه به دلایل زیر به شما داده نخواهد شد .
1- تشویش افکار عمومی و جهت دادن منفی درباره سرور دی ال .
2- اخطار چندین بار به کاربران این تاپیک برای پشتیبانی نیست .
3- سرویس شما روز اول تحویل داده شد و شما توانایی استفاده نداشتید .
4- می توانید در واحد پلیس فتا در مشهد اقدام به شکایت بفرمایید . ما پاسخ گو شما هستیم .
1 - ما این همه از شما تعریف کردیم چه گیرمون اومد ؟ ها ؟
اومدید سرعت دانلود ما را کم کردید
قبلا از هیپ فایل 50 مگ دانلود میکردم به صورت 20 روز مدام با اکانت پرمیوم سایت خودش بعد 20 روز دقیقا بعد از اینکه از شما تعریف کردم اومدید سرعت دانلود را 10 مگ کاهش دادید .
اینو چی میگید ؟
با سرور دیگه تست کردم مشکلی نداشتم تا 50 مگ دانلود کردم
پس دروغ به من نگید که مشکل از سایت هستش .
2- وقتی شما پشتیبانی جواب نمیدید موبایل را خاموش می کنید تا یکی از سرور هاتون قطع میشه میرم برای خودتون تفریح تونو می کنید عین خیالتونم نیست که سرور ها مشکلی نداره
ادم مجبور میشه بیاد اینجا شکایت کنه
اینجا همه سرور آلمان مشکل داشتند بقیه سرور ها که مشکل نداشتند که جواب نمیدید اگه جوابم بدید همین طور واسه خودتون جواب میدید یک چیزی به ادم تحویل میدید و میرید
تا خوب کفری بشه بعد جوابشو میدید بعدشم اکانت ها را بن میکنید پول ها میخورید یک ابش روش .
3- این چی بود که تو ایمیل بهم دادید ؟
Remote Desktop Conennction : 88.150.22X.xxx
Username : xxx
Password : xxxx
میشه اینو باید کجا وارد کرد ؟ که بهم دادید خود شما ؟
پس چرا ویندوز درون 2003 بود ولی اطلاعات شما که بهم داده بودید یک نوع ویندوز دیگه زده بودید ؟
دوست عزیز من حق کی رو خوردم ؟
شما بگو من حق کی رو خردم من تا قرون آخرش رو می دهم به شما !!
این رسمش نیست !
1 روز ما مشکل داریم شما بیای ما رو به حق الناس تشبیه کنید .
لطفا به فکر این دنیا و اون دنیا هم باشید . با کلیدهای کیبورد هرچی تایپ می کنید به اون نیز فکر کنید یک خدایی اون بالا هست حق کسی رو نخوردم و نخواهم خورد ...
حق من رو خوردید یک ابش روش
لطفا اینم اصلا کنید
بنویسید پول بدید ولی اصلا به فکر گرفتنش نباشید حتی با دلیل محکم پسندم باشه