دوست عزیز الان دامنتون ست شده و باید دسترسی ها رو درست کنید و یا اگه هاستتون خالی هست اسکریپت رو توی هاستتون قرار بدید.
هرچه پیش آید خوش آید...
بله متوجه ام که ست شده
اما بازم صفحه ی هاست قبلی باز میشه.
یکبار عرض کردم که به هاست قبلی دسترسی ندارم که بخوام دسترسی روت سایت رو 777 قرار بدم و این دامنه داره همون هاست قبلی رو باز میکنه.
زمانیکه در هاست جدید نمیتونم پارکش کنم و پارک هم نیست چه فایده داره که بیام سطح دسترسی روت هاست جدید رو 777 قرار بدم؟
اگه ممکنه اطلاعات هاست جدیدتون رو برای من پ.خ کنید تا چک کنم.
هرچه پیش آید خوش آید...
عرض شود خدمتتون که قضیه اینجوریه:
هاستینگ قبلی شما و هاستینگ جدیدتون هر دو از یک دیتا بیس استفاده میکنن.
هاست قبلی شما دامنه شما رو از دیتابیس پاک نکرده بلکه فقط اکسس شما رو بسته.
یا هاست قبلیتون باید دامنه شما رو از سیستم پاک کنه که هاست جدید بتونه با حساب جدید شما اضافش کنه.
یا اینکه شما باید بری از یه سرویس هاستینگ استفاده کنی که از دیتا بیس اینا استفاده نمی کنه.
منم همون توصیه بقیه رو بهت میکنم، یه کم پول بده یه چیز پولی بخر، اگرم نمیخوی پول بدی از000webhost استفاده کن.
ولی یادت باش، اگه از چیزی استفاده میکنی و پولی نمیدی مشتری نیستی، کالایی!
موفق باشی.
دوستان عزیز توجه داشته باشید که مدیران هاست های رایگان این دسترسی رو ندارن که بتونن چنین کاری رو انجام بدن. منظورم خارج کردن دامنه هست.
باید با مدیر هاستتون صحبت کنید تا شما رو برای مدتی از حالت ساسپند خارج کنن مثلا برای 1 روز و شما طی همین مدت دامنتون رو از روی هاست پاک کنید.
هرچه پیش آید خوش آید...
http://www.databaseha.ir
این دامین الان درست ست شده صفحه هاست قبلی رو هم نمیاره و ارور 403 میاد یعنی این که چیزی رو هاست جدید اپلود نکردین
1.برنامه cclaener رو دانلود و نصب کنید تا کامل کش همه مرور گرها رو پاک کنه
2. وارد CMD بشین و دستور ipconfig /flushdns تایپ و اینتر
عزیز میگم این دامنه اصلا روی هاست جدید پارک نشده که بخواد اونو باز کنهاین دامین الان درست ست شده صفحه هاست قبلی رو هم نمیاره و ارور 403 میاد یعنی این که چیزی رو هاست جدید اپلود نکردینipconfig /flushdns تایپ و اینتر
1.برنامه cclaener رو دانلود و نصب کنید تا کامل کش همه مرور گرها رو پاک کنه
2. وارد CMD بشین و دستور
اونوقت شما میگی چیزی روی هاستتون آپلود نکردین؟
تبریک می گم انگار مشکلتون حل شده،
سایتتون الان بالا میاد.
بگید چیکار کردید که اگه بعدا کسی همین مشکل رو داشت و این تاپیک رو خوند استفاده کنه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)