-
September 16th, 2013, 13:49
عضو انجمن
پاسخ : پیشنهاد لب تاپ

نوشته اصلی توسط
psfa
شما تخصصت چیه که اینجوری نظر میدی؟
سری ; ضعیف ترین سیستم خنک کنندگی رو داره؟ :-j
عزیز من بهترین مزیتش سیستم خنک کنندگی بسیار قویشه
کیفیت بدنه هم که دیگه در موردش نگم لپ تاپ ندیدم کیفیت بدنش به اندازه اینا بالا باشه
پردازنده اینا هم شما تست کردی که میگی کم میاره؟
البته اگه از اون دسته هستین که انتظار دارین تو یه لیوان یه بشکه آب جا بشه بله
من که خودم i7 دارم هیچ کمبودی احساس نکردم
من هم Asus سری k رو پیشنهاد می کنم خودم K53sv دارم عالیه . این دوستی که گفتن سری k ایسوس این موراد منفی رو داره 180 درجه در اشتباه هست فکر می کنم ایشون کلا برعکس مطالعه کرده : دی
درواقع لپ تاپ من تا حالا که 2 ساله دارم استفاده می کنم اصلا ندیدم یکبار هم داغ کنه با اینکه کولپد استفاده هم نمی کنم ! بدنه الومینیومی داره و این برای خنک کردنش بسیار مفید هست
پیشنهاد می کنم در گوگل یه سرچ بزنید در مورد K53sv تصاویرش از خود ایسوس هم میاد !
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2013 13:49
# ADS
-
September 16th, 2013, 14:19
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز یه سر به ل تاپ های Hp سری g بزن ! لپ تاپ های خوبی هستند خودم به شخصه دارم و راضی ام .
-
-
September 16th, 2013, 14:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
من هم asus سری k رو پیشنهاد می کنم خودم k53sv دارم عالیه . این دوستی که گفتن سری k ایسوس این موراد منفی رو داره 180 درجه در اشتباه هست فکر می کنم ایشون کلا برعکس مطالعه کرده : دی
درواقع لپ تاپ من تا حالا که 2 ساله دارم استفاده می کنم اصلا ندیدم یکبار هم داغ کنه با اینکه کولپد استفاده هم نمی کنم ! بدنه الومینیومی داره و این برای خنک کردنش بسیار مفید هست
پیشنهاد می کنم در گوگل یه سرچ بزنید در مورد k53sv تصاویرش از خود ایسوس هم میاد !
دقیقا
چون مزایای این سری رو دارن به عنوان معایب مطرح می کنن
-
تعداد تشکر ها از psfa به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2013, 16:12
کلیه لپ تاپ ها بدون کولر داغ می کنن بدون استثنا!!
منم مدل های asus رو پیشنهاد می کنم
واقعا خوب حساب پس دادن
-
تعداد تشکر ها از E_R_B به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2013, 14:34
عضو جدید
بهترین لپ تاپ ها برای قیمت های کم از 1500 تا 2000 برند Acer هستش
-
-
October 2nd, 2013, 14:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
E_R_B
کلیه لپ تاپ ها بدون کولر داغ می کنن بدون استثنا!!
منم مدل های asus رو پیشنهاد می کنم
واقعا خوب حساب پس دادن
نمی دونم چرا ولی لپ تاپ من که ایسوس سری K هم هست یعنی دقیقا k53SV الان بدون کول پد داره بدون داغ شدن هم کار می کنه . حالا چطوری ثابت کنم نمی دونم شما یه راهی نشون بدید طی همون روش من ثابت کنم چون با عکس نمیشه ثابت کرد داغ نمی کنه .
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
October 2nd, 2013, 15:06
بیشترین فروشمون به مشتریانی که داشتیم Lenovo Z500 بود ، نور صفحش بدون Fn میشه زیاد کرد و برای کلید های F1.F2.F3.F4 باید FN رو نگه داری
با استفاده از کلید Fn+Space نور کیبورد روشن میشه که برای شب عالیه
شیش گیگ رم داره ، دو گیگ گرافیک داره ، سی پی یو هم Core i7 هست
یک لب تاب Acer داریم که از امریکا اومده ، دسته دو در حد نو ، کیبورد نداره ، کلا تاچه ، هیچ دکمه ای نداره و بازم میگم کلا تاچه ، قیمتش حدودا 1.800 و 1.900 در میاد ، مدلش یادم نیست فکر کنم Acer 6120 باشه
-