سلام دوستان .
به نظر شما برای راه انداختن یه جامعه مجاری موفق از شیرترانیکس استفاده کنم بهتره یا phpfox
سلام دوستان .
به نظر شما برای راه انداختن یه جامعه مجاری موفق از شیرترانیکس استفاده کنم بهتره یا phpfox
سلام
phpfox رو بهتون پیشنهاد میدم
شیرترانیکس مصرف بالا کارایی پایین و هزاران مشکل دیگر داره
اما
phpfox مصرف مناسب هزینه های پایین تر کارایی بسیار بالا داره
اگر سوالی بود و راهنمایی بیشتری خواستید درخدمتم:
09374455341
PHPFOX حرف ای ترین اسکریپت ساخت جامعه مجازی تو دنیا هست قدرت توسعه پذیری بالا /انعطاف زیاد/افزونه های خیلی خیلی زیاد
تو ایران هم بهترین پشتیبانی رو داره و رایگان میتونین نسخه شمسی / راستچین وکاملا فارسی رو دانلود نمایید.
مرجع فارسی : WWW.FOXIRAN.COM
سلام
phpfox
بهتر است
phpfox بهتر و فاکسیران هم بهترین هست.جدیدا مد شده همه روی این سیستم اسم های گوناگون میگذارند و به اسم های کاملا راستچین، کاملا شمسی، کاملا فارسی و بدون باگ و... با کد قفل دامنه و به قیمت های بالا به فروش میرسانند ولی فاکسیران کاملا متفاوت بدون قفل کردن و کامل شمسی و فارسی و راستچین با پشتیبانی 24 ساعته کاربرانش رایگان گذاشته تازه از phpfox.com هم به عنوان developer یا گسترش دهنده تاییدیه گرفتن
مسلما Php Fox بهتره
Sharetronix مثل توییتر هست اما Php-fox شباهت بیشتری به فیسبوک داره.
PHP-fox اگر آنلاین بالا داشته باشه باید برای میزبانی روی سرور اختصاصی هزینه کنید!
از هر نظر sharetronix
1 سال به صورت حرفه ای روی phpfox کار کردم ولی به جایی نرسیدم چون معمولا شیرترانیکس به دلیل اوپن سورس بودنش قدرت بیشتری داره
برای طراحی ماژول و امکانات جانبی شدیدا شیرترانیکس رو پیشنهاد میکنم
phpfox حتما باید هزینه کنید - درسته شیر ترانیکس فارسی بعضی قالب هارو و پلاگین هارو گرون میده ولی خودتون وقت بذارید خیلی حرفه ای تز میتونید بنویسیداما برای phpfox به دلیل اینکه حساس هست و منابع خیلی بیشتری با افزایش حجم دیتابیس نسبت به شیرترانیکس لازم داره
اصلا توصیه نمیشه
دوستان طراح حرفه ای در مورد phpfox اگر میشناسید معرفی نمایید
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
100% phpfox
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)