سلام من یک سایت خبر ورزشی دارم راه اندازی میکنم
میخواستم بدونم چه هاستی و با چه میزان منابعی لازم دارمایا بهتر نیست سرور خریداری کنم ؟؟
با تشکر
سلام من یک سایت خبر ورزشی دارم راه اندازی میکنم
میخواستم بدونم چه هاستی و با چه میزان منابعی لازم دارمایا بهتر نیست سرور خریداری کنم ؟؟
با تشکر
درود
لطفا با آی دی بنده در ارتباط باشید تا راهنمایی تون کنم
ID:info_flexhost
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
در صورتی که تازه تاسیس هستید و مصرف کم است نیازی به تهیه سرور نیست
هاست لینوکس
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
سلام
برای سایت تازه تاسیس نیاز به هزینه بالا نیست.پیشنهاد من خرید هاست 1 گیگ سی پنل ماست که الان در فروش با 30 درصد تخفیف قرار دارد.
قیمت اصلی این پلن سالیانه 105800 تومان است که الان ب تخفیف 30 درصد ارائه می شود.همچنین امکان پرداخت هر سه ماه یکبار را نیز دارید که قیمت آن 31600 تومان است.
در صورت تمایل به سفارش یا راهنمایی با شماره 09375443163 تماس برقرار فرمایید تا لینک سفارش معرفی گردد.
همچنین اگر سایت خبری خودتان را طراحی نکرده اید ، در آن زمینه هم می توانم در خدمتتان باشم.
براتون آرزوی موفقیت دارم.
سلام
در شروع کار نیازی به سرور نیست دوست عزیز
هاست مناسب هم در خدمتیم
کد:http://user.ertebat7.ir/cart.php
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
سلام
پیشنهاد میکنم هاست ایران تهیه کنید![]()
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
درود
برای شروع پیشنهاد ما هاست اشتراکیه و نیاز به سرور نیست
در خدمتتون هستیم
ویرایش توسط gholamkale : March 1st, 2014 در ساعت 19:21
اگر اسکریپ خاصی که نیاز به کامپونت های خاص نداره ندارید فعلا نیازی به سرور نیست. می تونید با هاستینگ اشتراکی شروع کنید و در صورت نیاز برید رو سرور. پلن 500 خودمون رو بهتون پیشنهاد میدم
فضا: 500 مگابایت
پهنای باند 15 گیگ
سایر امکانات نامحدود
ضمانت همیشگی برگشت وجه (تا 30 روز اول کل هزینه و پس از اون هزینه روزهای باقیمانده)
امکان سفارش ماهانه ، سه ماهه ، شش ماهه و سالانه
ماهانه 5 هزار تومان
سه ماهه 15 هزار تومان
شش ماهه 25 هزار تومان
سالانه 50 هزار تومان
ایرانیان نیک - میزبانی وب
با سلام
از مرکز دیتای ایرانیان در خدمت شما هستیم
با احترام
مرکز دیتای ایرانیان "دارای نماد اعتماد الکترونیکی دائم" http://DATA3ENTER.com
تخفیف ویژه ثبت دامنه در مرکز دیتای ایرانیان
هاست رایگان
ثبت دامنه رایگان, میزبانی سایتهای پربازدید,سرور مجازی,سرور اختصاصی
سلام هاست اشتراکی اقتصادی برای شما کفاییت می کنه بعد افزایش بازدید می تونید ارتقا بدید
پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD
ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده
اگر سایت شما حداکثر 2000 بازدید در روز دارد پیشنهاد ما :
هاست لینوکس اقتصادی شروع قیمت از ماهانه 4200 هزار تومان
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=32
موفق باشید
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)