به نام خدا
با سلام و احترام
چگونه می توان سرور مجازی و سرور اختصاصی را تشخيص داد ؟
به عنوان مثال: یک سرور اختصاصی ، اجاره می شود. شايد سرور مجازی باشد !
تشکر از پاسخهايتان
به نام خدا
با سلام و احترام
چگونه می توان سرور مجازی و سرور اختصاصی را تشخيص داد ؟
به عنوان مثال: یک سرور اختصاصی ، اجاره می شود. شايد سرور مجازی باشد !
تشکر از پاسخهايتان
عزیزم اگر شما سرور اختصاصی داشته باشی میتونی روش سرور مجازی بدییعنی مجازی ساز روش نصب شده
ولی اگر شما سرور مجازی داشته باشی یک او اس معمولی هست دیگهمثل ویندوزی لینوکسی فری بی اس دی
مجازی ساز ها هم عبارتنداز
Esxi
xen
kvm
openvz
امیدوارم راهنمایم بکارت امده باشه عزیز
ویرایش توسط ULTRAWEB : September 13th, 2013 در ساعت 22:18
OpenVZ
Look for /proc/vz/veinfo
Xen
Look for one of /proc/sys/xen, /sys/bus/xen or /proc/xen
vserver
Look for s_context or VxID in /proc/self/status
VMWare or Parallels
- Run lspci and look for VMWare VGA adapter
- Run dmidecode and look for mention of VMWare or Parallels
KVM
Run lspci and look for RAM memory: Qumranet, Inc. Virtio memory balloon
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
من برای شما vps هایی میآرم که میشه روشون مجازی ساز نصب کرد . این پاسح کامل نیست. به نظر من تنها راه قضیه benchmark کردن سرورتونه.. شما میتونید به صورت آنلاین سرور رو benchmark کنید و از از نتیجه مشخصه که شما چه مقدار از منابع سرور رو در اختیار دارید ... اگر نتیجه 100 % بود شما dedicated دارید در غیر این صورت hybrid vps
امتحان کنید: ویرچوال باکس -- توش لینوکس بریزید و روش Xen رو بالا بیارید. حالا توی اون xen ویندوز نصب کنید.من برای شما vps هایی میآرم که میشه روشون مجازی ساز نصب کرد .
سرور مجازی اختصاصی ! vds که می گن اینه.
ولی به طور کلی یکی از اون تست ها که اون بالا نوشتم همیشه جواب می ده و مشخص می کنه که سرور مجازی هست یا اختصاصی.
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
عزیزان چرا پاسخ های بی ربط می دهید !
این بنده خدا سوالش ربطی به اینکه میشه روی مجازی ساز مجازی ساز نصب کرد با نه نداره
( جهت اطلاع به این کار میگن Nested Virtulization )
دوست ن سرور های مجازی معمولا دارای درایور های مجازی برای سخت افزار دارد
که یکی از دسوتان اشاره کرد که در لینوکس مثلا برای زن یا اوپن ویزی توضیحات هست
از بهترین چیزهایی هم که میتونید چک کنید در ویندوز
با دستور
ifconff نوع کارت شبکه و در ویندوز هم داریور کارت گرافیک و هارد دیسک
که البته دیسک میتونه DirectPacth باشه و کارت گرافیک هم همینوطر اما کارت شبکه نه پس کارت شبکه هم اگر درایور vmware داشته باشه قطعا مجازی سازی شده سرو رشما
در خصوص بنچ مارک هم پاسخ عزیز که اشاره کرند کلا غلط بود!
شما در محیط مجازی سازی از هارد دیسک بنچمارک بگیری 5000 مگابایت در ثانیه رو ممکنه به شما نشون بده ! این یعنی سرو راختصاصی هست ؟
بنچ مارک در مجازی سازی کاملا رق میکنه و کلی تنظیمات باید انجام بشه تا بشه به مقدار سرو رمستقل نزدیک کرد نتیجه رو
موفق باشید
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
کی گفت benchmark هارد ؟ من منظورم سی پی یو بود ..
عزیز فکر نمیکنم تشخیص سرور مجازی و اختصاصی کار سختی باشه.
سرور اختصاصی شما دارای دسترسی روت هستید و دسترسی اصلی مجازی ساز در دست شماست.. و توانایی ساختن وی ام و مدیریت منابع رو دارید..
سرور مجازی زیر مجموعه سرور اختصاصی است و میتواند یک سیستم عامل مثل ویندور یا لینوکس یا .. باشد.
سلام
بله تا حدودی حق با شماست البته من میتونم به شما دتسرسی روت روی مجازی ساز بدم مجازی سازی که خودش سرور مجازی هست !
و اگر سروری که این دسوتمون سفارش داده باشن مثلا با لینوکس خواسته باشند چطور ؟
من شاهد بودم که به یک یاز عزیزان سرور مجازی رو به عنوان سرور اختصاصی 8 گیگابایت رم ارائه کرده بودند ! و پول زیادی هم گرفته بودند ازشون
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
سلام.
درایور هم یکی از راه های تشخیص هستش. اما من شخصاً یک بار گول خوردم ، چون تمام درایور ها تغییر نام پیدا کرده بود. روش هوشمندانه ولی غیر انسانی بود. البته الحق کیفیت سرویس خوب بود ولی خوب بحث روحی و روانی ماجرا آزار دهنده بود. راه ساده تر برای چک کردن اینه که اگر از سیستم عامل ویندوز استفاده می کنید ، با استفاده از فرمان msinfo یا msinfo32 نرم افزار system information میشه اطلاعات کاملی از سخت افزار بدست آورد.
امیدوارم کاربردی بوده باشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)