نوشته اصلی توسط downloaddl چه کنترل پنل هایی میشه این طرح رو داشت ؟! تا جایی که من میدانم Virtualizor, SolusVM, HyperVM, Virtuozzo/OpenVZ البته دقت کنید که همه این moduleها (برای WHMCS) رایگان نیستند.
downloaddl
نوشته اصلی توسط dan6 تا جایی که من میدانم Virtualizor, SolusVM, HyperVM, Virtuozzo/OpenVZ البته دقت کنید که همه این moduleها (برای WHMCS) رایگان نیستند. مشکلی با هزینه ندارم از کدوم بیشتر اعتماد دارید در این زمینه ( اتصال به whmcs )
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
نوشته اصلی توسط downloaddl مشکلی با هزینه ندارم از کدوم بیشتر اعتماد دارید در این زمینه ( اتصال به whmcs ) ما با SolusVM کار میکنیم و راضی هستیم با بقیه moduleها شخصاً کار نکردم طبق reviewها در این کار یکی از بهترینها ست
نوشته اصلی توسط dan6 ما با SolusVM کار میکنیم و راضی هستیم با بقیه moduleها شخصاً کار نکردم طبق reviewها در این کار یکی از بهترینها ست SolusVM تحویل فوری وی پی اس بعد از پرداخت رو داره ؟! الان تو سایت whmcs نگاه کردم hypervm داشت
نوشته اصلی توسط downloaddl SolusVM تحویل فوری وی پی اس بعد از پرداخت رو داره ؟! الان تو سایت whmcs نگاه کردم hypervm داشت بله دارد.
نوشته اصلی توسط dan6 بله دارد. راه نمایی هاتون کمک بزرگی به من کرد ممنونم
dan6
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن