نقل قول نوشته اصلی توسط tehran_kade نمایش پست ها
بنا به صحبتی که اینجا داشتیم درخواست لایسنس دایرکت ادمین lifetime رو دارم

البته یه سری تقاضاهایی هم دارم که اینجا مطرح کردم

http://www.webhostingtalk.ir/f85/91906/#post868065

تقاضا هم این بود که
شرکتی که می خواد افر بده ترجیحا سهامی خاص باشه شرکتی تو این حد شرکت های تک نفره زیاد اعتبار خوبی برای خرید های چند صد هزار تومانی رو نمی سازن استرس زا هستن و شرکت قدرتمندی باشه اگه تندیس از وزارت گرفته باشه بهتر هست خلاصه پولی که میدیم نشه که بعد یه سال دو سال بره و مجبور بشیم یکی دیگشو بخریم
سپاس
ظاهرا اطلاعات شما از نوع شرکت ها ناقص است، هیچ شرکتی با یک نفر شرایط ثبت را نخواهد داشت.
در هر حال ..

فناوران پویان هزارنویس به شماره ثبت : 441236
..............................................
+ دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت،معدن،تجارت
+ دارای مجوز از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
+ دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات)
+ دارای پروانه کسب دائم از اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران

پشتیبانی : 88109322
=========================
مدیر عامل (آقای علیرضا علیگلی)
09125362909
09332354071
مدیر ارشد (خانوم نیروانا شریف)
09332354072

مدت زمان (دوره) قیمت (ریال)
ماهانه 200,000
سالانه 2,000,000
دو ساله 4,000,000
سه ساله 6,000,000

خرید لایسنس دایرکت ادمین

نصب و کانفیگ : نصب و کانفیگ CSF و کانفیگ php.ini به همراه نصب ioncube & zend دایرکت ادمین رایگان خواهد بود.

توجه : قیمت های فوق ماهیانه و با واحد ارزی کشور جمهوری اسلامی ایران (ریال) می باشند.

• این محصول شامل مالیات بر ارزش افزوده (VAT) به خریدار نمی گردد و در فاکتور صفر ریال در نظر گرفته شود.
  • در سفارش لایسنس کنترل پنل ها دقت فرمایید، امکان عودت وجه، به دلیل ثبت آنی و آنلاین لایسنس وجود ندارد.
  • تعرفه هایی که در این صفحه درج شده است، همیشه ثابت هستند و با تغییر قیمت ارز در زمان های مختلف، قیمت ریالی تغییر نخواد کرد.
  • چنانچه نیاز به پشتیبانی دارید می توانید با واحد پشتیبانی پرتال کاربران به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی تماس بگیرید.