نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 140

موضوع: سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

پیش فرض پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

نقل قول نوشته اصلی توسط wanener نمایش پست ها
    با تشکر ا ز یاد آوری شما
    و با تشکراز ادب تقدیر جناب عالی
    لذت می برم از اینکه حتی یک پاسخ ساده رو هم نمیتونید ارائه کنید
    این تالار پرشده از افرادی که دو روز هستند و بعد نیستند این رویه باید با دقت باهاش برخورد بشه
    اگر هم خلاف این موضوع هست شخص باید توضیحی در این خصوص بده
    چون مدیران توجهی و برنامه ای برای این موضوع ندارند
    ببینم به شم ارتباطی داره این موضوع ؟
    من مشتری هستم و میخواهم تهیه کنم ! شما چطور ؟ کاسه داغ تر از آش ؟
    چرا خودم رو به زحمت بندازم و بم ماهی چند میلون برای سرور هزینه کنم
    35هزار تومان میدهم وخلاص ! اما باید توضیحاتی ارائه شود که بتوانم خریر کنم

بعد ببینم مهندس من کجا گفتم من علمش رو دارم ؟ من کچا به سابقه و دانش خودم اشاره کردم
    اصلا کی گفته من دانش و تجربه دارم ؟ خودم ؟ فکر نکنم همچین چیزی باشه !
    اگر این بنده خدا تیز باشه خیلی چیزها از سوالات من میگیره
    البته شما رو نمیدونم !
    شما نه به حرف بنده بلکه سایر دوستان هم توجهی ندارید و می خواید حرف خودتون رو بزنید! کاری نمیشه کرد .

نقل قول نوشته اصلی توسط OPENFIRE نمایش پست ها
    عزیز زحمت کسی که چندین سال تو کار سرور بوده رو با کسی که حاضر نیست توضیح درستی از برنامه ی خودش بده و حتی دست به جستجو ببره مقایسه میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من کجا توضیحی درستی ندادم؟ میشه بگین؟ مشکلی شما و کاربر wanener توی این موضوع بود که ما سرور کلود کردیم که در چند پست پیش کامل توضیح دادم منظور ما چی بود و به دانشنامه لینک دادم که حرف بنده سند داشته باشه نه فقط یک حرف روی هوا بزنیم ...

نقل قول نوشته اصلی توسط OPENFIRE نمایش پست ها
    مشکل اینجاست که نیمیخواید قیبول کنید ما میگیم کسی با این دانش فنی که جواب مارو نمیتونه بده میگیید تشویق کنیم ؟
    ما تشویق به سرچ در گوگل مبکنبم ! دیگه این حرفا چیه که قیمت بدید و نمیدونم اعتبار و اینا - یک چیزایی که مثلا تو رد استیشن ثابته ایشون میخوان تغییر بدن ؟نه عزیز من اینجا بحث از ریشه خرابه که مگیم یکم فنی حرف بزنید بعد استارتر میاد با غرور و به منظور اینکه کسی رو ضایع کنه اونجور جواب میده - ما قصدمون ضایع کردن نیست - یا به اصطلاح بد نام کردن بلکه قصدمون سنجش دانش بود !
    بازم نمی دونم کدوم صحبت شما رو پاسخ ندادم همه تاپیک رو بررسی کنید پستی بدون جواب نذاشتم بمونه مگر اینکه از چشم افتاده باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط wanener نمایش پست ها
    سلام دوست من کلا دو سوال از ایشون پرسیده شدو طبق روندی که از ابتدا مشاهده میکنید چندین بار حرف عوض شده و 2 مووضع ساده رو نتونستند مشخص کنند
    این چیز خاصی نیست
    بحث نیست
    بچه بازی یا هر اسمی که میخواهید روی آن بگذارید نیست
    زیر ئال بردن و کوبیدن هم نیست
    یک سوال یک جواب ! معی کدوم یکی از مسالی که شما ذکر کردید رو میده ؟
    این بنده خدا حتی نمیدونه سرورش چقدر لینک ارتباطی داره 3 تا سرور تهیه کردند و چون یه بنده خدای دیگه بهش گفته سرورت یک گیه ایشون هم دچار سوئ تفاهم شده
    ببینم من چیزی گفتم جز اینکه سرور 200 مگابیته و چطور. .....
    ایشون چه پاسخی و با چه لحنی دادند ؟
    قطعا این من نیستم که آغاز کننده این چیزی که شما بهش میگید بچه بازی و کوبیدن بوده
    باز هم به شما می گم صبر کنید سرویس دهی آغاز بشه بگذارید کاربران در مورد ما نظر دهند.... اینکه از قبل می گید ما کلاه برداریم! اینکه می گید ما سواد کافی رو نداریم.... درست نیست بگذارید سرویس دهی شروع بشه بعد قضاوت کنید این تاخیر در سرویس دهی هم بخاطر این بوده که دیتاسنتری که قرار بود باهاش کار کنیم تغییر کرده باز شما بگویید رداستیشن فلان...
    قطعا شما هستید که اغاز کننده این طور لحن حرف زدن هستید از دومین پستی که گذاشتید به بعد میشه کاملا این موضوع رو ثابت کرد و همه دوستان هم شاهد هستند با چه لحنی صحبت کردید و بعضی از دوستان هم به شما ایراد گرفتند! به هر حال حرف بنده رو قبول ندارید به سایر کاربران با سابقه این انجمن احترام بگذارید.
    ویرایش توسط shyton021 : September 12th, 2013 در ساعت 20:21

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)