-
September 12th, 2013, 00:01
پاسخ : کسی از این سایته خبر داره parsworld.net

نوشته اصلی توسط
babelirani
یه مدت خیلی کوتاه با Parsworld کار کردیم و مشکلی باهاشون نداشتیم
ولی در هر صورت واقعا" برای تمامی عزیزانی که در این تاپیک حرف زدن بدون اینکه اصلا" بدونن چی به چیه متاسفم هستم شما چطوری بدون هیچ دلیلی کسی رو محکوم میکنید ؟؟
behrooz_iri شما مثلا" مدیر انجمن هستید هااا
ممنون از نظر شما دوست عزیز
-
تعداد تشکر ها از Milad-H به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2013 00:01
# ADS
-
September 12th, 2013, 00:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
babelirani
یه مدت خیلی کوتاه با Parsworld کار کردیم و مشکلی باهاشون نداشتیم
ولی در هر صورت واقعا" برای تمامی عزیزانی که در این تاپیک حرف زدن بدون اینکه اصلا" بدونن چی به چیه متاسفم هستم شما چطوری بدون هیچ دلیلی کسی رو محکوم میکنید ؟؟
behrooz_iri شما مثلا" مدیر انجمن هستید هااا
آقا تمام حرفا راسته//این سایت واقعا ارزش نگاه کردن هم نداره/سرورا تماما قطع و پشتیبانی در حد صفر/تیکت میشه 4روز بدون جواب میمونه تا خودش بسته میشه//من بامدیرش که بد نیستم/فقط بلایی که سرم اومده گفتم/اینم یه صفحه از تیکتا هست بقیه رو نزاشتم/متنا هم خواستین میزارمuntitled.jpg
-
تعداد تشکر ها از mo_mohit1 به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2013, 00:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
آقا تمام حرفا راسته//این سایت واقعا ارزش نگاه کردن هم نداره/سرورا تماما قطع و پشتیبانی در حد صفر/تیکت میشه 4روز بدون جواب میمونه تا خودش بسته میشه//من بامدیرش که بد نیستم/فقط بلایی که سرم اومده گفتم/اینم یه صفحه از تیکتا هست بقیه رو نزاشتم/متنا هم خواستین میزارم

عزیز بنده از کسی پشتیبانی نمیکنم
مشکلی بنده اینه که چرا هر کسی از راه میاد برای خراب کردن عزیزی یک کاری میکنه در مورد ایشون هم کم نیست 2 صفحه پیشو بخونید
در مورد تیکت های شما بنده در جریان نیستم اگه مشکلی بهاشون دارید اولا" در تاپیک جدید با مدرک کامل ارائه بدید و اینکه اگه این همه مشکل داره خوب عوض کنید سروررو و از جایی دیگه بگیرید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
-
September 12th, 2013, 01:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
آقا تمام حرفا راسته//این سایت واقعا ارزش نگاه کردن هم نداره/سرورا تماما قطع و پشتیبانی در حد صفر/تیکت میشه 4روز بدون جواب میمونه تا خودش بسته میشه//من بامدیرش که بد نیستم/فقط بلایی که سرم اومده گفتم/اینم یه صفحه از تیکتا هست بقیه رو نزاشتم/متنا هم خواستین میزارم
untitled.jpg
جالبه شما چرا در یک روز 2 تا تیکت ارسال میکنید ! بنده هم مشتری داشتم 5 تا تیکت با هم باز میکرد من درجا هزینشو برگشت دادم اکانتشم از سایتم حدف کردم !
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
-
تعداد تشکر ها ازalborzgostar به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2013, 11:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alborzgostar
جالبه شما چرا در یک روز 2 تا تیکت ارسال میکنید ! بنده هم مشتری داشتم 5 تا تیکت با هم باز میکرد من درجا هزینشو برگشت دادم اکانتشم از سایتم حدف کردم !
اول جز یکی از تیکت ها بقیه با فاصله زمانی 10 تا 12 ساعت فرستاده شدن///حالا دو تاش تو یه روز بوده بقیش چی؟؟؟؟؟در ضمن سرورم رو عوض کردم پشت دستمو داغ کردم///
در ضمن این هم که کاربری دو تیکت شاید اشتباها بفرسته و شما اکانتشو حذف کنید مشتری مداری و حسن نیت شما رو نشون میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
September 12th, 2013, 13:20
عضو جدید
سلام
اگر تاپیک شکایت زدید لطفا لینکش رو اینجا قرار بدید
-
-
September 12th, 2013, 13:40
به دلیل ارایه لایسنس این پست ادیت شد.
ویرایش توسط VPS : September 24th, 2013 در ساعت 03:25
-
تعداد تشکر ها ازVPS به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2013, 13:50
از ایشان هاست اشتراکی داریم و راضی هستیم امیدوارم سوء تفاهم ها حل بشه
-
-
September 12th, 2013, 16:12
عضو دائم
دو تا لایسنس دایرکت ادمین لایف تایم ازشون خریدیم که بهمون تحویل ندادن و هی از ما پول اضافه گرفتن و پولی برنگزدوندند .
آدم های به شدت د&زدی هستن .
پیشنهاد میشه اصلا ازشون خریدی نداشته باشین .
-
-
September 12th, 2013, 17:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
VPS
یعنی شما واقعا منو نمی شناسید؟
این تیکت ها را در سایتتون مطالعه نمایید. می فهمید .
مشاهده تیکت - جهان پارس اسپادان
دوستان امنید وارم توی این فروم چواب تیکت ها را بگیرم. زیرا ایشان تیکت بنده از اردیبهشت ماه برای این شرکت بازه ولی هنوز حتی یک بار هم جواب ندادند .
ببینیم اینجا جواب میدهند یا نه
حالا فهمیدید من کیم ؟
من همونی هستم که یک لایسنس دایرکت ادمین liftetime از شما خریداری کردم . و شما قرار بود یک بار برامون ip را تغییر بدهید که گفتیند ساپورت دایرکت ادمین ۱۹ دلار درخواست کرده که ما هم این پول را پرداخت کردیم ولی بعد از آن درخواست تغییر آی پی ما که انجام نشد. حتی تیکت ها و تماس های تلفنی ما نیز جوابی داده نشد.
امید وارم که اینجا جواب بگیرم.
درست در همین لحظه ، ساعت ۱۳:۴۲ دقیقه روز پنج شنبه بنده با شماره تماس ایشان تماس گرفتم ولی متاسفانه جوابی دریافت نکردم.
خودتون قضاوت کنید.
ایشون کارشون اخازی از مردم هست ! یه مدلش هم اینکه می یاد یه لایسنس می ده به شما بعد آی پی شو عوض میکنه میده یه بنده خدا دیگه و داستان شما تازه شروع میشه !
-