سلام
نمیدونم شما طبق چه چیزی خودتون رو رقیب ما می دونید یا به عبارتی ما رو رقیب خودتون ؟
میشه بخش توهین آمیز رو بفرمائید ؟
توهین انجاست که میگم پورت سرو ر200 هست ؟
من اصلا مشتری نیستم
میشه آقایونی که مشتری هستند بیان بفرمایند این دوستمون چطوری و کجا پاسخ این سوال رو دادند ؟
یالطفا حداقل مدل سرور خودتان را در رداستیشن بفرمائید ما هم بتونیم با شما رقابت کنیم با سرورهای 1000مگابیتی ! که 3 دستگاه از اونها 3000مگابیت رو به صورت نمحدود در اختیار شما میذاره ،
توهین رو شما میکنید که با آگاهی از نا آگاهی بعضی از عزیزانی که قدم در این عرصه میزران قصد گرفتن وقت و هزینه اونها رو داریدشما 3 دستگاه سرور در اختیار داری که ماهیانه 200پوند + (7*99پوند ) هم برای پورت 1000 مگابیت روی اونها پرداخت میکنید؟؟
و گند قضیه وقتی در میاد که چندین گیگابایت اطلاعات از بین میره !
اون موقع شما که اصلا معلوم نیست از کدوم وب سایت هستید ! در کدوم شهر قرار دارید ، راه تماستون چیه و طبق کدوم مجوز دارید سرویس ارائه میدید چند مرده حلاجید !
48 ساعته یک مدیر وب سایت ایرانی داره با کا مکاتبه میکنه که آقا این سرورهایی که برای آقای فلانی هست همه مال منه ! من صاحب وب سایتم اما چون بلد نبودم دامنه ثبت کنم و استفاده کنم و یا اینکه تخصصی در سرور نداشتم دادم ایشون کارهاش رو انجام بده ! این هم مستنداتش !
شما زا این جور افراد میخواهید استفاده کنید به نظر من
چون حتی پاسخ 2 تا سوال فنی رو نتونستید روشن ارائه کنید
شما از دیتاسنترredstation اسم بردید ! دیتاسنتری که تکلفش روشنه حداقل برای من و بعضی از دوستان مشخصه سرویسهاش رو با چه AUP ارائه میکنه
چرا نمیتونید بگیرد کدوم سرور رو با چه پورتی دارید که میتونید سرویس با پهنیا باند و دیسک نامحدود ارائه کنید !؟ به صرف این که دیتاسنتر نامحدوده یعنی شما هم می تونی نامحدود ارائه کنی
یعنی میتونید روی یک سایت که من میشناسم و سرویس میدم و کلا 500 گیگابایت اطلاعات داره اما ترافیکش شبها به بالای 500 مگابیت میرسه سرویس بدید ؟ بدون اینکه ترافیک رو محسابه کنید و در سرویس دیگران خللی ایجاد بشه ؟