سلام
یک سوال چطور می تونم بخش checkout را که مرحله نهایی ثبت سفارش هست به جای فرم عضویت که اول هست فرم لاگین اول باشه.
این ادرس در whmcs :
domain.com/cart.php?a=checkout
یک سوال چطور می تونم بخش checkout را که مرحله نهایی ثبت سفارش هست به جای فرم عضویت که اول هست فرم لاگین اول باشه.
این ادرس در whmcs :
domain.com/cart.php?a=checkout
کسی از دوستان این رو نمی تونه پاسخ بده اگر برنامه نویس هم باشه می تونه پاسخ من رو بده
از دوستان کسی نمی دونه این بخش رو براش اتچ کنم نگته کنه و بگه ؟
همچنان منتظر پاسخ دوستان...
کسی از دوستان واقعا نیست !
همون بالایه فرم عضویت نشوته اگه اکانت داری اینجا کلیک کن
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
شما با دوستانی که قالب میفروشند صحبت بکنید مثل وهاب سید چورته بهتر به نتیجه میرسید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
شما وارد هاست شو >> فایل منیجر>> پوشه ی templates بعدش >> orderforms بعدش >> مثلا من از web20cart استفاده میکنم واردش شو و فایله viewcart.tpl رو ویرایش کنید
بگردید دنبال :
حالا باید این مقادیر رو دقیقا برعکس حالت فعلی کنیدکد:<div id="signupfrm"{if $custtype eq "existing" && !$loggedin} class="hidden"{/if}>
یعنی
باید تبدیل به <div id="loginfrm"{if بشه و ....کد:{if !$loggedin}
البته این مورد رو به صورت دقیق نگفتم چون نمیدونم از چه قالبی برای فرم سفارش استفاده میکنید
در صورت امکان کدهای درون viewcart.tpl رو اینجا پیوست کنین تا سره فرصت براتون تغییر بدم یا دوستان دیگه براتون اوکی کنن
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
منتظر پاسخ هستم...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)