با سلام
دلیل پافشاری بنده در مورد سرور 2008R2 پایدار بودن این سیتم عامل می باشدو به هرحال تاکنون اگر مشکلی نیز در استفاده از این سیستم عامل داشته باشید. قبلا در microsoft بحث شده وبرایش راه کار ارایه شده است. ولی سرور ۲۰۱۲ به دلیل این که هنوز همه گیر نشده است و اکثرا از ۲۰۰۸ استفاده می کنند بنابراین امکان بررسی مشکلات و برطرف نمودن آنها در ویندوز ۲۰۱۲ به گستردگی ۲۰۰۸ نمی باشد و ممکن است برخی اوقات مشکلی که برای شما رخ میدهد برای شما به عنوان اولین نفر اتفاق افتاده باشد که در آن حالت شما باید زحمت مکاتبه با microsoft را بکشید و باید منتظر بمانید تا مشکل برطرف گردد و به شما راه کار ارایه دهند.
-----------------
در مورد دیگربانک های اطلاعاتی نظیر mongodb , oracel و.... با توجه به این که بانک های اطلاعاتی خوبی هستند. ولی یک استفاده از این ها برای ایرانی جماعت که دانشش رو نداره یک معضل است . زیرا برای این بانک های اطلاعاتی به اندازه mssql متخصص در ایران نداریم . (شاید هم داشته باشیم من نمی دونم. )ولی گمان می رود که برای برطرف نمودن برخی از مشکلات بانک اطلاعاتی نیاز به متخصص داشته باشید که دسترسی به این متخصصین خیلی سخت خواهد بود.حالا بماند که براشون باید هزینه هم پرداخت نمایید.
بدون شک به چیزی حز mssql فکر نکنید.
بنده چون تجربه کار با ویندوز ۲۰۱۲ را ندارم نظرم رو گفتم. حالا اگر دوستان دیگری ۲۰۱۲ را پیشنهاد می دهند. وفکر می کنید مشکلات ذکر شده گریبان گیر شما نمیشود بهتر است mssql + windows 2012 + websitepanel استفاده نمایید.ولی در غیر این صورت win2008R2 , mssql,websitepanel پیشنهاد می شود.
بارها گفتم و باز هم میگم این کنترل پنل در آخرین نسخه خود باگ های امنیتی دارد که توصیه نمی شود.
اجالتا برای نشون دادن ضعف دراین کنترل پنل توجه شما را به مطالعه لینک های زیر هدایت می کنم.
Plesk 0Day For Sale As Thousands of Sites Hacked — Krebs on Security
http://krebsonsecurity.com/wp-conten.../plesk0day.png
با تشکر