نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

موضوع: ابهامات من در مورد سرور ویندوز

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن secure_host آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    1,382
    تشکر شده در
    508 پست

پیش فرض پاسخ : ابهامات من در مورد سرور ویندوز

نقل قول نوشته اصلی توسط _AF_ نمایش پست ها
    درود بر شما
    از راهنمایی شما مچکرم
    به هر حال این وب سایت روز به روز پیشرفت خواهد کرد و باید از الان به فکر حجم db بود
    در تحقیقاتی که انجام دادم ظاهرا windows server 2012 standart به کار من میاد و نسبت به نسخه های پیش پایدارتر هست درسته؟
    دلیل تایید windows server 2008 R2 چیست؟

دیشب با دیتابیس mongodb آشنا شدم ، خیلی ازش تعریف کرده بودن نظرتون راجب این دیتابیس چیه

نه دوست عزیز قصد ندارم از کرک استفاده کنم نه برای ویندوز نه برای دیتابیس ترجیحا اگه دیتابیس رایگان باشه بهتره

ms sql
    oracle
    mongodb
    نمیدونم کدوم بهتره!
    با سلام
    دلیل پافشاری بنده در مورد سرور 2008R2 پایدار بودن این سیتم عامل می باشدو به هرحال تاکنون اگر مشکلی نیز در استفاده از این سیستم عامل داشته باشید. قبلا در microsoft بحث شده وبرایش راه کار ارایه شده است. ولی سرور ۲۰۱۲ به دلیل این که هنوز همه گیر نشده است و اکثرا از ۲۰۰۸ استفاده می کنند بنابراین امکان بررسی مشکلات و برطرف نمودن آنها در ویندوز ۲۰۱۲ به گستردگی ۲۰۰۸ نمی باشد و ممکن است برخی اوقات مشکلی که برای شما رخ میدهد برای شما به عنوان اولین نفر اتفاق افتاده باشد که در آن حالت شما باید زحمت مکاتبه با microsoft را بکشید و باید منتظر بمانید تا مشکل برطرف گردد و به شما راه کار ارایه دهند.
    -----------------
    در مورد دیگربانک های اطلاعاتی نظیر mongodb , oracel و.... با توجه به این که بانک های اطلاعاتی خوبی هستند. ولی یک استفاده از این ها برای ایرانی جماعت که دانشش رو نداره یک معضل است . زیرا برای این بانک های اطلاعاتی به اندازه mssql متخصص در ایران نداریم . (شاید هم داشته باشیم من نمی دونم. )ولی گمان می رود که برای برطرف نمودن برخی از مشکلات بانک اطلاعاتی نیاز به متخصص داشته باشید که دسترسی به این متخصصین خیلی سخت خواهد بود.حالا بماند که براشون باید هزینه هم پرداخت نمایید.
    بدون شک به چیزی حز mssql فکر نکنید.
    بنده چون تجربه کار با ویندوز ۲۰۱۲ را ندارم نظرم رو گفتم. حالا اگر دوستان دیگری ۲۰۱۲ را پیشنهاد می دهند. وفکر می کنید مشکلات ذکر شده گریبان گیر شما نمیشود بهتر است mssql + windows 2012 + websitepanel استفاده نمایید.ولی در غیر این صورت win2008R2 , mssql,websitepanel پیشنهاد می شود.

نقل قول نوشته اصلی توسط softlayer نمایش پست ها
    نسخه قبل از 10بله باگ داشت اما از 10 به بعد تاحالا بنده نه چیزی شخصا دیدم نه از کسی شنیدم که مشکلی باشه
    متاسفانه با ms sql آشناییندارم چندان نمیتونم نظری بدم
    بارها گفتم و باز هم میگم این کنترل پنل در آخرین نسخه خود باگ های امنیتی دارد که توصیه نمی شود.
    اجالتا برای نشون دادن ضعف دراین کنترل پنل توجه شما را به مطالعه لینک های زیر هدایت می کنم.
    Plesk 0Day For Sale As Thousands of Sites Hacked — Krebs on Security
    http://krebsonsecurity.com/wp-conten.../plesk0day.png

با تشکر
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط secure_host : September 11th, 2013 در ساعت 14:38
    ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
    My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First

The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir

جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host

2. تعداد تشکر ها از secure_host به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)