نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 72

موضوع: لایوسرور-افراستثنایی سرورهای فرانسه و کوانتینیوم امریکا×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه در هر زمان×شروع از 15 هزار تومان×کانفیگ رایگا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    50 پست

پیش فرض پاسخ : لایوسرور-افراستثنایی سرورهای فرانسه و کوانتینیوم امریکا×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه در هر زمان×شروع از 15 هزار تومان×کانفیگ

تجربه من از کار با لایو سرور

بچه های خوبی هستند ولی متخصص نیستند در کارشون و یا اینکه حسود زیاد هست و چوب لای چرخشون زیاد میزاره چون تازه وارد بازار شدند و قیمتهاشون خوبه...الان نمیدونم ولی ماه پیش جون من به لب رسید با سرورها ...چند بار آی پی جدید دادن باز هم مشکل پیش اومد....منم نمیتونستم ریسک کنم و خداروشکر الان از یکی رد استیشن گرفتم که خدای سرور هست و یک دققه قطعی نداشته...و بلاک هم نشده ..تورنت و مخلفات هم استفاده میکنم..کلا برای لایو سرور آرزوی موفقیت میکنم و اگر اون مشکلات از طرف حسود ها بوده و اونایی که غول وب هاستینگ شدند لعنت میفرستم بر شون

دوستدار شخصیت لایوی ها ..
    یاعلی

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    44
    تشکر تشکر شده 
    620
    تشکر شده در
    403 پست

پیش فرض پاسخ : لایوسرور-افراستثنایی سرورهای فرانسه و کوانتینیوم امریکا×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه در هر زمان×شروع از 15 هزار تومان×کانفیگ

نقل قول نوشته اصلی توسط iran20133 نمایش پست ها
    تجربه من از کار با لایو سرور

....
    یاعلی
    اولا تشکر از شما که مارو قابل دونستید و نظر دادید..
    در مورد تخصص باید بگم والا تمام کادر ما دارای مدرک معتبر در همین زمینه هستند و بعضی نیز دار حال تحصیل هستند.
    باید بگم حق با شماست بدخواه خیلی برای لایو سرور است که چشمشون بر نمیداره پیشرفت ما و قیمت های مناسبی که ارایه میدیم رو ببینند.
    به طور مثال همون ایمیل های تهدید امیز که به صورت عمومی نیز ما منتشر کردیم...
    ولی باز عرض میکنم.. انشاالله با یاری خدا و یاری مشتریان عزیزمون به راه ادامه داده و سعی میکنیم هر روز بهتر از روز فبل سرویس و پشتیبانی بدیم.
اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)