نقل قول نوشته اصلی توسط softlayer نمایش پست ها
خداروشکر که بقیه موارد رو قبول دارید
دوست من یک سرچ بزنید منابع سوراخ برای شما نمایان میشه(+پیوست تیکت های یکی از اعضای انجمن به پشتیبان این !!!!!دیتاسنتر؟!!! که تعریف یک پشتیبانی خوب از نظر شماست)
درصورت نیاز منابع سوراخ بیشتری بهتون ارائه میدم
نظرات بنده برای راهنمایی استارتر گرامی بود
درصورتی که میخواهید آفر به ایشون بدید میتونید از راه های بهتری اقدام کنید
لطفا بحث رو منحرف نکنید و استارتر عزیز رو راهنمایی کنید(سودجویی از هموطن کار درستی نیست)
شما سرویس دارید؟ مناسب و پاسخ گوی کار شما هست؟ خداروشٌکر
میتونید توضیحات خودتون رو ارائه بدید
یاعلی
بنده عرض کردم مورد 3 و 4 جالب بود، دلیل بر درستی موارد دیگر نیست، بنده به استارتر آفر دادم؟ اگر قصدم آفر بود در بخش درخواست سرور اختصاصی میدادم یا تایپک مربوط به فروش و آپدیت می کردم، مجموعه ما 40 سرور در این دیتاسنتر دارد که از این تعداد 25 سرور برای مشتری است، هیچ کدام از مشکلاتی که شما اعلام کردید و نداشتیم به جز یک مورد ترمینت که اون هم به دلیل دیداس بود، یک مورد هم مشکل سخت افزاری نداشتیم،اگر مایل بودید با هماهنگی، مشتری هامون و معرفی می کنم تا به منابع غنی شما اضافه شود! در مورد ماهی 1 شب قطعی، بنده به شما 10 آی پی میدم تا مانیتورینگ کنید و گزارش و در همین تاپیک اعلام کنید، در مورد مشکلات کاربران در این انجمن همانطور که همکارمون
majidisaloo توضیح دادند برای افراد تازه کار خرید مستقیم توصیه نمی شود، برخورد با ابیوز و حل آن یک تجربه است، ما سروری داشتیم که در 1 ماه 4 بار براش ابیوز اومد ولی حداکثر 3 4 ساعت مسدود بود!
من کاملا مشکلات شما و عده ای دیگر از همکاران را با این دیتاسنتر درک می کنم و دلایل آن نیز مشخص است، موفق باشید