با سلام
مرجع فارسی mybb هک شد
پایگاه خبری ::::::::::::N S W اخبار هک هک و امنیت مرجع فارسي MyBB به راحتی هک شد !
حالا مدافعان این انجمن ساز بفرمان جواب بدن !
با سلام
مرجع فارسی mybb هک شد
پایگاه خبری ::::::::::::N S W اخبار هک هک و امنیت مرجع فارسي MyBB به راحتی هک شد !
حالا مدافعان این انجمن ساز بفرمان جواب بدن !
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
من این سایت رو اولین باره که دارم میبینم !
mybboard.ir
mybbhelp.ir
mybbsupport.ir
اینها رو میدونم که هستند ، اما mybbiran.com کی اومده نمیدونم
از طرفی یه سایت فارسی هک شده که معلوم نیست چجوری زدن ، شما رو چه حسابی اینجوری این سیستم رو به تمسخر میگیری؟
خود سایت هم نزدند ، بخش قالب ها رو ......
theme.mybbiran.com hacked by Security-War Cyber-Mirror.Com/Org | Attack Add | Mass Add | Mass Attack Add | Special Attack | Ip Reserve | EnCrypter | Pagerank Check | Cyber-Worm | Cyber-Mirror.Com/Org | Attack Add | Mass Add | Mass Attack Add | Special Attack | Ip Reserve | EnCrypter | Pagerank Check | Cyber-Worm | Cyber-Mirror.Com/Org | Attack Add | Mass Add | Mass Attack Add | Special Attack | Ip Reserve | EnCrypter | Pagerank Check | Cyber-Worm | Cyber-Mirror.Com/Org | Attack Add | Mass Add | Mass Attack Add | Special Attack | Ip Reserve | EnCrypter | Pagerank Check | Cyber-Worm |
این ها رو هم ببینید پس
این جوابی که دادید ، چه ربطه به حرف من داشت ؟
من میگم یه نفر که دو روزه یه سایت راه انداخته میگه پشتیبانی mybb هست رو هک کردن ، چه ربطه به سیستم داره ؟
در ضمن یه متن رو هم بهش دقت نکردید " فکر کنم سایت شما حدود چندین بار دیفیس شده باشه !! سرور های ما آمادگی میزبانی شما را دارد"
اینجوری که من دارم میبینم ، حتی از باگ سیستم هم نزدند ! از هاستشون زدن
ممنون جناب روکا از پیگیریتون ولی وقتی سیستم هک شد کاری نداره که دیگه 2 روزه یا چند روزه !
ثانیا به خاطر حرف شما پیگیری که انجام شد گروهی که هک کرده(اگه گروه باشه) جواب داد:
به علت شی بودن سرور هک شد ولی 2باگ rfi و cgi در سایت وجود داره
اقای nswr شما لطفا برو بشین چند بار این قوانین فروم رو بخون
از شما خواهش میکنم
از شما تمنا میکنم
خسته شدم از بس تذکر دادم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
خوندم !
تا اینجا که از این قانون تخطی کردم !
قانون شماره 9) مباحث مربوط به Hack (از ديد منفي) و مسائلي که باعث آزار و اذيت ديگران شود اکيداً در سايت ممنوع مي باشد. فقط موارد مثبت مانند Crack برنامه ها و آموزش موارد امنيتي سيستم و مقابله با هكران و مشابه که براي کاربران مفيد واقع شود، مجاز است. در صورتي که غير از اين عمل شود آن اكانت در اولين فرصت حذف خواهد شد
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
از این قانون !در مورد تاپیک های آفر
شرکت هایی که آفری رو در تالار مطرح میکنند فقط دوستانی که تمایل به خرید دارند میتونند سوال کنند
و از هر گونه سوالات بی مربوط و بی مورد واقعا پر هیز کنید چون تاپیک رو به انحراف کشیده میشه
هر شرکتی قیمتی داره هر کسی آفری داره و هر کسی یه پشتیانی داره
پس منتظر نباشید قیمت ها برابر باشه
بنابراین از هر گونه پست بی مورد پرهیز کنید که در صورتی چنین پست هایی دیده بشه شدیدا برخورد میشه
با تشکر .
کجا بود این قوانین !؟
من امروز این خبر را دیدم. ببخشید که پست جدیدی در این تاپیک ارسال میکنم اما منصفانه نیست که هک شدن سایت این کاربر را به ضعف نرمافزار MyBB نسبت بدهیم.
توضیحات لازم را در دیدگاه دوم این یادداشت نوشتم: پایگاه خبری ::::::::::::N S W اخبار هک هک و امنیت مرجع فارسي MyBB به راحتی هک شد !
من امروز این خبر را دیدم. ببخشید که پست جدیدی در این تاپیک ارسال میکنم اما منصفانه نیست که هک شدن سایت این کاربر را به ضعف نرمافزار MyBB نسبت بدهیم.
توضیحات لازم را در دیدگاه دوم این یادداشت نوشتم: پایگاه خبری ::::::::::::N S W اخبار هک هک و امنیت مرجع فارسي MyBB به راحتی هک شد !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)