نقل قول نوشته اصلی توسط wanener نمایش پست ها
سلام
من پاسخ رو کاملنگرفتم
ضمنا شما اگر نظر سنجی میخواستید ایجاد کنید نباید در بخش فروش پست میزدید!
چی شد عقب نشیدینی کردید ؟
وقتی اسم نامحدود رو میارید یا باید پالیسی هاتون رو هم ذکر کنید یا اگر گفتید نامحدود دیگه شرط نداریم که فلان سایت آرشوی جدیدش رو میاره ! من سایت سراغ دارم پست و آرشیو خریده ظرف 1 ماه کل پست ها رو درج کرد در سایت جدید و آرشیو هم آپلود کرد ! ؟
با این سایت چه می کنید ؟ میگوئید این خلاف قوانین است !؟ یا سرویس می دهید ؟
با 18 ترابایت میخواهید هاست نامحدود بدهید ؟
با سرور پورت 200 میخواهید پهنای باند نامحدود بدهید؟

دوستان پیشنهاد میکنم از بالا نگه داشتن این تاپیک بی سر و ته که هیچ پایه و اساس فنی ، علمی و اقتصادی نداره خودداری کنید و بزارید در اعماق این سایت به فراموشی سپرده بشه که افرادی مثل ایشون از عناوین فریبنده به عنوان راهکاری برای بازاریابی استفاده نکند . در نهایت هم بفرمایند
تمیممون عوض شد میخواهیم حجمی ارائه کنیم !
اخه بنده خدا ! ایرانی جماعت متخصص کپی هست 4 تا اسم دیدی و استفادش رو روی کاغذ دیدید دلیل نمیشه برای شما عملی باشه !
شما حتما میدونید که کلود حداقل چیزی که نیاز داره Replication دائمی داده ها مثلا در فایل سیستم ZFS هست !
اصلا تا به حال تست کردید 2 سرو ررد استیشن داخل دیتاسنتر با چه سرعتی میتونن با هم ارتباط داشته باشند ؟
من به شخص 4 کلاس مختلف سرور و حدود 10 سرور رو تست کردم ! حداکثر همون پورت ارتباطی که به صورت گارانتی شده ارائه شده ! دیتاسنتر هنوز نتونسته ترافیکش رو تفکیک کنه
ببینم شما با 200 مگابیتی که هم داره دانلود و آپلود کاربر رو تامین میکنه میخواهید زیرساخت ارتباطی ابر کوچیک خودتون رو فراهم کنید ؟ با چند مگابیت
!
به نظر میرسه که کاربر wanener یه کم زیادی ناراحت شده از این سرویسی که این دوستان میخوان ارائه کنن. عجیبه! شما خودتو اینقدر عصبانی‌ نکن دوست من اجازه بده سرویس دادن شروع بشه و قضاوت به عهدهٔ کاربران سرویسه. این برخورد زیادی بی‌ انصافیه یه کم به پیشرفت هم دیگه کمک کنیم هم جای دوری نمیره. در ضمن با عصبانیتی که تو پست شما دیده می‌شه ارزش حرفای فنی که زدی هم زیر سوال میره.