-
August 30th, 2013, 00:24
IPUServices | از کامپیوتر خود روزانه تا 2دلار به صورت کاملا رایگان کسب درآمد کنید
معرفی سیستم جدید
شبیه به Coingeneration سابق!
از کامپیوتر خود به صورت کاملا رایگان کسب درآمد کنید
با سلام
با معرفی سایت جدید IPUServices برای کسب درآمد رایگان در خدمت شما هستم.
سایتIPUServices گویا جایگزین Coingeneration خواهد بود که در ازای اجراه cpu رایانه شما پول پرداخت می کرد
در این سیستم نیازی نیست چیزی به نام Thread بخرید و کاملا رایگانه!
نرم افزار سایت رو دانلود کنید،اجرا و روزانه تا 2$ درآمد کسب کنید!این سایت در مرحله آزمایشی قرار داره و امروز افتتاح شد.بعد از عضویت اگر آی دی شما همون لحظه به ایمیلتون فرستاده نشد باید تا 48 ساعت صبر کنید تا ایمیلی حاوی اطلاعات حسابتون براتون ارسال بشه و حسابتون تایید بشه.
همین حالا ثبت نام کنید
به زودی متن فارسی و اطلاعات کامل تر قرار داده خواهد شد.
دوست عزیز
چند روز دیگه نرم افزار اصلی این سایت که باید باهاش کسب درآمد کنید منتشر میشه
نرم افزار رو که روشن بگذارید روزانه تا 2 دلار کسب می کنید
وقتی رسید به 50 دلار به یکی از حساب های معرفی شده منتقل می کنید(request payout میدی)
بعد دلار رو خودم ازت می خرم یا اینکه سرچ کن صرافی دلار اینرنتی یا اسم دلار مربوطه رو در گوگل سرچ کن با عنوان خرید وفروش
این دلار ها حتی از دلار کاغذی بعضا گرون تر هستند
این تاپیک از وبلاگ من هم کمکت می کنه:
کسب درآمد از اینترنت به شیوه های نوین - خرید و فروش دلار و ارزهای اینترنتی
-
تعداد تشکر ها از Rapidleech به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013 00:24
# ADS
-
September 8th, 2013, 16:15
پاسخ : IPUServices | از کامپیوتر خود روزانه تا 2دلار به صورت کاملا رایگان کسب درآمد کنید
نسخه بتا برنامه برای کسب درآمد در سایت مربوطه آماده دانلود می باشد
-
-
September 8th, 2013, 16:21
عضو انجمن
پاسخ : IPUServices | از کامپیوتر خود روزانه تا 2دلار به صورت کاملا رایگان کسب درآمد کنید
حالا ازکجا میشه اطمینان کرد
-
-
September 8th, 2013, 16:32
عضو انجمن
-
-
September 8th, 2013, 16:54

نوشته اصلی توسط
hack2hacker
اینکه پولیه
چی پولیه عزیز؟؟؟
کاملا رایگانه
-
-
September 8th, 2013, 17:16
عضو انجمن
حالا این پولی که میده رو چجوری باید انتقال داد ؟؟
-
تعداد تشکر ها از alidini به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2013, 17:30

نوشته اصلی توسط
alidini
حالا این پولی که میده رو چجوری باید انتقال داد ؟؟
خب بالاخره یک سوال درست و حسابی:
متد پرداخت:
PayPal, Payza, EgoPay, AlertPay,GreenDot MoneyPak, Western Union
اگوپی بی دردسرتره.
اگر هم که حساب از قبل دارید که هیچ
وقتی رسید به 50 دلار به یکی از حساب های معرفی شده منتقل می کنید(request payout میدی)
بعد دلار رو خودم ازت می خرم یا اینکه سرچ کن صرافی دلار اینرنتی یا اسم دلار مربوطه رو در گوگل سرچ کن با عنوان خرید وفروش 100 تا سایت هست
یا تو پرشین تولز با قیمت روز بفروشید
-
تعداد تشکر ها از Rapidleech به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2013, 18:30
عزیز قبلا چند سایت اینطوری بودن البته اونا کارت گرافیک رو ملاک داشتن این سی پی یو هستش؟ایا
اگه اره پس حتما رو وی پی اس هم می شه ازش استفاده کرد نه؟
در مورد کارت گرافیک که خودم تست کردم اولا این که بابای کارت رو در میاره دوما بسته به نوع کارت و قدرتش پول می ده
اونوقت این به همه سی پی یو ها مساوی پول می ده ایا؟
-
تعداد تشکر ها از اشکان به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2013, 19:17

نوشته اصلی توسط
اشکان
عزیز قبلا چند سایت اینطوری بودن البته اونا کارت گرافیک رو ملاک داشتن این سی پی یو هستش؟ایا
اگه اره پس حتما رو وی پی اس هم می شه ازش استفاده کرد نه؟
در مورد کارت گرافیک که خودم تست کردم اولا این که بابای کارت رو در میاره دوما بسته به نوع کارت و قدرتش پول می ده
اونوقت این به همه سی پی یو ها مساوی پول می ده ایا؟
اون کارت گرافیک هم خودم معرفی کردم اون فرق داره کارت گرافیک قوی می خواد
و این سی پی یو هستش و نیاز به cpu خیلی قوی نداره معمولی...
نهایتا تا 2 دلار در روز
اما اگر زیرمجموعه هم کرایه کنید از اونها هم کلی بدست میارید
-
-
September 8th, 2013, 19:22
من الان تست کردم نشد با وی پی اس داخل سایت هم اسکرین شات از نرم افزار شون هست که نوشته gpu یعنی کارت گرافیک نه سی پی یو اگه سی پی یو می خواستن که می رفتن سرور می گرفتن ارزون تر در میومد تا بیان این کار رو کنن اصلا هیچ سایتی غیر از این نیست این کار هم باعث میشه کارت گرافیک دماش خیلی بالا بره و بخاطر گرامی زیادش زود خراب میشه به فن و قطعات دیگه هم اسیب می رسونه
-