-
March 9th, 2010, 13:14
ریدایرکت کردن لینک دانلود
سلام به همه دوستان و کاربران و مدیران سایت
دوستان من متاسفانه به یک مشکل بر خوردم . خیلی از وبلاگ ها و وب سایت ها لینک های سایت رو کپی می کنند و در سایت و بلاگ خودشون قرار میدن . اینجوری داره کلی به سرور سایت فشار میاد . من می خوام کاری کنم که وقتی توی بلاگ ها و سایت هایی که کپی کردن روی لینکا کلیک می شه عوض اینکه دانلود بشه بیاد توی سایت خودم و بعد از توی سایت دانلود بشن . یعنی فقط دانلود محدود بشه به سایت خودم . اینطوری به سرور کمتر فشار میاد .
یکی از دوستان یه کدی بهم داد که من اینجا میذارم .
----------
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://ahangbaran2.com/.*$ [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://srv.hirka2music.org$ [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://www.hirka2music.org$ [NC]
RewriteRule .*\.(avi|mkv|zip|rar|exe|mp3|ogg|wmv|asf|rm|rmvb|3 gp|mp4|mpg)$ بهترین رسانه موسیقی پاپ ایران | Hirka2Music.Org / AhangBaran2.Com [R,NC]
---------
من اینو قرار دادم روی سایت یه جورایی درست شد ولی متاسفانه باز بعضی از لینکای دانلود سایت خودمم باز ریدایرکت می شه به سایت خودم
حالا کسی می تونه این کد رو ویرایش کنه و دقیق بهم بده . من می خوام کسایی که از دامین های دیگه سایت میان مشکل نداشته باشند و باز از اونجا ریدایرکت به دامین اصلی نشن .
ویرایش توسط net2net : March 9th, 2010 در ساعت 13:21
-
-
March 9th, 2010 13:14
# ADS
-
March 9th, 2010, 18:55
عضو جدید
پاسخ : ریدایرکت کردن الین دانلود
-
-
March 9th, 2010, 18:57
عضو جدید
تو cPanel وارد هاتلینک بشید و اون رو فعال کنید .
Loxhost | Hosting Provider
[ ارائه بسته های میزبانی وب و سرور دانلود ]
-----------------------------------------------------------
-
-
March 9th, 2010, 20:55

نوشته اصلی توسط
alighaemia
این کد رو امتحان کردم وقتی توی htaccess قرار می گیره کل فایل ها forbiden میده
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------

نوشته اصلی توسط
loxhost
تو cpanel وارد هاتلینک بشید و اون رو فعال کنید .
من از دایرکت ادمین استفاده می کنم
-
-
March 9th, 2010, 22:40
عضو انجمن
اون کدی که تو لینک نگاه روشن پارس بود یک جا انداختگی داره ! جواب شما در لینک زیر هست :
HotLink protections tutorial - Woshka's Experiences
البته ، تو پنلهای دایرکت ادمین اکثرشون اینطور که من اطلاع دارم ، اجازه ویرایش htaccess رو ندارن ! تو پنل من زیاد تخصص ندارم ولی تجربه ای که داشتم اینطور بوده !
-
-
March 9th, 2010, 23:30

نوشته اصلی توسط
sam_pontiac
اون کدی که تو لینک نگاه روشن پارس بود یک جا انداختگی داره ! جواب شما در لینک زیر هست :
hotlink protections tutorial - woshka's experiences
البته ، تو پنلهای دایرکت ادمین اکثرشون اینطور که من اطلاع دارم ، اجازه ویرایش htaccess رو ندارن ! تو پنل من زیاد تخصص ندارم ولی تجربه ای که داشتم اینطور بوده !
خوب این که همون هات لینکه . هات لینک روی سرورم فعال کردم . هات لینک فایل ها رو قفل می کنه و فقط می شه از همون دامین که تعریف می شه دانلود کنی . من اون کد که دادم لینک رو محدود به آدرس هایی می کنه که خودت می دی و اگه کسی توی بلاگ و سایت لینک ها رو بذاره باید بصورت غیر مستقیم دانلود کنه . یعنی اول باید بیاد تو سایت اصلی و از اونجا دانلود کنه . ولی اون کد یه چیزی کم داره که کار نمی کنه کامل
-