سلام
دوستانی که از نیک سرور و پرشیا سرور سرویس دارند لطفا تجربه خودشون رو در مورد پشتیبانی و کیفیت سرویس ها اینجا اعلام کنند.
سلام
دوستانی که از نیک سرور و پرشیا سرور سرویس دارند لطفا تجربه خودشون رو در مورد پشتیبانی و کیفیت سرویس ها اینجا اعلام کنند.
پرشیا سرور=![]()
نیک سرور کارش خوبه
هم آپتایم هم پشتیبانی
نیک سرور کاملا مورد تایید هست 2 سال هست با ایشون کار می کنم کوچکترین مشکلی نداشتند
قبلا هم یه تاپیک بود 4-5 صفحه از نیک سرور ، بچه ها تعریف کرده بودند
حالا بنظرتون بهترین سرور لینوکس ibsng رو کی هست اپ تایم و پشتیبانی تو سرور برام مهمه ؟
نیک سرور به شدت تاييد ميشن ، اخلاق و پشتیبانی و كيفيت سرويس عاليـــــــــــ .
نیک سرور خوبه ولی متاسفانه سرعت هاست هاش افتضاح هست ولی قیمتش خوبه.
نیکی تایید میشه قبلا سرور داشتیم ازشون بسیار پشتیبانی خوب و سرویس خوبی داشتند ...خداوند حفظشان کند .
نیک سرور تایید می شن
با سلام
لازم دونستم تجربیاتمو از کار با پرشیا سرور با دوستان در میون بذارم که ملت گیر همچین کلاه بردارایی نیوفتن
نزدیک به یه هفته پیش از ایشون یه vps گرفتم که بعد از حدودا 24 ساعت تحویل داده شد
روز اول پشتیبانی بد نبود تا اینکه بعد از نصب سرویس iis سرور هنگ کرد و اجازه ی ریموت نمیداد
تیکت زدم که مشکلو بررسی کنن تا بالاخره بعد از 3 روز! تیکت پاسخ داده شد با این مضمون:
با سلام و درود ضمن تشکر از تماس شما
فعال هست پینگ میشه
با احترام
مدیریت پرشیا سرور
که دوستان در جریان هستن که پینگ سرور ربطی به ریموت نداره!!!
نهایتا بعد از اصرارهای مکرر پنل ریبوتو از ایشون گرفتیم و موفق شدیم vps رو با کنسول کنترل کنیم و آنتی ویروس نصب کردیم که تا حدودی اوکی شد
فردا مجددا سرور Down بود با این تفاوت که اینبار پنل ریبوتم دیگه کانکت نمیشد
که تیکت زدیم و دلیلشو جویا شدیم و جوابی نگرفتیم،جواب sms و تلفن هم نمیدادن تا بالاخره با یک شماره ناشناس تماس گرفتیم و ایشون جواب دادن که: "سرورتون را دیتا سنتر بلاک کرده واسه همین دلیلی ندیدم جواب بدم دیگه"
از ایشون ریپورت دیتا سنتر رو خواستم که گفتن ایمیل کردم براتون،گفتم چیزی به ایمیلم نیومده و ایشون در جواب گفتن ایمیلتونو بفرستین تا ایمیل کنم!(حالا این سوال پیش میاد اگه ایمیل کرده بودن چرا دوباره ایمیل منو خواستن)
نهایتا به این نتیجه رسیدیم که ایشون از عمد vps رو خاموش کردن و ما هم قید اون vps و هزینش را زدیم
صحبت آخر اینکه دوستان، هیچ ارزانی بی علت نیست
درسته که داخل سایت زدن cpu زئون با رم خیلی بالا ولی هیچ کدوم واقعی نیست
اگر تمایل به تهیه سرویس از ایشون دارید حداقل قبلش تست بگیرید
با تشکر از مدیریت سایت وب هاستینگ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)