بله دقیقا شما درست گفتید. البته این برای پذیرش حسابها بود. یعنی سایت شما قابلیت پذیرش کارتهای UnionPay در چین را داشته باشد. مثلا AliPay سرویس پرداخت علی بابا است. این شرکت معادل پیپال در چین میباشد و شاید تعداد مشتریهاش از پیپال هم بیشتر بشه!(جمعیت چین و کشورهای شرق آسیا). این سیستم در بخش انگلیسی خودش این امکان رو میده که شما پذیرنده کارتهای ارز یوآن باشید(درگاه میده) و معادل اون رو به ارز کشور شما یا ارزهای دلار و یورو به حسابتان میریزد. البته این سیستم فعلا با ایران کار نمیکند(یعنی معادل یوآن واریز شده به حساب شما را به ریال به حسابتان نمیریزد)، امّا اگر شما یک حساب در یک بانک چینی به ارز یوآن بازکنید میتوانید پول را به حساب خود در چین منتقل کنید و سپس یوآن را از طریق سیستم بانکی(که با چین مشکل کمی داره) منتقل کنید به ایران. همون کاری که سامسونگ با ایران میکنه، یعنی ریال میگیره از طریق شتاب و به حساب ریالی در ایران میریزد و سپس آن را تبدیل به ارز میکرد و به کشور خودش منتقل مینمود.
ضمنا این در مورد دریافت بود منظور من بیشتر در مورد پرداخت هست. اگه شما یک کارت با ارز یوآن و متصل به UnionPay(معادل شتاب در چین) داشته باشید، میتوانید از علی بابا و سایتهای هاست چینی که بسیار رو به رشد هستند خرید کنید. یا در مورد سایر کشورها هم همینطور. مثلا اگر یک چینی یک حساب ریالی متصل به شتاب داشته باشه، میتونه از سایتهای ایرانی خرید کنه. خوب بلعکسش هم برای ما صادقه.
این توضیح کاملتر و بیشتر. البته منظور من در وهله اول فراهم شدن امکان پرداخت(تهیه کارت داخلی کشورها) و به ارز ملی همون کشور است. هر کشوری هم علاوه بر دلار و یورو ارز خودش رو میپذیره.
به نظر من ارزش زیادی داره که روی این موارد کار بشه.