اگر سرور تان از دیتاسنتر ovh بوده است باید عرض کنم که ظاهرا یک مدتی هست که این سرور ها ری استارت میشوند ../
اگر سرور تان از دیتاسنتر ovh بوده است باید عرض کنم که ظاهرا یک مدتی هست که این سرور ها ری استارت میشوند ../
سلامسلام
من نمیدونم این آقایانی که توی آفر هاشون میزنن 99% آپتایم اصلا میفهمن 99% یعنی چی ؟؟؟نود و نه تا در صد تا( نود و نه تا سیب از صد تا سیب)آخه پسر خوب مگه مریضی ؟؟؟؟؟؟؟؟
سرورت 80 درصد آپتایم داره بنویس 80 درصد .الان
هر کی از مامانش قهر میکنه پا میشه میاد کار هاستینگ انجام میده.(توهین به همه نباشه منظورم مخاطب های خاص هستن )ما شرکت های بسیار با کیفیت هاستینگ داریم با آپتایم بسیار بالا
ولی جدیدا که نمیشه گفت سه چهار سالی هست گه .... به هر چی هاستینگه (از مامانش قهر میکنه میاد هاستینگ)باشه اومدی هاستینگ هیچی هم بلد نیستی وی پی اس میفروشی همه اینا قبول اشکال نداره ولی توروخدا حد اقل وقتی میای توی این کار بدون نود و نه در صد آپتایم یعنی چی بعد بیا پایین آفر هات بنویس(نود و نه درصد رو به حروف نوشتم که بتونه بخونتش مخاطب خاص )
الان چهار تا جا شرکت عوض کردم(خیر سرشون اسمشونم گذاشتن شرکت).تا وقتی وی پی اس رانه پشتیبانی بیست و چهار ساعته وقتی یه مشکلی پیش میاد یا سرور آف میشه گوشی خاموش تیکت بی تیکت آی دی بی آی دی سامانه پیامک و .......
تورو به خدا توروبخدا انسانیت....
انسان سر گوچه و انسانیت داخل کتاب
دست رو چیزی گذاشتید که الان یک چشمم اشک یه چشمم خون
تو فاصله 1 ماه 3 تا سرور عوض کردم
جالبه که هاستینگ آخری رو تو وب هاستینگ استاف هم مانیتور کردم و آپ تایم بالایی هم داشت فعلا که 2 روز میشه خریدم 17 دقیقه داون بوده .
برا همین یه تاپیک زدم ببینم جریان چیه
والا موندم چکار کنم دیگه
-----------------------------------------------------------
Come as you are, as you were , as I want you to be
-----------------------------------------------------------
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)