-
September 6th, 2013, 01:16
سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود
سرویس های کاملا نامحدود با نام کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیر سایت های دانلود (موزیک،فیلم،فایل و ...)
دیگر نیاز نیست...
دیگر نیاز نیست برای سایت دانلود خود چندین سرور تهیه، آن را مدیریت و هزینه بالایی برای آن پرداخت کنید
دیگر نیاز نیست نگران اپ تایم سروری که فایل های سایت بر روی آن اپلود شده باشید
دیگر نیاز نیست نگران سوختن هارد سرور و از بین رفتن فایل های سایت خود باشید
دیگر نیاز نیست نگران امنیت سرور های خود باشید
دیگر نیاز نیست با افزایش بازدید سایت خود نگران افزایش هزینه هارد یا پهنای باند سرور باشید
دیگر نیاز نیست هنگام کاهش سرعت اینترنت از مدیریت و اپلود فایل بر روی سرور منصرف شوید
دیگر نیاز نیست نگران منابع سرور شما از جمله پورت پردازنده و رم با افزایش کاربر باشید
تمام این موارد را ما با سرویس جدید کلود دانلود تضمین خواهیم کرد.

نوشته اصلی توسط
shyton021
بعد از چند روزی تاخیر که همین جا جاداره از دوستانی که اعلام آمادگی جهت خریداری و استفاده از سرویس های کلود دانلود را کرده بودند عذرخواهی کنیم این تاخیر چند روزه هم به دلیل تغییر دیتاسنتری که قرار بود باهاشون هم کاری کنیم رخ داد و همین طور یکم تغییرات بر روی سرویس که باعث بهتر شدن هرچه بیشتر آن خواهد شد.
اما دیتاسنتری که باهاشون همکاری کردیم singlehop هست که کیفیت بسیاری خوبی روی پورت ها و سرور هاش وجود داره و این هم یادآور بشم سرور در کشور هلند قرار گرفته که به دلیل فاصله کم پینگ بسیار پایینی به ایران داره و این برای سرویس های دانلود مزیت خوبی ایجاد می کند.
در مورد سرور ها هم که جزئیاتش در بخش زیر وجود دارد :
Intel® Xeon® Processor E3-1240
4Core 8Threads
(8M Cache, 3.30 GHz)
SATA Drive (7200 RPM) Raid 0
8GB RAM DDR3 1333MHZ ECC
تغییری که در این بخش دادیم این است که به جای تهیه 3 سرور معمولی یک عدد سرور با مشخصات بالا خریداری کردیم و یک عدد سرور هم جهت پشتیبانی که به محض از دسترس خارج شدن سرور اصلی فعال میشه و وظیفه سرور اصلی رو بر عهده می گیره که هم یک بک آپی از هارد سرور اصلی هست و هم پشتیبان که در صورت خرابی یا مشکل در سرور اصلی لینک های دانلود از دسترس خارج نشود...
دوستانی که نیاز به سرویس های فوق دارن لطفا به سایت جهت ثبت نام و سفارش مراجعه کنند :
http://clouddl.ir
یک پلان برای این سرویس ها در نظر گرفته شده و امکان افزایش هارد هنگام سفارش وجود دارد:
25G Hard Disk
Unlimited Bandwidth
25,000 تومان ماهانه
هارد اضافه
- 25 گیگابایت فضای اضافه (3,000 تومان ماهانه)
هارد اضافه
- 50 گیگابایت فضای اضافه (6,000 تومان ماهانه)
هارد اضافه
- 100 گیگابایت فضای اضافه (12,000 تومان ماهانه)
هارد اضافه
- 250 گیگابایت فضای اضافه (30,000 تومان ماهانه)
هارد اضافه
- 500 گیگابایت فضای اضافه (60,000 تومان ماهانه)
هارد اضافه
- 1000 گیگابایت فضای اضافه (120,000 تومان ماهانه)
- پنل قدرتمند و تحت وب برای مدیریت فایل ها و امکان اتصال ساب دامنه سایت به سرویس
- همراه سرور پشتیبان که در صورت از دسترس خارج شدن سرور اصلی به صورت اتوماتیک کار سرور اصلی را بـر عـهـده می گیرد
- امـکـان ارائـه کنـتـرل پـنـل هـاسـت جهت نصب اسـکـریـپـت بعد از بررسی نیاز کاربر وجود دارد
تصویر کنترل پنل تحت وب جهت مدیریت فایل ها :
جهت اطلاعات بیشتر لطفا از طریق سایت و ارسال تیکت اقدام نمایید.
ویرایش توسط shyton021 : September 19th, 2013 در ساعت 20:11
-
تعداد تشکر ها از shyton021 به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2013 01:16
# ADS
-
September 7th, 2013, 17:15
پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

نوشته اصلی توسط
milad4292
در مورد مشکلاتی که ممکنه زمان آپلود به وجود بیاد نظری ندارید؟
شما نظرتون اینه که محدودیت برای اپلود بر داریم؟ یا بیشتر کنیم!
من دقیق منظورتون رو متوجه نشدم.
-
-
September 7th, 2013, 17:19
پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

نوشته اصلی توسط
shyton021
شما نظرتون اینه که محدودیت برای اپلود بر داریم؟ یا بیشتر کنیم!
من دقیق منظورتون رو متوجه نشدم.
مطالعه کنید

نوشته اصلی توسط
milad4292
دوستان فکر آپلود هم بکنید! درسته کاربری که دانلود میکنه سرعت میانگین 128-2048 کیلوبیت داره اما وبمستر برای اینکه بتونه آپدیت سریع داشته باشه حداقل باید سرعتی حدود
10 مگابایت در اختیار داشته باشه.
اکثر سایت های دانلودی ایران در رنج زمانی خاص (معمولا 10 تا 12 و 4 تا 9) آپدیت میشن و در این مدت بیشترین فشار روی سرور میاد. با فرض اینکه 10 نفر همزمان آپلود کنند و سرعت هر کدوم 10 مگابایت (حداقل!) باشه, سرور یک گیگ کاملا اشغال میشه و سرعتی برای بقیه آپلودرها و دانلودرها نخواهد بود
پ.ن: شاید سرعت 10 مگابایت که گفتم کمی به نظر شما زیاد باشه ولی این سرعت به نظر من میانگین هم نیست! سرعت معمول آپلود برای من بیشتر از 20 مگابایت هست (ftp

)
-
-
September 7th, 2013, 17:19

نوشته اصلی توسط
diges
دوست من این طرح شما با این روش نهایت شکست می خوره .
می تونستید با قرار دادن حجم و قیمت مناسب برید سوی پیشرفت شرکتی مثل گوگل فضا ارایه می ده هم بر اساس حجم کار می کنه نه نامحدود .
من فکر می کنم هدف شما از این کار فعلا تست سیستم هست تا بعدا بتونیم قیمت با با توجه سرویس ها بیشتر کنید .
بله ، ما هدفمون از ایجاد این تاپیک تا قبل شروع فروش سرویس ها دریافت پیشنهادات و انتقاداتون هست که داریم بسیار استفاده می کنیم!
احتمال زیاد با صحبت هایی که شد به هنگام فروش سرویس ها پلان های حجمی در نظر خواهیم گرفت.
-
-
September 7th, 2013, 17:23

نوشته اصلی توسط
milad4292
مطالعه کنید
بله این نوشته رو کامل خواندم!
اما در چند تاپیک قبل اشاره کردم هدف ما از ارائه این سرویس به سایت های دانلود موزیک فیلم انیمیشن ویدئو کلیپ و نرم افزار ... هست که حجم های زیادی ندارند و معمولا زیر 600 مگابایت هستند و بیشتر مصرفشون پورت و در واقع پهنای باند هست! که فکر نمی کنم برای این دسته کاربران این محدودیت اپلود مشکل ساز باشه!
البته شاید من منظور شمارو کامل و درست متوجه نشده باشم پاسخی که دادم از برداشی که از پستتون کردم بود.
-
-
September 7th, 2013, 17:27

نوشته اصلی توسط
shyton021
بله این نوشته رو کامل خواندم!
اما در چند تاپیک قبل اشاره کردم هدف ما از ارائه این سرویس به سایت های دانلود موزیک فیلم انیمیشن ویدئو کلیپ و نرم افزار ... هست که حجم های زیادی ندارند و معمولا زیر 600 مگابایت هستند و بیشتر مصرفشون پورت و در واقع پهنای باند هست! که فکر نمی کنم برای این دسته کاربران این محدودیت اپلود مشکل ساز باشه!
البته شاید من منظور شمارو کامل و درست متوجه نشده باشم پاسخی که دادم از برداشی که از پستتون کردم بود.
بازم متوجه نشدید!
دوست عزیز شما فرمودید که محدودیت دانلود روی 512 کیلوبایت در ثانیه هست درسته؟
حالا سوال من اینه که محدودیت آپلود روی چند مگابایت خواهد بود؟
این مقدار اگر زیر 10 مگابایت باشه کارایی بالایی نخواهد داشت!
بهتر از این نمیتونم توضیح بدم
ویرایش توسط milad4292 : September 7th, 2013 در ساعت 17:30
-
-
September 7th, 2013, 17:44

نوشته اصلی توسط
milad4292
بازم متوجه نشدید!
دوست عزیز شما فرمودید که محدودیت دانلود روی 512 کیلوبایت در ثانیه هست درسته؟
حالا سوال من اینه که محدودیت آپلود روی چند مگابایت خواهد بود؟
این مقدار اگر زیر 10 مگابایت باشه کارایی بالایی نخواهد داشت!
بهتر از این نمیتونم توضیح بدم
بله،
منم گفتم خدمتتون برای چه سایت هایی پیشنهاد میشه این سرویس پس عملا 10 مگابایت سرعت اپلود به کارشون نماید اگر هم بیاد باعث کاهش کیفیت سرویس میشه برای همین ما بر روی 1 مگابایت آپلود رو محدود کردیم. البته برای شروع کار چون دوستان حجم بالا تری رو به یکباره می خوان اپلود کنن و از سرور های قبلی به سرویس های ما انتقال بدم این محدودیت رو کمتر خواهیم کرد تا با سرعت بیشتری انتقال انجام شود.
-
-
September 7th, 2013, 18:23

نوشته اصلی توسط
shyton021
بله،
منم گفتم خدمتتون برای چه سایت هایی پیشنهاد میشه این سرویس پس عملا 10 مگابایت سرعت اپلود به کارشون نماید اگر هم بیاد باعث کاهش کیفیت سرویس میشه برای همین ما بر روی 1 مگابایت آپلود رو محدود کردیم. البته برای شروع کار چون دوستان حجم بالا تری رو به یکباره می خوان اپلود کنن و از سرور های قبلی به سرویس های ما انتقال بدم این محدودیت رو کمتر خواهیم کرد تا با سرعت بیشتری انتقال انجام شود.
ببخشید اگر سرعت بالای 1 مگابایت به کار سایتهای فیلم نمیاد پس به کار چه نوع سایت هایی میاد؟
تا اونجایی که من میدونم بزرگترین آرشیو ها مال سایت های فیلم هست و آپدیت روزانه بالایی دارند!
ویرایش توسط milad4292 : September 7th, 2013 در ساعت 18:28
-
-
September 7th, 2013, 19:00

نوشته اصلی توسط
milad4292
ببخشید اگر سرعت بالای 1 مگابایت به کار سایتهای فیلم نمیاد پس به کار چه نوع سایت هایی میاد؟
تا اونجایی که من میدونم بزرگترین آرشیو ها مال سایت های فیلم هست و آپدیت روزانه بالایی دارند!
خوب یک فیلم معمولا حجم ان 600 مگابایت تا 2 گیگ است که بالای1 گیگ معمولا برای فیلم های با کیفیت بلوری می باشد که اگر سرعت اپلود بر روی 1 مگابایت لیمیت شده باشد زمانی که طول می کشد این فیلم اپلود شود 700 ثانیه برابر با 11 دقیقه تا 33 دقیقه می باشد. که از روی هارد فرد با اینترنت ایران که مسلما نیست و معمولا اپلود از لینک می باشد، که خوب ادرس لینک رو وارد و دکمه اپلود رو می زنید و خود سیستم کار اپلود رو انجام میده یا از طریق دیگه که باز مشکل ساز نخواهد بود!
اما گفتم در پست قبلی برای شروع کار چون دوستان بخشی از دایرکتوری های سایت رو می خوان انتقال بدن یکباره محدودیت رو تا جایی که می تونیم بر می داریم! که انتقال فایل ها سریع انجام بشه.
و اینم باز بعد 4بار تکرار می کنم قرار نیست کل دایکرکتوری سایتی که توی 2 سال جمع شده یکباره به سرور ما منتقل بشه ! معمولا دایرکتوری چند ماه اخیر به همراه پست های جدید سایت رو روی این سرویس ها منتقل می کنند.
سرعت های بالا به درد سایت هایی که بازی های چند گیگی مستند های چندین پارتی و از این قبیل..
ویرایش توسط shyton021 : September 7th, 2013 در ساعت 19:21
-
-
September 7th, 2013, 19:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
babelirani
ممنون میشم این سرور 36 تراباتی که ماهانه 1 میلیون هزینه برمیداره به بنده هم معرفی کنید
از سری آرشیو و کلود استورج ovh میتونید مشاهده کنید
دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708
ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .
-
-
September 7th, 2013, 19:11
عضو انجمن
پروژه به عنوان پروژه پایان ترم 4 دانشجو دکترای نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه امیر کبیر تهران در ترم گذشته بوده که از دوستان من هستند و با تغییرات در ان هدفمون کسب در امدی از این ضمینه بودیم..
! این نکته واقعا عجیبه 
من دیگه حرفی ندارم
ولی ولی ! بهتر بود روی اوپن سورس ها کار میکردید - تقسیم (یا بهتره بگم تسهیم )منابع اعم از هارد تا پورت به هیچ عنوان بدون تکنولوژی ابری امکان پذیر نیست -امیدوارم موفق باشید -
در ضمن اوپن استک اسمش بزرگه ! با یکم تحقیق به کارهای شگفت انگیزی در سطح جهانی میرسید
opensource is better!
دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708
ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .
-