-
March 9th, 2010, 11:43
عضو انجمن
نجوه تنظیم آپاچی برای دانلود سنتر ها
سلام ، همونطور که می دونید apache به طور پیش فرض max clients رو روی 150 قرار داده و در سی پنل اجازه افزایش این مقدار تا 256 رو میده . مشکلی که من در وی پی اس ام دارم این هست که یک سری سایت دانلود آهنگ و فیلم که لینک مستقیم می گذارند رو هاست کرده ام . زمانی که این ها یوزرهاشون شروع می کنند به دانلود کل 256 پروسس apache رو اشغال می کنند و سایر درخواست ها queue می شوند تا زمانی که یک پروسس آپاچی آزاد بشه . که این باعث تاخیر در لود صفحات درخواست شده میشه و حتی گاهی تایم آوت شدن صفحه میشه اگر که ISP TTL رو کم ست کرده باشه .
در مورد apache 2 و MPM های Prefork , worker هم خوانده ام و امتحان کردم . اما بهترین حالت کارایی وی پی اس ام بدون نصب این ها بود . یعنی زمانی که MPM prefork رو نصب کردم باز هم تاثیر چندانی نکرد .
زمانی هم که MPM Worker رو نصب کردم کلا رم رو کامل اشغال کرد طوری که مجبور شدم آپاچی رو استپ کنم و پاکش کنم . رم ویی اس 3 گیگ هست . و می دونم که تنظیمات Worker , Prefork از نظر تعداد min start server , max client , ... با هم دیگه متفاوت هستند . از تنظیمات صحیح مربوط به هر کدام استفاده کردم اما نتیجه همانطور که گفتم مطلوب نبود .
شما که خبره این کار ها هستید برای دانلود سنتر های دارای لینک مستقیم حجم بالا چه تنظیمی رو پیشنهاد میدید ؟
الان من فقط آمده ام و تعداد کانکشن از هر آی پی رو محدود کرده ام بر روی هر دامین و یا دایرکتوری و خوب این باعث می شه که طرف وقتی بخواهد دانلود کنه اررور 403 یا 503 بگیره . البته این رو هم می فرستم به یک صفحه از طریق htaccess اما خوب راه حل خوبی نیست و فقط درمان موقتی هست .
شما چه تنظیماتی رو به کار می برید ؟ در این طور مواقع چه کاری باید انجام داد که اصولی باشه ؟
-
-
March 9th, 2010 11:43
# ADS
-
March 9th, 2010, 11:57
عضو دائم
پاسخ : نجوه تنظیم آپاچی برای دانلود سنتر ها
یکی از بهترین راه ها نصب لایت اسپید هست ( فقط لایسنسش رو باید بخرید که برای وی پی اس ارزونتره)
LiteSpeed Web Server Downloads
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
-
March 9th, 2010, 12:10
عضو انجمن
از lighttpd استفاده کنيد!
بهتره vps دانلود رو از vps خود سايت ها جدا کنيد! اين خيلی معقولتر هستش!
-
-
March 9th, 2010, 14:02
عضو انجمن
پس همه همین مشکل رو پیدا می کنن و عملا با این Prefork , worker کار خاصی نمیشه کرد نه ؟
به XEN یا openvz بودن چی مربوط نمیشه ؟ من وی پی اس ها رو Openvz کار کردم .
در ضمن اگر رم وی پی اس رو افزایش بدم و بعد maxclient رو حالا به هر ترتیبی که هست افزایش بدم به نظرتون خوبه ؟
الان رم وی پی اس که ست کردم 8 گیگ هست . و سایز هر child process تا جائی که من دیدم بیشتر از 10 مگ نیست روی سرور / یعنی تقریبا می تونم maxclient رو روی 800 ست کنم .
ویرایش توسط PDhost.net : March 9th, 2010 در ساعت 14:05
-
-
March 9th, 2010, 14:14
عضو انجمن
پس سایتایی مثل پارسا اسپیس چیکار میکنن ؟
-
-
March 9th, 2010, 14:33
عضو دائم
من از آپاچی استقاده می کنم تنظیم هم کردم مشکلی نداشته هاست های بزرگی هم مثل بلوهاست و هاستگیتور از خود آپاچی استفاده می کنن
اون مقادیر رو به این صورت ست کن
<ifmodule prefork.c>
serverlimit 4000
keepalive on
keepalivetimeout 60
maxclients 3600
maxspareservers 200
minspareservers 50
timeout 210
</ifmodule>
ویرایش توسط Woshka : March 9th, 2010 در ساعت 14:44
-
-
March 9th, 2010, 15:55
عضو انجمن
خوب عزیز نگاه کنید شما الان مد Prefork رو نصب کرده اید و برای اون maxclient رو گذاشته اید روی 3600 ،
رم اشغال شده شما با این وضعیت چقدره ؟ سیستم سرورتون چی هست ؟
free -m بزنید ببینم swap دارید ندارید .... ممنون میشم ...
-
-
March 9th, 2010, 16:04
-
-
March 9th, 2010, 16:13
عضو انجمن
خوبه سرور من هم از گیگا هست 12 گیگ رم داره 2 تا وی پی اس کردمش یک 4 گیگ یک 8 گیگ . این 8 گیگیه الان 800 مگش خورده میشه با این شرایط . حالا زدم prefork رو apache کامپایل شه و مجدد تنظیم کنم .
ببینید شرمنده مرتب سوال می کنم . میشه دقیق بگید که الان عددهایی که در whm دارید روی apache configuration چنده ؟ و این تنظیمات prefork رو کجا ست کرده اید ؟
از خود include editor های cpanel یا مستقیم از فایل ها ؟ نام فایل ها رو هم بگید ...
الان یک سرچ زدم و اینا رو پیدا کردم
how to optimize apache? - Woshka's Experiences
Apache 2.2.8 customization on cPanel Server | Wired GORILLA - Hosting - Scripting - Linux - PHP - mySQL
اما شما هم کاری که جواب گرفتی رو لطف کن و بگو چه کرده ای . ممنون
-
-
March 9th, 2010, 16:25
-