نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 72

موضوع: لایوسرور-افراستثنایی سرورهای فرانسه و کوانتینیوم امریکا×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه در هر زمان×شروع از 15 هزار تومان×کانفیگ رایگا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : لایوسرور-افراستثنایی سرورهای فرانسه و کوانتینیوم امریکا×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه در هر زمان×شروع از 15 هزار تومان×کانفیگ

نقل قول نوشته اصلی توسط ridoku نمایش پست ها
    من واقعا توصیه نمی کنم این گروه رو ,طی این 3 و نیم ماهی که من ازشون سرویس گرفتم 3 بار سرورها به مدت نسبتا طولانی داون بودن که آخرینش همین چند وقت پیش بود ,یک بار هم کلن هاردشون پرید و تمام اطلاعات ما هم از بین رفت.

سرعت سرورها هم بسیار معمولی هست ,نه خیلی بد ,نه خیلی خوب.

من خوشبختانه کار حساسی با سرور ها نداشتم ,ولی اگه می خواهید کار مهمی با سرورها انجام بدید به هیچ وجه توصیه نمی کنم این سرورها رو.

من کلا1.5 ساله این آقایون میشناسم

اولین کسی که از لایو سرور سرور خرید من بودم 3 تا سرور انگلیس 1 آمریکا یک هلند یک فرانسه یک سوئیس

انگلیس آمریکا قطی نبوده هیچ اطلاعاتی هم از بین نرفته

سرور ovh هم که مشکل دار شد باز اطلاعات سرور رو سلام انتقال دادن به آمریکا

گوش کن جوووون وقتی تهمت میزنی مدرک بیار

** هرگونه تهمت نا روا و بدون مدرک ممنوع و شامل پیگرد قانونی**
    ضمنا سرعت پورت شبکه ها بسیار خوب به نسبت سرور های که قبلا از شرکت های دیگه دیددم
    ویرایش توسط ir.ghost : September 7th, 2013 در ساعت 12:44

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    13 پست

پیش فرض پاسخ : لایوسرور-افراستثنایی سرورهای فرانسه و کوانتینیوم امریکا×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه در هر زمان×شروع از 15 هزار تومان×کانفیگ

نقل قول نوشته اصلی توسط ir.ghost نمایش پست ها
    من کلا1.5 ساله این آقایون میشناسم

اولین کسی که از لایو سرور سرور خرید من بودم 3 تا سرور انگلیس 1 آمریکا یک هلند یک فرانسه یک سوئیس
    خیلی جالبه وقتی تاریخ ثبت دامینشون همینطور زمان عضویت ایشون چند ماه بیشتر نیست شما چطور 1.5 سال با ایشون کار کردید؟
    ویرایش توسط avalanint : September 7th, 2013 در ساعت 13:03

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    10 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط avalanint نمایش پست ها
    خیلی جالبه وقتی تاریخ ثبت دامینشون همینطور زمان عضویت ایشون به یک سال نمیرسه شما چطور 1.5 سال با ایشون کار کردید؟
    بچه جون

گفتم 1.5 ساله میشناسمشون
    ایشون سابقه کاری طولانی دارن
    زمان دامین معیار نیس
    ویرایش توسط ir.ghost : September 7th, 2013 در ساعت 13:29

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

عجب, شما یا مدیریتتون کلا عوض شده تو این چند وقت, یا اصلا در جریان سیستم سرورهای خودتون نیستین.

من دلیلی نمی بینم خودم رو "معرفی" بکنم اینجا, این تاپیکی هست که هر مشتری ای حق داره نظرات خودش رو در مورد سرویس های شما ارایه بده.

جالب هست که به محض اینکه نظرات افراد رو مناسب برای بیزنس خودتون نمی بینید اینجوری بهش حمله می کنید و تحمت دروغگویی می زنید به افراد.

واقعا من نمی دونم چجوری دارید منکر این اتفاقات می شید.

در مورد این شخص بالای من هم, تقریبا همه می دونن که ایشون احتمالا از همکار های خودشون هستن چون به محض اینکه کسی انتقادی می کنه از این گروه ایشون حمله می کنن به اون شخص, یا این یا اینکه ایشون فوقعالعاده بیکار هستن.

در ضمن شما اگه مدیریتتون عوض نشده باید منو به راحتی بشناسید, راقعا عجیب هست.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    44
    تشکر تشکر شده 
    620
    تشکر شده در
    403 پست

.....
    دوست عزیز ما مثل بعضیا مافیا نداریم که به هرکس میاد خدایی ناکرده حمله کنیم.
    این ها هم از یوزر های ما هستند که بنده به ایشون تذکر دادم لحنتون درست نیست.
    در مورد مدیریت خیر عوض نشده بنده مهران فر از بدو تاسیس لایو سرور بوده ام.
    اینم بگم بین 600-700 تا مشتری متاسفانه سخت میشه کسی رو به یاد داشت .
    در مورد نظرات اتفاقا بنده بسیار انتقاد پذیرم و تا انتقاد نباشه کسی پیشرفت نمیکنه..
    ولی مسئله انتقاد و تهمت فرق داره... شما امدید نه نام کابری میگید نا چیز دیگه دارید تایپک بنده رو به حاشیه میکشید قبول کنید.
    اگر نمیخواید اینجا نامتون رو مطرح کنید صحیح ولی بنده که پیام خصوصی دادم اونجا چرا نام کاربری تون رو نفرمودید؟؟!!!
    ویرایش توسط liveserver : September 7th, 2013 در ساعت 13:25

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط liveserver نمایش پست ها
    دارید تایپک بنده رو به حاشیه میکشید قبول کنید.
    خیر قبول نمی کنم, من دارم فقط و فقط نظر خودم رو در مورد تجربه ای که با سرورهای شما داشتم می نویسم.

شما واقعا دارید به من می گید که به یاد ندارید توی این 3 ماه گذشته حداقل یکی از هاردهای شما(که سرور من هم روش بود) سوخت و اطلاعاتش(از جمله اطلاعات من) از بین رفت؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    44
    تشکر تشکر شده 
    620
    تشکر شده در
    403 پست

....
    عزیز شما هی داری حرف خودت رو میزنی من نه نام شما نه نام کاربریتون رو میدونم و نمیدونم حتی از ما سرویس داشتید یا نه..
    عرض کردم اگر نمیخواید عمومی مطرح کنید پیام خصوصی کنید.
    اگر هم دوست ندارید براتون ارزوی موفقیت میکنم در تمام مراحل زندگی و لازم نمیبینم بحث رو ادامه بدیم.
    یا حق

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

جواب دادن به سوال من اصلا احتیاج نداره که شما من رو بخواید بشناسید یا نه, من یه سوال در مورد سرورهاتون ازتون پرسیدم, شما می تونید یا صادقانه جواب بدید, یا منکرش بشید. ایگنور کردنش کمی عجیب هست.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    44
    تشکر تشکر شده 
    620
    تشکر شده در
    403 پست

جواب دادن به سوال من اصلا احتیاج نداره که شما من رو بخواید بشناسید یا نه, من یه سوال در مورد سرورهاتون ازتون پرسیدم, شما می تونید یا صادقانه جواب بدید, یا منکرش بشید. ایگنور کردنش کمی عجیب هست.
    شما عزیز گویا اعصاب بسیار قوی دارید و دوست دارید جنگ اعصاب راه بندازید.
    بازم عرض میکنم... تا الان مشکل سوختن هارد نداشتیم.
    فقط مشکل دیتا سنتر ovh بود که نسبت به تعهدی که داشتیم به یوزر تونستیم دیتا مشتریان رو از دیتا سنتر بگیریم و سریعا انتقال بدیم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)