عزیز دیشب باز سرور ما ریست شد حوالی ساعت 2-3 خوب شد بیدار بودیم.
بعد اینهمه صبر ببینید چی جواب دادند:
To handle an incident, OVH make a diagnosis. If the diagnosis reveals that the incident is the responsibility of OVH, the resolution of the incident is part of your warranty service. Otherwise, the diagnosis, which may be accompanied by a quote, you will be charged €20.
(1): If OVH is able to resolve the incident in the diagnosis, diagnosis and intervention will be charged at only €20
دیروز سرور ما هم ری استارت شده بود .
فعلا تا الان ری استارت نشده است .
متنی که برای ما ارسال کرده بودند در مورد برسی سخت افزار و احتمال وجود مشکل در سخت افزار است ..
و در آخر هم غیر مستقیم گفته بودند که نمیدانیم مشکل از کجاست ، شما فعلا همین سخت افزارتان را برسی کنید ../
!!
خوشبختانه مشکل ما حل شده .
موفق باشید .
ارادت![]()
To handle an incident, OVH make a diagnosis. If the diagnosis reveals that the incident is the responsibility of OVH, the resolution of the incident is part of your warranty service. Otherwise, the diagnosis, which may be accompanied by a quote, you will be charged €20.
(1): If OVH is able to resolve the incident in the diagnosis, diagnosis and intervention will be charged at only €20![]()
همچنان میگند مشکل از ما نیست.!!!
دوست عزیز Mihan-server چگونه مشکل شما حل شد؟
مشکل ری استارت شدن سرور ما حل شد ../ ما تیکت و یا .. ارسال نکردیم .
واقعا این دیتاسنتر هست یا گاراژ ؟!
دوستان گول قیمت های پایین این ovh رو نخورید ما خیلی سر همین ovh ضرر کردیم ..
2 هفته هست دارن مشکل روت نشدن آیپی ها رو پیگیری میکنن
یک بلوک تهیه کردیم مشکلش این هست :
وقتی روی سرور مجازی ست میکنیم آیپی رو ، سرور به اینترنت متصل نمیشه ..
قبلا از یک بلوک 8 تایی ، فقط چنتا آیپیش مشکل داشت که الان همش مشکل داره ( یعنی کل بلوک به کل مشکل دار شده )
به غیر از ضرر مالی خیلی ضرر های دیگه هم برای فروشندگان به همراه داره ..
من از بچه های اینجا سرور مجازی (win2003) گرفتم، دیتاسنترش همین ovh فرانسه است. در هر روز حداقل بین 3 تا 4 بار داونی و ریست داره. چون کنسول دارم، از اونجا که لاگها رو نگاه می کنم، اکثر اوقات سرور خاموش شده و دوباره توسط root روشن شده. پس مشکل سراسریه! سر همین قضیه شاید دیگه سرورم رو تمدید نکنم. بعضی اوقات هم خودم باید برم از کنسول سرور مجازم ام رو روشن کنم.
هرجا که مشتری هاش زیاد شه کیفیت بد میشه
و نمیرسه هم به همه ی مشتری هاش برسسسه خوب و همه رو راضی نگه داره این
یک چیز طبیعی هست و اتفاق عجیبی نیست
همین جا رو نگاه همه یا او وی اچ سرویس دارن یا هتزنز یا دیتاشک
حالا همین رو توی مقیاس جهانی هم فکر کن همین باشه
دیگه حالی به ادم می مونه نه والا احوالی به ادم میونه نه والا(این رو دیتاسنتر میگه))
منم سرور او وی اچ داشتم توی یک ماه خودش 10 روز روزی سه بار قطع می شود!
نه چیزی گفتم و نه شکایتی کردم یهو ماه بعد اوکی شد و اصلا دیگه قطعی پیدانکرد(تا سه ماه و سرور رو بعدش کنسل کردیم)
ولی مشکل روت نشدن ای پی 4 تا ای پی شون رو اصلا نتونستن حل کنننن توی 4 ماههنوزم برام سواله چه مشکلشون چی بود
البته ما ای پی اضافه گرفته بودیم و واسمون مهم نبودن واقعا این 4تا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)