سلام دوستان.
آیا OkPay هم احتمالا اسکم است و در آینده به لیبرتی دیگری تبدیل میشود؟ یا اینکه در آینده میتواند همانند وب مانی معتبر و مفید برای ایرانیان باشد؟ توضیح برای آنان که تازه کارند: اسکم یعنی کلاه برداری.
سلام دوستان.
آیا OkPay هم احتمالا اسکم است و در آینده به لیبرتی دیگری تبدیل میشود؟ یا اینکه در آینده میتواند همانند وب مانی معتبر و مفید برای ایرانیان باشد؟ توضیح برای آنان که تازه کارند: اسکم یعنی کلاه برداری.
ویرایش توسط mri_6889 : September 15th, 2013 در ساعت 17:39 دلیل: طبق نظر دوستان و بررسی بیشتر این شرکت روسی نبود
Okpay اگر اشتباه نکنم مقرش در انگلیسه...اما عجیبه که ایران رو تحریم نکرده! حتی ادعای واریز به حساب بانکی ایرانی ها رو داره
سلام
من تازه عضو شدم
بله. ظاهرا حق با ایشونه(البتّه تقریبا). چون مقرّ این شرکت در خاک اصلی انگلیس نیست. بلکه در British Virgin Islands (جزایر ویرجین بریتانیا) که جز سرزمینهای ماوراء بحار(آنسوی دریاهای بریتانیا) محسوب میشود. احتمالا با وجود اینکه بخشی از انگلستان است، تا حدودذی خودمختار باشد، امّا همانطور که گفتید بازهم تبعیت نکردن از تحریم ایران عجیب است). امّا بازهم همچنان این سوال برقرار است که آیا معتبر است؟ نکته دیگر اینکه تعداد eXCHANGERهایش بسیار کم است! امّا لیست پذیرندگان آن در https://www.okpay.com/fa/catalog/ میباشد که نسبتا مناسب است و مثلا از پذیرندگان EgoPay یا شاید حتّی Payzza بیشتر میباشند. پول الکترونیکی که لیست پذیرندگان آن مشخص نباشد بلا استفاده خواهد بود. پیشنهاد من این است که بچه ها با مبالغ بسیار کم کار با آن را آغاز کنند تا بیشتر آزمایش شود و سایرین هم بتوانند از نتایج بررسی شما بهره مند شده و با اطمینان بیشتری کار کنند. بالاخره نظر شما چیست؟ آیا اسکم است یا نه؟ یکی از دلایلی که میگویم ممکن است اسکم باشد، گواهینامه SSL این سایت است که از نوع سطح پایین بوده و مکان فیزیکی سایت راتایید نمیکند و نوار سبز رنگ در نوار آدرس نشان داده نمیشود، که برای سایتی با این کاربرد(مبادلات مالی) غیر معمول است.
ویرایش توسط mri_6889 : September 15th, 2013 در ساعت 17:37
بالاخره کسی نظر، تجربهای نداره؟
زبان فارسی هم داره
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)